Skocz do zawartości

allegro / olx hit!

prze-m

Rekomendowane odpowiedzi

Dla większości z autografem czy bez nie sprawia żadnej różnicy, dla mnie ten wobler jest warty nic bo fizycznie na takie nie łowię ani nie kolekcjonuje aczkolwiek rozumiem ludzi z pasja i zapewne ten wobler jest tyle warty ile ktoś za niego będzie chciał zapłacić więc nie ma czym się chwalić BOB że posiadasz coś z autografem :)

Już raz pamiętam jak się pochwaliłeś że zlowiles na jakąś przynętę Elki karasia czy coś takiego jednak zdjęcie nie było najlepsze bo z pyska wisiała metoda hahahha

Tak odnosnie oczerniania.Co do konkretnej sytuacji-ja pamietam doskonale że to nie był BOB,pamiętam tez tą sytuację bo temat Eluśki mnie powiedzmy...zaskoczył w danym czasie ;) .

Zestaw od metody w pysku ryby,hm...Nikogo nie będę tu bronił bo nie wiem jak było.Napiszę jak było u mnie.

W sezonie 2019/2020,na pewnym jeziorze złowiłem z łódki kilka dorodnych karpi.Na spinning(casting w zasadzie),zestawem 6lb.Jeden z nich,myślę że spokojnie 9-10kg.(test niewprawnego oka i ciężaru przy wypuszczaniu),miał w pysku haczyk z przyponem(myślę że karpiowym) z solidnym ciężarkiem,takim jak w linku.

https://abcwedkarza.pl/product-pol-18079-CIEZAREK-KARPIOWY-PIERSCIEN-Z-KOLCAMI-I-KRETLIKIEM-180G-5X1SZT-JAXON-CB-AD180.html

Ryba wzięła prawidłowo,zapięta była wewnątrz pyska.Przynętą było małe kopytko Relaxa na 2 lub 3 gramowej główce.Branie z opadu przy samym dnie,nie na wleczonego czy leżącą nieruchomo przynętę.Pozostałe złowione zresztą też tak brały.

Nie twierdzę że w omawianym przypadku było podobnie ale...zanim zacznie się kogoś oceniać i drzeć z niego łacha,warto pomyśleć że różne rzeczy się zdarzają,także nad wodą ;)

• Like 3

https://www.olx.pl/oferta/fenwick-hmg-76-1-16-3-8-230cm-1-75-10-5g-CID767-IDGLFL4.html

Tu dopiero parodia, cyt. "Usztywniona przy 6 przelotce w celu uzyskania lepszej akcji, bez utraty pełnej paraboli podczas rzutu czy holu" a wędka ewidetnie po złamaniu ????

• Like 6

Czyli kolejny sprzedawca, który nie do końca jest godny polecenia :) Nie miałem zamiaru nic kupować ale ofertę ma ciekawą :)

niewiem czy nie warto, ale była tu kiedyś z nim samym dyskusja

I wynikło z niej że niema on tych sprzętów w większości tylko zekomi może je sprowadzić a co za tym idzi kłamie co do stanu w jakim faktycznie są ????

Możliwe że coś się zmieniło w tej kwesti

• Like 1