Onufry kocipała Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Chciałem raz odebrać osobiście Stelle 10 którą niby miał w Pl.Ponad 3 tygodnie zwodzenia. 2 razy byłem w umówionym miejscu ( akurat przejazdem) i dupa. Zawsze coś mu wypadało albo umówiłem się w Kielcach to mi powiedział że już do Szydłowca pojechał bo nie mógł czekać i że mogę tam odebrać. A ja akurat do Radomia jechałem więc będąc w Szydłowcu dzwonię i nie odbiera :-) , oddzwania i słyszę że już w Radomiu jest. Se myślę pasuje. A jak dzwoniłem będąc w Radomiu to już tel wyłączony he he.On jest na forum ale tak często nicki zmienia że nie ogarniam :-)Czy to nie jest nasz kolega @manmark @hnady @polny czy jak mu tam ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbiku Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Chciałem raz odebrać osobiście Stelle 10 którą niby miał w Pl.Ponad 3 tygodnie zwodzenia. 2 razy byłem w umówionym miejscu ( akurat przejazdem) i dupa. Zawsze coś mu wypadało albo umówiłem się w Kielcach to mi powiedział że już do Szydłowca pojechał bo nie mógł czekać i że mogę tam odebrać. A ja akurat do Radomia jechałem więc będąc w Szydłowcu dzwonię i nie odbiera :-) , oddzwania i słyszę że już w Radomiu jest. Se myślę pasuje. A jak dzwoniłem będąc w Radomiu to już tel wyłączony he he.On jest na forum ale tak często nicki zmienia że nie ogarniam :-) trzech moich znajomych kupowało ostatnio od człowieka Stellew razie czego mogę podać nr tel do nich ( na priv)można zadzwonić i dopytać co i jakz tego co wiem są zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 trzech moich znajomych kupowało ostatnio od człowieka Stellew razie czego mogę podać nr tel do nich ( na priv)można zadzwonić i dopytać co i jakz tego co wiem są zadowoleniNo to super. Ja nie byłem zadowolny i mam do niezadowolenia pełne prawo. Dla mnie słowo droższe niż pieniądze i jak się z kimś umawiam na coś to w ch.... nie lecę i tyle. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 (edytowane) trzech moich znajomych kupowało ostatnio od człowieka Stellew razie czego mogę podać nr tel do nich ( na priv)można zadzwonić i dopytać co i jakz tego co wiem są zadowoleniMnie nie udało się kupić tego co chciałem. Sprzedający miał mnie głęboko w poważaniu. I nie dlatego, że zaproponowałem mu śmiesznie niską cenę czy coś - zwyczajnie nie raczył się do mnie odezwać, pomimo kilku prób kontkatu Edytowane 6 Kwietnia 2021 przez Dano. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 https://www.olx.pl/d/oferta/daiwa-lexa-300-pwrl-CID767-IDJlhNs.html#1ede438a7c Wstawiam dlatego że multik już zdaje się nie produkowany, a szkoda bo świetna maszynka.PSNie znam sprzedającego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 trzech moich znajomych kupowało ostatnio od człowieka Stellew razie czego mogę podać nr tel do nich ( na priv)można zadzwonić i dopytać co i jakz tego co wiem są zadowoleniNapisał to sprzedający, a numery poda do podstawionych osób. btw.Moja powyższa wypowiedz jest tak samo wiarygodna jak twoja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 https://m.olx.pl/oferta/lodz-i-dodatki-dla-wedkarza-CID767-IDJgZMA.html?reason=hp%7Ccf_rescored Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Takie oferty się od razu zgłasza jako naruszenie zasad, a nie tu wstawia. Na OLX jest zakaz wystawiania jakichkolwiek rybackich narzędzi połowowych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Takie oferty się od razu zgłasza jako naruszenie zasad, a nie tu wstawia. Na OLX jest zakaz wystawiania jakichkolwiek rybackich narzędzi połowowych.zgłoszone 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Wstrzymane, też zgłosiłem ze dwie godziny temu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbogusz25 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Taka ciekawostka https://www.olx.pl/oferta/limitowany-papierek-po-lodach-ekipa-CID767-IDJmz3N.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Taka ciekawostka https://www.olx.pl/oferta/limitowany-papierek-po-lodach-ekipa-CID767-IDJmz3N.htmlTu grubiej: https://www.olx.pl/d/oferta/kolekcjonerski-papierek-lody-ekipa-CID88-IDJmABQ.html?reason=ip%7Ccf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 (edytowane) Chyba dzieci nie macie he he :-)Ostatnio pół swojego miasteczka zjechałem żeby te lody kupić dla dzieciaków.Dobrze że sklep znajomego to kilka 4 szt mi odłożył :-)To jest jakaś paranoja z tymi lodami Korala.Lepszy temat niż z Salmo :-) Edytowane 9 Kwietnia 2021 przez przemo_w 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Tu grubiej: https://www.olx.pl/d/oferta/kolekcjonerski-papierek-lody-ekipa-CID88-IDJmABQ.html?reason=ip%7Ccfja pier... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 (edytowane) Się później dziwić że tych youtuberów stać na podpalanie Mesiów 63Amg czy wyjazd Audi RS7 z salonu samochodowego przez witrynę :-)Ps. Zobaczcie w jakich cenach są na Allegro :-)Coś ala "ostatnia reklamówka z Biedronki" :-) Edytowane 9 Kwietnia 2021 przez przemo_w 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Się później dziwić że tych youtuberów stać na podpalanie Mesiów 63Amg czy wyjazd Audi RS7 z salonu samochodowego przez witrynę :-)A później jak się pytałem kumpla syna kim chce zostać w przyszłości, co chce robić to jeden odpowiedział że yutuberem a drugi że gamerem... ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 (edytowane) Znam gościa, który chciał zostać DJem domowym...Czyli siedzieć w domu i słuchać muzyki. Edytowane 9 Kwietnia 2021 przez Durzy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbogusz25 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Się później dziwić że tych youtuberów stać na podpalanie Mesiów 63Amg czy wyjazd Audi RS7 z salonu samochodowego przez witrynę :-)Ps. Zobaczcie w jakich cenach są na Allegro :-)Coś ala "ostatnia reklamówka z Biedronki" :-) I wędkarstwo jest niby drogim hobby... ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Znam gościa, który chciał zostać DJem domowym...Czyli siedzieć w domu i słuchać muzyki.Tylko nie mów że to Twoja latorośl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Na szczęście nie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iksmen Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Coś ala "ostatnia reklamówka z Biedronki" :-)Raczej: ostatnia paróweczka Hrabiego Barry Kenta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Znam gościa, który chciał zostać DJem domowym...Czyli siedzieć w domu i słuchać muzyki.A nie przypadkiem grać sety na żywo w domu, ale streamować przez internet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Nie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Taka ciekawostka https://www.olx.pl/oferta/limitowany-papierek-po-lodach-ekipa-CID767-IDJmz3N.html Tu grubiej: https://www.olx.pl/d/oferta/kolekcjonerski-papierek-lody-ekipa-CID88-IDJmABQ.html?reason=ip%7CcfTen za 70 już poszedł, przyznać się kto kupił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Ten za 70 już poszedł, przyznać się kto kupił ? Idę zapytać córki bo dziś dostała kieszonkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi