Skocz do zawartości

allegro / olx hit!

prze-m

Rekomendowane odpowiedzi

No dobra ,jak byście mieli takie salmiaki po 30zł to wezmę każdą ilość!

Pewnie gdyby któryś z Kolegów miał takie wobki już by tak nie szydził.

Każdy przedmiot jest wart tyle, ile jest w stanie dać za niego potencjalny kupujący. Nie jeden z tego forum płacił za takie wobki grube pieniądze!

• Like 3

Marcinie, jesteś chętny przytulić zestaw za dwie stówy z ogonkiem, a tu czarno na białym stoją trzy kafle. To trąci na oko rozbieżnością oczekiwań kupującego i tak zwanego sprzedawcy. Cwaniak szuka jelenia. Pewnie chrzcząc tego bezbożnika dali mu Tyberiusz na imię. Ponieważ każdy ma wolną rękę może sobie facet folgować z ceną. Podobnie jak my możemy go sobie krytykować. Licząc na to, że to nie kolega z forum.

• Like 3

Większość nigdy nie będzie miała przez całe życie takiej ilości woblerów , jakie ma ten chłopak.

Ból odbytu zamieniony na szyderę.

O czym Ty piszesz? Jaki ból dupy? Szydera, w sumie moze i tak. Wbijam w to kto ile ma czego, odniosłem się do ceny 3000zl za 7(siedem słownie siedem) woblerów. I mam do tego prawo, nikogo nie obraziłem, nie oceniłem. Choćby nie wiem jak bardzo były super/hiper i w ogóle to ja, jak również wielu innych mamy takie zdanie, że jest to cena nieadekwatna do wartości. Ale jak ktoś tyle da to luz, w to też wbijam. Tak samo jakby nagle stelki mileny za 50000 zł chodziły. Proporcje takie same. I tak samo bym szydził, i tak samo bym sie dziwił, że trafił się jakiś jeleń.

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

• Like 4

Dlaczego jeleń? Skoro za np znaczki pocztowe płacą setki, mój znajomy za gołębia potrafi zapłacić setki itd... itd...

Widziałem że ludzie szukali w necie woblerów z jakimiś tam podpisami i chcieli jeszcze więcej za nie płacić. To też są jeleniami? Dla Ciebie, zresztą dla mnie też, te woblery nie mają żadnej wartości ale są ludzie którzy pewnie to kupią.

Ostatnio na Olx było imadełko muchowe za ....uwaga 12tyś i okazało się że to mój znajomy sprzedawał. Dla mnie było warte 100zł ale inni, uwierz mi, zabijali się żeby je kupić.

Też byli jeleniami?

• Like 2

To jeden z Salmo Fanatics ... zbieranie zbieraniem ale $ musi się zgadzać ;) zaczynam rozumieć po co ta strona powstała... :)

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

• Like 1

No dobra ,jak byście mieli takie salmiaki po 30zł to wezmę każdą ilość!

Pewnie gdyby któryś z Kolegów miał takie wobki już by tak nie szydził.

Każdy przedmiot jest wart tyle, ile jest w stanie dać za niego potencjalny kupujący. Nie jeden z tego forum płacił za takie wobki grube pieniądze!

Jedna uwaga, to że za tyle wystawił wcale nie znaczy że to jest tyle warte i kupujący sie skusi. Jak wystawię Jaxona karasia w nieprodukowanym kolorze za 5000 zł który pewnie nie jest mniej łowny od tych Salmo to znaczy że jest tyle wart ???

Jedna uwaga, to że za tyle wystawił wcale nie znaczy że to jest tyle warte i kupujący sie skusi. Jak wystawię Jaxona karasia w nieprodukowanym kolorze za 5000 zł który pewnie nie jest mniej łowny od tych Salmo to znaczy że jest tyle wart ???

Jeśli ktoś tyle za niego da, to znaczy ,że jednak jest tyle wart, to chyba proste.

Obstawiamy za ile pójdzie ? :D :D

https://allegrolokalnie.pl/oferta/salmo-slider-abl-s

Oczywiście z ogłoszeniem nie mam nic wspólnego :)

Na Allegro Lokalne możesz wylicytować i nie kupić. Po licytacji masz chyba kilka dni na potwierdzenie transakcji. Jak nie potwierdzisz to transakcja uznawana jest za nie wiążącą .