Maweric88 Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 (edytowane) wyprzedaż sprzetu po Ojcu na olx (nie moje ogloszenie lecz znalazlem)https://www.olx.pl/oferta/sprzet-wedkarski-wyprzedaz-CID767-IDHrLiM.html#89181086f9jest tam troche tego ceny NISKIE tak mi sie wydaje Edytowane 22 Stycznia 2021 przez Maweric88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Chłopie nie wstawiaj posta pod postem i znajdź znaczenie słowa „bynajmniej”. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maweric88 Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 23 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Okulary z aliexpress za 1/5 tej ceny co gość sprzedajehttps://www.olx.pl/oferta/okulary-costa-del-mar-CID767-IDF5oTV.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Skąd wiecie, że to z AliExpress? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Z ciekawości macie link do takich okularów na ali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Jak ja kupowałem to były do znalezienia pod Costa Tuna Alley Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 https://a.aliexpress.com/_B10Kgf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drakmen Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 A jest jakiś sposób, aby odróżnić oryginał od podróbki?Smith-y też są podrabiane, czy raczej się nie spotyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 https://a.aliexpress.com/_BST7J9Tu masz następne podroby, wiec pewnie Smithy też się znajdą. Kiedyś kupiłem na Aledrogo Oakleye za dużą kasę i wydawało mi się, że mam oryginały, dopóki nie zobaczyłem filmiku z porównaniem podroby i oryginału,. Wystawca szybko zlikwidował się konto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Niestety, ale praktycznie wszystko co drogie się podrabia. Na yt są często porównania podróbka-oryginał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 A jest jakiś sposób, aby odróżnić oryginał od podróbki?Smith-y też są podrabiane, czy raczej się nie spotyka?Generalnie oryginalne Smithy mają sprężynki w zausznikach. Mam i miałem kilka modeli i we wszystkich były.Miałem też podróbki i tam nie było.Super sprawa te sprężynki , Willey tego nie ma ale moim zdaniem to 1-2 półki wyżej (Smith). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Generalnie oryginalne Smithy mają sprężynki w zausznikach. Mam i miałem kilka modeli i we wszystkich były.Miałem też podróbki i tam nie było.Super sprawa te sprężynki , Willey tego nie ma ale moim zdaniem to 1-2 półki wyżej (Smith).Ja mam jakiś stary model Smithów i nie ma sprężynek. Moje Costy też je mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GINPK Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 https://allegro.pl/oferta/wobler-salmo-sweeper-14-silver-chartreuse-shad-s-10158689771 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 https://allegro.pl/oferta/wobler-salmo-sweeper-14-silver-chartreuse-shad-s-10158689771Ataaak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Odebrałem dzisiaj, między innymi szczupaka 14 ... 10 zeta taniej Nie będzie adresu do ataku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Odebrałem dzisiaj, między innymi szczupaka 14 ... 10 zeta taniej Nie będzie adresu do ataku No podziel się 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Ataaak Przecież nawet w FM wiszą taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Przecież nawet w FM wiszą taniej...o 4 zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 No podziel się Już nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Przecież nawet w FM wiszą taniejW FM nie mam tzw. "darmowej" wysyłki, która kosztowała mnie 40 złotych i pomimo tego, że skorzystałem z niej może z 10 razy to suma summarum warto było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 No ale przecież ataaaaak to nie wykona jakiś tam detalista, tylko rasowy spekulant kto by tam brał mniej niż 10 sweeperów? a wówczas i w FM dostawa w cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Co by było jasne ... nie kupowałem w FM ani na Allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Co by było jasne ... nie kupowałem w FM ani na Allegro Bob,Ty to się już nie pogrążaj Już za tego posta masz minushttp://jerkbait.pl/topic/22972-promocje-wędkarskie-około-wędkarskie/?p=2858810 Kto takie teksty na publicznym forum pisze? Takie rzeczy to na priv, a nie kolegów szczuć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 (edytowane) Panie prokuratorze, na Allegro nie kupiłem ! Palec zucha (bo harcerzem nie byłem) w górze. Na kolegę nie szczuję, bo zanim kolega @godski tam wszedł to już inni wykupili. Jestem niewinny , ale na wszelki wypadek proszę o lekki wymiar kary!!! plisssss A kto jest bez winy, niech rzuci we mnie Sliderem Edytowane 25 Stycznia 2021 przez BOB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi