Wojtek B. Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Ale oszukuje okrślając stan,serwisowanie i wysyła niezgodny ze zdjęciami oferty po 1-2 miesiącach z IRL.Powinien poprawić nick na @szuja. Być może tak, tego nie sprawdzałem, dlatego się nie wypowiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deridun Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Ząbkująca przekładnia to stan dobry...serwisowany na pytanie o potwierdzenie opryskliwe odpowiedzi?!plecionkę ze zdjęcia przywłaszczył nie opisując w ofercie-jednym słowem pierwotniak.Radzę omiń. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Ząbkująca przekładnia to stan dobry...serwisowany na pytanie o potwierdzenie opryskliwe odpowiedzi?!plecionkę ze zdjęcia przywłaszczył nie opisując w ofercie-jednym słowem pierwotniak.Radzę omiń.Ominąłem jakiś czas temu i utwierdziłeś mnie w mojej decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Ząbkująca przekładnia to stan dobry...serwisowany na pytanie o potwierdzenie opryskliwe odpowiedzi?!plecionkę ze zdjęcia przywłaszczył nie opisując w ofercie-jednym słowem pierwotniak.Radzę omiń.też miałem coś kiedyś kupić ale po przeczytaniu kilkunastu opinii podobnych jak Twoje odpuściłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Ja także chciałem u niego kupić Stelle 1000 która wystawiał , zaproponował mi inny kołowrotek, bo tego nie miał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 5 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 https://www.olx.pl/oferta/wedka-batson-rx8-CID767-IDHdFy6.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 5 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 https://www.olx.pl/oferta/shimano-stella-millennium-CID767-IDHaL26.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 7 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 https://www.olx.pl/oferta/shimano-stella-millennium-CID767-IDHaL26.htmlCytując klasyka: „mają rozmach, skurwysyny” 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klosskuba Opublikowano 7 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 To jeszcze ja napiszę swoje trzy grosze o sprzedawcy z Wilkowic vel IRL.. Kupiłem od niego trzy młynki (Morethan, Cerata hc, Stelka Fw), na przesyłkę czekałem ok. dziesięć dni, zgodnie z ustaleniami, stan młynkow zgodny z opisem i wysłanymi na maila dodatkowymi zdjęciami. Po całkiem miłej rozmowie w gratisie do paczki dorzucone części to turka kanciaka na których mi zależało, a ciężko mi było je dostać. Koleś nie był pewien czy je ma, myślałem że mnie oleje, a tu niespodzianka miła. Ja jestem zadowolony. Gość rzeczywiście dość dziwny i sprzedaje sprzęt na swoich warunkach, jak ktoś nie chce, może gdzie indziej poszukać Ceraty hc, Silver creeka czy jakiegoś np Exista banzino, przecież wszędzie tego pełno i nie trzeba brać od cudaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 7 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 ... ale są tacy co wtopili i nie było mowy o oddaniu towaru i zwrocie kasy ... co prawda w aukcjach jest zaznaczone , że nie przyjmuje zwrotów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klosskuba Opublikowano 7 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Ja piszę o swoich doświadczeniach, nie negując innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 7 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Ja piszę o swoich doświadczeniach, nie negując innych.czytałem kilkanaście opinie negatywnych i 0 pozytywnych na ten tematW szczególności był nacisk na niemiłego gościa lekko mówiąc Był już tu temat na ten temat i jeden gość bardzo go bronił, suma sumarum okazał się to on samMnie osobiście dziwi więc że kupiłeś aż 3 sztuki bez problemów ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czekan Opublikowano 7 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Witam. Kupiłem od niego TP 2008, wysłał po paru dniach, wspominał, że wysyłki robi średnio co 2 tygodnie. Kołowrotek zgodny z opisem gość sympatyczny. Słowa złego nie powiem, po przeczytaniu paru postów będę miał teraz wątpliwości. Wszędzie można wpakować się na minę niestety nawet tutaj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klosskuba Opublikowano 7 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Myślę, że większość opinii negatywnych jest dla tego, bo ludzie czujący się oszukani chcą ostrzec innych, a zadowolonym to wisi. Ja absolutnie tego człowieka nie polecam bo może tak być, że mnie się udało, a nie jest to norma, tylko wyjątek. Natomiast tak było, i uczciwie jest to napisać. Rozmawiało mi się z nim zupełnie normalnie, może miał zły dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klosskuba Opublikowano 7 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 A, i nie jestem nim, co pewnie się po takiej akcji mogło komuś wydać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 7 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Myślę, że większość opinii negatywnych jest dla tego, bo ludzie czujący się oszukani chcą ostrzec innych, a zadowolonym to wisi. Ja absolutnie tego człowieka nie polecam bo może tak być, że mnie się udało, a nie jest to norma, tylko wyjątek. Natomiast tak było, i uczciwie jest to napisać. Rozmawiało mi się z nim zupełnie normalnie, może miał zły dzień.Najpierw piszesz same ochy po zakupie u niego sprzętu, a teraz absolutnie tego człowieka nie polecasz. To jak to jest? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klosskuba Opublikowano 7 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Najpierw piszesz same ochy po zakupie u niego sprzętu, a teraz absolutnie tego człowieka nie polecasz. To jak to jest?Dokładnie tak jak napisałem. Przeprowadziłem z nim jedną udaną transakcję i tyle. Nie znam go to go nie polecam, ale piszę jak było. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 7 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Czyli podsumowując te rozważania w jednym zdaniu. Udana transakcja, ale nie polecam. Też tak można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Czyli podsumowując te rozważania w jednym zdaniu. Udana transakcja, ale nie polecam. Też tak można. Bardzo umiejętnie drążysz temat i próbujesz Kolegę "wk.....ić" ,ale daj już spokój proszę. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czekan Opublikowano 7 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Polecisz kogoś to będą mieli później pretensje do Ciebie Trzeba być czujnym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klosskuba Opublikowano 7 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Czyli podsumowując te rozważania w jednym zdaniu. Udana transakcja, ale nie polecam. Też tak można. Podupc.ły Ci się lejce, to Jerkbait, nie Allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deridun Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Jedna transakcja x3 kołowrotki i jeszcze części do Turków...i bez wahania wpłata-jaka kwota?Bez znajomości itp 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klosskuba Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 W jaki sposób wywnioskowałeś, że bez wahania. Kolega kilka miesięcy wcześniej kupił od niego Stellę Millenium i poza czasem oczekiwania było ok. Od czasu pierwszego kontaktu były maile, dodatkowe zdjęcia, kilka telefonów, konsultacje z kolegami, zawiła transakcja i dziesięć dni nerwówki. Z kilku wysłanych propozycji wybrałem trzy. Ja tak zawsze mam z używanym sprzętem kupowanym na odległość, że się denerwuje. Kilka razy wtopiłem, więcej bądź mniej, takie ryzyko. Ja prowadzę firmę i robię interesy, na których mogę stracić wielokrotnie więcej i tak się zdarza, byle bilans był dodatni, i jakoś jeszcze żyje. A kwota, no cóż, duża, nie duża, nie wiem, na pewno kusząca. "Jedna transakcja x3 kołowrotki i jeszcze części do Turków...i bez wahania wpłata-jaka kwota?Bez znajomości itp"Kwoty rzędu kilku tysi dla jednych są duże, a dla innych nie. Znam takich co wydają dużo więcej np. na wakacje, po czym jadą na jakieś zadupie w polnocnej Afryce, dają się tam zamknąć w jakimś tandetnym resorcie, siedzą na dupie, chleją rozwodnione pseudo drinki i wracają zadowoleni. Dla mnie to jest wtopienie kasy bez szans na zadowolenie. A Ty się dziwisz, że zaryzykowałem ją tam gdzie ta szansa była.Czemu w ogóle mają służyć takie dywagacje. Napisałem coś co nie pasuje do ogólnej napierda..nki na gościa i dostaje mi się za to nie wiadomo z jakiej przyczyny.Nie widzę potrzeby abym dokonał zero-jedynkowej oceny polecam/nie polecam, opisałem co mnie spotkało, a każdy wyciąga wnioski sam i podejmuje ryzyko, bądź nie.Kończmy już ten wątek, bo jeszcze ktoś w swoim śledczo - podejrzliwym amoku wpadnie na pomysł, że ja to jestem jakiś wujo tego kolesia, albo mam z nim jakieś niecne interesy i się "rozlatam" ze śmiechu, a chciał bym być jeszcze jakiś czas cały. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deridun Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Niezły elaborat(w bezinteresownej?!!obronie)€-mnie wszystko wyjaśnił.TPO autobus "791" nadal łączy oba miasteczka.Osobiście jestem poszkodowany przez 'szuję' na co mam dokumentację,dywagacje wuja czy cioci tego nie zmienią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Koledzy czy sprawa nie jest prosta i oczywista przy zakupach na OLX... Jeśli kupujesz coś tak drogiego jak Stella millenium za 3-4k zł to przy braku osobistej znajomości, jadę sam i oglądam. Druga opcja jest oczywiście pomoc kogoś kto mieszka blisko sprzedającego i może podjechać do niego. Prawda jest taka, że jeśli kupujesz coś używanego to musisz się liczyć z częściową szansą na wtopienie kasy. Nie ma znaczenia czy jest to giełda Jerkbait, OLX, Ebay wszędzie takie numery się zdarzają... Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi