Skocz do zawartości

allegro / olx hit!

prze-m

Rekomendowane odpowiedzi

O ktorych mowisz ?

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

https://pl.aliexpress.com/item/4000717603161.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27425c0fiHiev7

Brałem 12 i 15 cm, oprócz tego że toną jak kamień, to nic im nie brakuje, po wyjęciu kilku ołowianych kulek, stają się wolno tonące i jest ok.

Edytowane przez drChlubicz

https://pl.aliexpress.com/item/4000717603161.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27425c0fiHiev7

Brałem 12 i 15 cm, oprócz tego że toną jak kamień, to nic im nie brakuje, po wyjęciu kilku ołowianych kulek, stają się wolno tonące i jest ok.

Dobra a czemu szybkotonace są gorsze.? Jak mam 40m do pokonania jerkiem to wole zeby szybko sie topil

Dobra a czemu szybkotonace są gorsze.? Jak mam 40m do pokonania jerkiem to wole zeby szybko sie topil

Nie napisałem że są gorsze, choć może tak to zabrzmiało, odniosłem się do swoich preferencji, jak chcesz łowić głęboko to faktycznie będą dobre

Jak ty te kulki wyjmujesz?

Wobler jest podzielony na pionowe sekcje i  w niektórych są kulki ołowiane, najłatwiej i najmniej inwazyjnie jest nawiercić otwory na grzbiecie na wysokości m/w oczka przedniej kotwicy, oraz w okolicy oka, po wyjęciu kulek zaklejam taśmą klejącą w celu wyważenia, na koniec zaklejam klejem epoxy.

Edytowane przez drChlubicz
  • Like 1

Jeśli zdjęcie przedstawia realne rozmieszczenie ołowiu, to pracą chinol powinien się różnić od oryginału. Tonący Slider ma dość długi, ołowiany walec, którego środek wypada na wysokości uszka kotwicy. Pewnie stąd tak agresywne zawijanie na boki przy podszarpywaniu.

Edytowane przez Maciej W.

Jeśli zdjęcie przedstawia realne rozmieszczenie ołowiu, to pracą chinol powinien się różnić od oryginału. Tonący Slider ma dość długi, ołowiany walec, którego środek wypada na wysokości uszka kotwicy. Pewnie stąd tak agresywne zawijanie na boki przy podszarpywaniu.

Chodziło mi o stelaż. To jest 7ka.

Na innej aukcji są 10tki i obciążenie mają tak jak Salmo, nad uchwytem kotwicy brzusznej.

Snipery mają dołożone do zaczepu kółko łącznikowe. Jak się je zdejmie to pracują mniej "agresywnie". Więc założyłem kółko łącznikowe do nowego slidera salmo i zaczął mocniej zamiatać :-)

Edytowane przez przemo_w
  • Like 1

Polecasz sprzedającego ?? Kupowałeś coś od niego ???

Nie mogę polecić "gościa" bo nic na razie nie kupiłem od niego.

Ale przy takiej kasie to tylko otwarcie przy kurierze albo odbiór osobisty.

Edytowane przez TOFIX99
  • Like 1

Chciałem raz odebrać osobiście Stelle 10 którą niby miał w Pl.

Ponad 3 tygodnie zwodzenia. 2 razy byłem w umówionym miejscu ( akurat przejazdem) i dupa. Zawsze coś mu wypadało albo umówiłem się w Kielcach to mi powiedział że już do Szydłowca pojechał bo nie mógł czekać i że mogę tam odebrać. A ja akurat do Radomia jechałem więc będąc w Szydłowcu dzwonię i nie odbiera :-) , oddzwania i słyszę że już w Radomiu jest. Se myślę pasuje. A jak dzwoniłem będąc w Radomiu to już tel wyłączony he he.

On jest na forum ale tak często nicki zmienia że nie ogarniam :-)

Edytowane przez przemo_w

Chciałem raz odebrać osobiście Stelle 10 którą niby miał w Pl.

Ponad 3 tygodnie zwodzenia. 2 razy byłem w umówionym miejscu ( akurat przejazdem) i dupa. Zawsze coś mu wypadało albo umówiłem się w Kielcach to mi powiedział że już do Szydłowca pojechał bo nie mógł czekać i że mogę tam odebrać. A ja akurat do Radomia jechałem więc będąc w Szydłowcu dzwonię i nie odbiera :-) , oddzwania i słyszę że już w Radomiu jest. Se myślę pasuje. A jak dzwoniłem będąc w Radomiu to już tel wyłączony he he.

On jest na forum ale tak często nicki zmienia że nie ogarniam :-)

Są tu na forum tacy co go bronią

Że niby sprzęt ok itp itd

Ale może to być tak jak mówisz że ma kilka kont i sam siebie chwali

Tak jak niegdyś słynny Tubis który sam od siebie kupował by podnosić ceny

• Like 2