drChlubicz Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 (edytowane) O ktorych mowisz ? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalkahttps://pl.aliexpress.com/item/4000717603161.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27425c0fiHiev7Brałem 12 i 15 cm, oprócz tego że toną jak kamień, to nic im nie brakuje, po wyjęciu kilku ołowianych kulek, stają się wolno tonące i jest ok. Edytowane 2 Kwietnia 2021 przez drChlubicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fladra Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Jak ty te kulki wyjmujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 https://pl.aliexpress.com/item/4000717603161.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27425c0fiHiev7Brałem 12 i 15 cm, oprócz tego że toną jak kamień, to nic im nie brakuje, po wyjęciu kilku ołowianych kulek, stają się wolno tonące i jest ok.Dobra a czemu szybkotonace są gorsze.? Jak mam 40m do pokonania jerkiem to wole zeby szybko sie topil Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 https://pl.aliexpress.com/item/4000279701465.html Teraz powinno być ok.Dzięki ale to maluchy, czekamy aż chińczyki odpalą 15-16 cm ala Slider. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 (edytowane) Dobra a czemu szybkotonace są gorsze.? Jak mam 40m do pokonania jerkiem to wole zeby szybko sie topil Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaNie napisałem że są gorsze, choć może tak to zabrzmiało, odniosłem się do swoich preferencji, jak chcesz łowić głęboko to faktycznie będą dobre Jak ty te kulki wyjmujesz?Wobler jest podzielony na pionowe sekcje i w niektórych są kulki ołowiane, najłatwiej i najmniej inwazyjnie jest nawiercić otwory na grzbiecie na wysokości m/w oczka przedniej kotwicy, oraz w okolicy oka, po wyjęciu kulek zaklejam taśmą klejącą w celu wyważenia, na koniec zaklejam klejem epoxy. Edytowane 2 Kwietnia 2021 przez drChlubicz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 (edytowane) https://a.aliexpress.com/_vpMa5f3 zdjęcie Edytowane 2 Kwietnia 2021 przez przemo_w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 (edytowane) Jeśli zdjęcie przedstawia realne rozmieszczenie ołowiu, to pracą chinol powinien się różnić od oryginału. Tonący Slider ma dość długi, ołowiany walec, którego środek wypada na wysokości uszka kotwicy. Pewnie stąd tak agresywne zawijanie na boki przy podszarpywaniu. Edytowane 2 Kwietnia 2021 przez Maciej W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Bustery od CF pracą nie odbiegają od oryginału, mają trochę za dużo ołowiu, ale poza tym bez zarzutu.A te największe ala Bustery 17 cm masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 (edytowane) Jeśli zdjęcie przedstawia realne rozmieszczenie ołowiu, to pracą chinol powinien się różnić od oryginału. Tonący Slider ma dość długi, ołowiany walec, którego środek wypada na wysokości uszka kotwicy. Pewnie stąd tak agresywne zawijanie na boki przy podszarpywaniu.Chodziło mi o stelaż. To jest 7ka.Na innej aukcji są 10tki i obciążenie mają tak jak Salmo, nad uchwytem kotwicy brzusznej.Snipery mają dołożone do zaczepu kółko łącznikowe. Jak się je zdejmie to pracują mniej "agresywnie". Więc założyłem kółko łącznikowe do nowego slidera salmo i zaczął mocniej zamiatać :-) Edytowane 2 Kwietnia 2021 przez przemo_w 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 A te największe ala Bustery 17 cm masz? u mnie 15 cm max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek7575 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 https://www.olx.pl/d/oferta/salmo-slider-16-super-hot-perch-16cm-CID767-IDJhown.html#6f29c2d26a szalona cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Trzeba się przyzwyczajać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Jak ktoś potrzebuje "dobrej maszyny" to tylko brać. https://www.olx.pl/oferta/piekny-kolowrotek-shimano-01-stella-sw-20000pg-jdm-CID767-IDJhb41.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Jak ktoś potrzebuje "dobrej maszyny" to tylko brać. https://www.olx.pl/oferta/piekny-kolowrotek-shimano-01-stella-sw-20000pg-jdm-CID767-IDJhb41.htmlPolecasz sprzedającego ?? Kupowałeś coś od niego ??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 ... jeśli dobrze pamiętam, to chyba te aukcje w których sprzedaje się kołowrotki, które są jeszcze w JP. ... ale mogę się mylić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 (edytowane) Polecasz sprzedającego ?? Kupowałeś coś od niego ??? Nie mogę polecić "gościa" bo nic na razie nie kupiłem od niego.Ale przy takiej kasie to tylko otwarcie przy kurierze albo odbiór osobisty. Edytowane 3 Kwietnia 2021 przez TOFIX99 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 (edytowane) Chciałem raz odebrać osobiście Stelle 10 którą niby miał w Pl.Ponad 3 tygodnie zwodzenia. 2 razy byłem w umówionym miejscu ( akurat przejazdem) i dupa. Zawsze coś mu wypadało albo umówiłem się w Kielcach to mi powiedział że już do Szydłowca pojechał bo nie mógł czekać i że mogę tam odebrać. A ja akurat do Radomia jechałem więc będąc w Szydłowcu dzwonię i nie odbiera :-) , oddzwania i słyszę że już w Radomiu jest. Se myślę pasuje. A jak dzwoniłem będąc w Radomiu to już tel wyłączony he he.On jest na forum ale tak często nicki zmienia że nie ogarniam :-) Edytowane 3 Kwietnia 2021 przez przemo_w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 ... jeśli dobrze pamiętam, to chyba te aukcje w których sprzedaje się kołowrotki, które są jeszcze w JP. ... ale mogę się mylić Dokładnie - m.in. z tego powodu szybko pożegnał się z giełdą Jerkbaita (próbował pod róznymi nickami). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Chciałem raz odebrać osobiście Stelle 10 którą niby miał w Pl.Ponad 3 tygodnie zwodzenia. 2 razy byłem w umówionym miejscu ( akurat przejazdem) i dupa. Zawsze coś mu wypadało albo umówiłem się w Kielcach to mi powiedział że już do Szydłowca pojechał bo nie mógł czekać i że mogę tam odebrać. A ja akurat do Radomia jechałem więc będąc w Szydłowcu dzwonię i nie odbiera :-) , oddzwania i słyszę że już w Radomiu jest. Se myślę pasuje. A jak dzwoniłem będąc w Radomiu to już tel wyłączony he he.On jest na forum ale tak często nicki zmienia że nie ogarniam :-)Są tu na forum tacy co go broniąŻe niby sprzęt ok itp itd Ale może to być tak jak mówisz że ma kilka kont i sam siebie chwaliTak jak niegdyś słynny Tubis który sam od siebie kupował by podnosić ceny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Ja tam nie wiem czy go chwalą czy nie. Ja wiem jaka była akcja gdy chciałem kupić od niego i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 (edytowane) Panowie ( i Panie ) Kolekcjonerzy, uwaga rarytas ! Salmo Minnow. A ster to chyba był wycinany szlifierką. https://allegro.pl/oferta/wobler-salmo-minnow-bardzo-stary-unikat-nr019-10564884783 Edytowane 4 Kwietnia 2021 przez Bartek_C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cast64 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Panowie ( i Panie ) Kolekcjonerzy, uwaga rarytas ! Salmo Minnow. A ster to chyba był wycinany szlifierką. https://allegro.pl/oferta/wobler-salmo-minnow-bardzo-stary-unikat-nr019-10564884783Bóg sprzedającego opuścił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peryskop Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Salmo po lekkim liftingu i wojnie w Wietnamie a pózniej na bałkanach,,, ale sprzeda się jako unikat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 (edytowane) Ja sie nie znam. to jest faktycznie unikat czy po prostu przemalowany czy tez oklejony ? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Edytowane 6 Kwietnia 2021 przez selk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deridun Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Ster zmieniony, stelaż niespotykany, wzoru nie widziałem, kolor Real Roach na pewno to nie jest.Niewątpliwie unikat! Nic tylko brać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi