Skocz do zawartości

allegro / olx hit!

prze-m

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem już ciut starszym forumowiczem i jak pieprzę głupoty i przekłamuję rzeczywistość to zawsze mogę zepchnąć odpowiedzialność na wiek. Nie wiem ile ty masz lat bo nie raczysz się przedstawić w jakikolwiek sposób. Ale anonimowość nie usprawiedliwia.

Więc z pewnością 100%+ informuje cię, że to nie ja opisywałem przypadek o którym piszesz. Jak już dotrzesz do tego zeschłego kotleta, na który się powołujesz, oczekuje od ciebie przeprosin

PS widać, że nie rozumiesz również, że nie po to napisałem o posiadaniu tego Salmo z autografem aby sie chwalić (chwaliłem się w miejscu na forum do tego przeznaczonym)

Edytowane przez BOB
  • Like 3

Nie odszukam bo zostało to usunięte ale było to w wątku u Elki i dobrze pamiętam to zdjęcie, jakoś mi zapadło w pamięci że rzeczywiście starszy Pan w okularach trzymał karasia opowiadając że zlowil go " nie pamiętam dokładnie na co niestety" jednak zdjęcie pokazało co innego i zdjęcie zostało szybko usunięte jak i wszystkie posty które komentowały to niezwykle wydarzenie :) więc nie przeproszę hahahha

Wracając do wątku - bo tu też się nie zrozumieliśmy, fajnie że masz pasję i z podziwem obserwuję twoje zainteresowania starym sprzętem i zbieraniem go a w zasadzie kolekcjonowaniem, jednak wartości tego rodzaju sprzętu docenia tacy pasjonaci jak Ty a dla całej reszty 99% wędkarzy to zwykła przynęta :)

Edytowane przez womaly23

Co do oceny mojej pasji masz prawo sadzić co chcesz. Co do tezy, że coś jest warte ile ktoś jest w stanie zapłacić to pełna zgodność.

Jednak co do pierwszej części twojego wpisu.

Domniemasz bo myślisz, że pamiętasz? Oskarżasz mnie nie mogąc tego oprzeć o jakiekolwiek dowody. Ja akurat pamiętam o kogo tutaj chodziło (bo znam gościa), ale na pewno nie o mnie (jakiś starszy pan w okularach?!). Na tej podstawie zarzucasz mi oszustwo?! Nie brnij dalej. Przeproś i zakończmy temat

• Like 1

BOB naprawdę pamiętam twój nick i to felerne ZDJĘCIE - przynęty nie pamiętam na którą to niby zostało złowione ale to był jakiś wąski dosyć zbiornik czy staw, i z prawej strony zdjęcia wisiała metoda i pysk ryby :) , dla świętego spokoju PRZEPRASZAM aczkolwiek wiemy jak było :)

No chyba że umieściłeś nie swoje zdjęcie z tym karasiem bo w sumie to ja nie wiem jak wyglądasz :/

Edytowane przez womaly23

Wiesz, to takie przerosimy na zasadzie ..."przepraszam tych, którzy czują się urażeni". Oświadczam ci więc, że od ponad 10ciu lat nie biorę do ręki nic innego jak wyłacznie spin a od 5ci cast Tutaj na forum można mi zarzucić błąd/pomyłkę w wypowiedzi/opinii , ale na pewno nie kłamstwo/oszustwo!!!

Więc jeszcze raz ... mylisz się na milion procent!

• Like 3

Kurczę dziwna sprawa wobek po 15 zł ! No oszust normalnie !!!

a kto powiedział,że oszust? ja tak napisałem?nie rozumiem Cię Robert,o co Tobie chodzi? i co ma znaczyć Twój komentarz?podlinkowałem to po to,bo może ktoś byłby zainteresowany kupnem takiego zestawu i tylko tyle

• Like 1

Mnie nie zaskakuje. Towar jednostkowy. Tylko zastanawiam się ...za ile wystawić swój egzemplarz z autografem Piotra Piskorskiego?! :rolleyes:  ;)  :D

Widziałem nie tak dawno temu echosondę dość leciwą, wystawioną na sprzedaż ale "była ustawiana przez samego ......." i cena zupełnie nieadekwatna do wartości rynkowej. Coś w rodzaju sprzedaży szczebla z drabiny co się przyśniła Jakubowi. 

BOB naprawdę pamiętam twój nick i to felerne ZDJĘCIE - przynęty nie pamiętam na którą to niby zostało złowione ale to był jakiś wąski dosyć zbiornik czy staw, i z prawej strony zdjęcia wisiała metoda i pysk ryby :) , dla świętego spokoju PRZEPRASZAM aczkolwiek wiemy jak było :)

No chyba że umieściłeś nie swoje zdjęcie z tym karasiem bo w sumie to ja nie wiem jak wyglądasz :/

Słabo pamiętasz i oczerniasz zupełnie postronną osobę.

Zdjęcie akurat wstawiła autorka wątku, więc tu już się mijasz z prawdą, dodatkowo użytkownik miał nick zaczynający się od @H... Więc tu całkowicie strzeliłeś kulą w płot.

Już samo Twoje podejście do tej sprawy łamie punkt 1 regulaminu forum, nie mówiąc o stylu, zastanów się proszę dwa razy zanim coś napiszesz.

• Like 5

Dziwnie niska cena ale może ktoś skorzysta z odbiorem własnym https://www.olx.pl/oferta/wedka-spinningowa-st-croix-CID767-IDH2sXh.html

o tak, tak już nie aktualne. Nie ja, pewnie już z dziesięciu napisało, więc wniosek że cena była za niska.

• Like 1