Skocz do zawartości

allegro / olx hit!

prze-m

Rekomendowane odpowiedzi

U niego nawet Meppsy Aglie 3 są towarem luksusowym i woła 55zł za sztukę.

Tak się zastanawiam gdzie on wynajduje te rarytasy i czy ktoś w ogóle u niego kupuje.

odemnie kupił kilka rzeczy

W tym na przykład twin powera 1000F w świetnym stanie za coś koło 500zł

Po jakimś czasie był wystawiony przez niego za sporo ponad 1000zł ????

U niego nawet Meppsy Aglie 3 są towarem luksusowym i woła 55zł za sztukę.

Tak się zastanawiam gdzie on wynajduje te rarytasy i czy ktoś w ogóle u niego kupuje.

3.3/10

Większość kupujących jest umiarkowanie zadowolona z tego ogłoszeniodawcy

Ktoś chyba kupuje

3.3/10

Większość kupujących jest umiarkowanie zadowolona z tego ogłoszeniodawcy

Ktoś chyba kupuje

to sa wrazenia z kontaktu a nie z kupna

na olx dopiero od niedawna można coś sprzedac z potwierdzeniem faktu sprzedazy ale wyłacznie za zaliczeniem

natomiast te oceny sa z zakonczonego kontaktu czyli jak sie o cos zapytasz gościa to Ci przysla ankietke

Edytowane przez selk

to sa wrazenia z kontaktu a nie z kupna

na olx dopiero od niedawna można coś sprzedac z potwierdzeniem faktu sprzedazy ale wyłacznie za zaliczeniem

natomiast te oceny sa z zakonczonego kontaktu czyli jak sie o cos zapytasz gościa to Ci przysla ankietke

A to dziwne bo mi zawsze wysyłają zapytanie o ocenę po zakupie a nie po pytaniu, ale może ja mam inne allegro od twojego ????

A to dziwne bo mi zawsze wysyłają zapytanie o ocenę po zakupie a nie po pytaniu, ale może ja mam inne allegro od twojego

Dosłownie pół godziny temu, dostałem zapytanie jak oceniam kontakt z użytkownikiem "XYZ", jednym z pytań było czy kupiłem dany przedmiot, ale ani słowa czy jestem zadowolony z samego przedmiotu.

Ciekawe czy to nie wałek jakiś https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/5IclL/  opis wystawionego " Te starsze, juz nie produkowane serii.

Potężny kij z zapasem mocy , potrafi obsluzyc na duzym dystancy., przy polowaniu na szczupaka , troc, z brzegu.
Jako analog pracy -to St.croix Wild Riwer 86Mf2 ,do 21 grama.

Wyszłe w tubie, kurier., za pobraniem. Zapraszam do kontaktu" Opis jak z translatora z google

Edytowane przez peryskop

któryś z Kolegów szukał, ja także.....pokazały się i zapewne za chwilę znikną.....duże pudełka Versus Slit Form na jigi......w Polsce śmiesznie tanie, nie wiem dlaczego ;)

https://allegro.pl/oferta/versus-pudelko-z-pianka-slit-form-case-ll-10251372037?snapshot=MjAyMS0wMi0yMVQwMTo0MDozNC4wMTFaO2J1eWVyOzEwNDZjMmIxOTYzNzcwZjgzOGIwYmJhOGZlYzAyZDdkYzA2Yjk5Y2E0ZjZlOTY5Y2Q0ZWM1ZTg2NzliMTNlYTc%3D

https://allegro.pl/oferta/pudelko-slit-form-case-rozm-l-18-6x10-3x3-4-10411184309

Edytowane przez cristovo

któryś z Kolegów szukał, ja także.....pokazały się i zapewne za chwilę znikną.....duże pudełka Versus Slit Form na jigi......w Polsce śmiesznie tanie, nie wiem dlaczego ;)

Cena raczej normalna. Zniknąć na pewno nie znikną. To tegoroczne rozszerzenie oferty Dragona. Dostawy do sklepów stacjonarnych właśnie się rozpoczynają (a tam ceny takie same jak na Allegro ). Za granicą Meiho Versus to Japan, a u nas Chiny kontynentalne . Trudno porównywać ceny, jak już to z  Ali. A tam wiadomo taniej i bez kosztu przesyłki.

Cena raczej normalna. Zniknąć na pewno nie znikną. To tegoroczne rozszerzenie oferty Dragona. Dostawy do sklepów stacjonarnych właśnie się rozpoczynają (a tam ceny takie same jak na Allegro ). Za granicą Meiho Versus to Japan, a u nas Chiny kontynentalne . Trudno porównywać ceny, jak już to z  Ali. A tam wiadomo taniej i bez kosztu przesyłki.

kupuję pudełka Versusa w Polsce, wszystkie od spodu sygnowane 'made in Japan'......Dragon sprowadził podróby z Chin? eeee.....nie wierzę ;)