selk Opublikowano 24 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 ja biore przedpłate 50 zł przy wysyłce za pobraniem rzeczy powyżjej 100 zła tansze tylko na przedpłate jak ktos sie rozmysli jego strata a tak sie odsiewa ziarno od plew bo tez miałem przypadki że kupujący sie bożył ze odbierze a potem przedmiot wracał do mniemiałem tez przypadek że jak juz wysłałem to sprzedajacy po wysłaniu chciał targowac cene bo nie odbierze .. no wtedy to wymiekłem szkoda czasu - jak ktos jest zainteresowany to 50 zł nie jest ryzyko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 24 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Może nie hit ale wylicytowałem nowe echo na Allegro lokalnie helix5 z Legionowa po pierwszym kontakcie i oświadczeniu że odbierze kolega kontakt się urwał.Sprzęt został wystawiony ponownie z ceną końcową ok 1000zł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 25 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Zna ktoś tego użytkownika? https://www.olx.pl/oferta/multipikator-daiwa-tatula-sv-tw-103-hsl-CID767-IDFpOKy.htmlPogadaj z Karkoszka są chyba z jednej wioski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 25 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 (edytowane) Zna ktoś tego użytkownika?https://www.olx.pl/oferta/multipikator-daiwa-tatula-sv-tw-103-hsl-CID767-IDFpOKy.html Ja tego tranxa co wcześniej wystawiał zabrałem. Miałem akurat weekend w Szczecinie wolny to podjechałem. Normalny koleś zero negatywnych odczuć, sam mówił że droższe sprzęty to woli osobiście. Edytowane 25 Czerwca 2020 przez Michal_ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 25 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Nie znam, ale mogę poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De'Ptak Opublikowano 29 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Panowie warto zawracać sobie tym głowę ?https://pl.aliexpress.com/item/32905498919.html?spm=a2g0o.detail.1000023.1.77be6cb0yVDYxA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 6 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 (edytowane) Witamczy ktoś zna może tego sprzedawce lub u niego kupował?https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/2kpxJ/ Edytowane 6 Lipca 2020 przez drChlubicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 6 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 (edytowane) a szukasz abu volatile 50-90g cast ?:-) Edytowane 6 Lipca 2020 przez pmiszk1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 6 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 (edytowane) trochę na siłe, ale wynegocjowałem niezłą cenę, a masz na zbyciu?Jakby co to priv. Edytowane 6 Lipca 2020 przez drChlubicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 https://www.olx.pl/oferta/multiplikator-abu-garcia-revo-beast-41-hs-l-CID767-IDFJypc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 https://allegro.pl/oferta/kololwrotek-shimano-dragon-fd-830i-9505506836 no no no. Ja tam bym stan określił nawet jako bardzo dobry, może z małym minusem. Tak utrzymany młynek zasługuje z pewnością na więcej, niż skromne dobry +. Poza tym młynek ma dużą wartość historyczną: Shimano zaprzestało produkcję modelu Dragon dość dawno temu, najstarsi ludzie nie pamiętają. Najważniejsze, że 100% sprawny, żyłka tez pewnie na nim jak nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Ach te lombardy z alle...:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Różnie z tymi lombardami jest, ale zazwyczaj po zdjęciach widać, czy warto kupić, czy tylko parsknąć śmiechem. Na jakieś 10 zakupów z alleloombardów tylko raz musiałem odsyłać kołowrotek sprzedającemu, bo dostałem szrot, a zdjęcia były tak porobione, żeby nie było widać uszkodzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Jakie tam dobry + ! Stan- IGŁA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Tyberiusz powraca.https://www.olx.pl/oferta/shimano-stella-4000-ss-millennium-edition-kolowrotek-CID767-IDxYoMK.html#679f8a7f0d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 To ogłoszenie już bywało na olxJedyny kołowrotek w tej cenie który miałem okazję nawet kupić (tyle że nie było mnie stać) Stella milenium nowa w sklepie z numerem seryjnym 1!!! Nie było już gwarancji ale gość dawał paragon jako dowód zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 ma jeszcze lepsze kwiatki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 (edytowane) A niech ktoś spróbuje ponegocjować cenę z tym panem.???? Edytowane 20 Lipca 2020 przez tom3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 A niech ktoś spróbuje ponegocjować cenę z tym panem.Z ciekawości zaproponuję "5 tyś i zabieram" bedzie dym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Twoim zdaniem jest on wart 5 tyś.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLnK Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Twoim zdaniem jest on wart 5 tyś.?kolega raczej ironicznie napisał... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlok Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 W Stanach na ebayu taka stelka poszła pare lat temu za ponad 1100 $ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Parę lat temu....Dla mnie to nic specjalnego i nie zapłacił bym w życiu więcej niż za Stelle które chodzą po giełdzie JB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 ... próbowałem , dogadać się w paru kwestiach ..... powiem krótko : NI MA Z KIM GADAĆ !!!! i NI MA O CZYM !!!! , bo "Pan" całkowicie nie potrafił nic powiedzieć na temat parametrów ,pochodzenia itd.... nie wspominając o cenach .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Ha ha ha... Czyli Pan jest z innego świata jak i te ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi