Sailfish Opublikowano 4 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Jak bym miał blaszki po 110zł to bym je w puchowych podusiach trzymał!Gość dobrze kombinuje. Kilkanaście takich błystek w latach siedemdziesiątych to była średnia pensja. Wystarczy przeliczyć na nowe pieniądze. Zapewne sprzedaje ze stratą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 4 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Tyberiusza komentować nie trzeba, człowiek legenda, natomiast Joanna to wschodząca gwiazda i chyba korzystała z translatora Google, merytorycznie poziom przedszkola. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 4 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Co tam. Wezmę pożyczkę na Vivus.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 Gość dobrze kombinuje. Kilkanaście takich błystek w latach siedemdziesiątych to była średnia pensja. Wystarczy przeliczyć na nowe pieniądze. Zapewne sprzedaje ze stratą. Jak mnie pamięć nie myli to w Pewex-ie meppsy sprzedawali w opakowaniach . Mam stare aglie 4 około dwudziestoletnie i różnicy nie widzę.Więc w bajerę ,że z Pewexu ja osobiście nie wierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cast64 Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 Jak z Pewex-u to niech pokaże kopię wpłaty z kasy.Wtedy uwierzę. PSJa kupowałem w 1977 dwie Aglia 2,nie miały opakowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 Napisz mu tak Z tego, co wiem ma bardzo cięty język na jakąkolwiek krytykę pod swoim adresem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 Widzę że Joanna na zajebistą siłę przebicia . Link usunięty przez moda . Ciekawe !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 https://allegro.pl/oferta/multiplikator-abu-garcia-4601-c3-zadbany-10679608712Zadbany, w pełni sprawny. Ciul, że brak thum restu i gwiazdy hamulca... Ale najlepsze, że napisałem o tym do sprzedawcy to próbował mi wmówić, że 'kupuje się te części osobno'. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 https://allegro.pl/oferta/multiplikator-abu-garcia-4601-c3-zadbany-10679608712Zadbany, w pełni sprawny. Ciul, że brak thum restu i gwiazdy hamulca... Ale najlepsze, że napisałem o tym do sprzedawcy to próbował mi wmówić, że 'kupuje się te części osobno'.W końcu lombard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 Jak mnie pamięć nie myli to w Pewex-ie meppsy sprzedawali w opakowaniach . Mam stare aglie 4 około dwudziestoletnie i różnicy nie widzę.Więc w bajerę ,że z Pewexu ja osobiście nie wierzę. Nie inaczej Panie, Gimby nie znajo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RybkaWoleju Opublikowano 6 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 Ja chyba posiadam jeszcze takie blaszki w blistrach ale z opisem że Made in France ale złożone w USA, jak wróce do domu to ich poszukam z ciekawości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 6 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 Ja chyba posiadam jeszcze takie blaszki w blistrach ale z opisem że Made in France ale złożone w USA, jak wróce do domu to ich poszukam z ciekawości.W latach siedemdziesiątych i później chyba wszystkie Meppsy były sprzedawane w blistrach. Nie jak teraz luzem i na wagę. Pewexowskie wychodziły drogo, bo i waluta była droga. Kupowane na Węgrzech były tańsze. Gdzieś w 1976 pojawiły się w państwowych sklepach w pełnym wyborze typów i wielkości. Mnie, a byłem wtedy studentem, było stać na zakupienie zapasu kilkudziesięciu, więc nie były tragicznie drogie. Starczyło tego na kilka lat, jeszcze na początku osiemdziesiątych nimi łowiłem. Te złote Tyberiusza nie musiały być kupowane w Pewexie. A nawet gdyby, to jaki to argument, że muszą tyle kosztować? Nawet takie czterdziestoletnie lub starsze to żaden rarytas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RybkaWoleju Opublikowano 6 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 (edytowane) @jachu a póżniej było ich rwanie z łezką w oku na Dymaczenie gdzie wychodzi struga do kanału ;-) Edytowane 6 Maja 2021 przez RybkaWoleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 6 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 Ciekawa oferta.https://www.olx.pl/oferta/mepps-aglia-4-blystka-obrotowa-spinning-CID767-IDyfme9.htmlJak widać jego choroba się pogłębia ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 6 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 Jak widać jego choroba się pogłębia Gdybym mógł mu doradzić to powiedziałbym tylko jedno : albo niech zmieni lekarza albo niech mówi mu prawdę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 6 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 Jak widać jego choroba się pogłębia To nie choroba. To pazerność, tego się nie leczy.Chorzy to są jego klienci. Tych można leczyć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RybkaWoleju Opublikowano 6 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 (edytowane) Znalazłem parę blistrów z meppsami ale pewnie są dużo dużo młodsze ???? ale i tak fajnie że się znalazły po paru latach, niech sobie jeszcze trochę poleżą w garażu.Może Tyberiusz za pare lat odkupi haha. Edytowane 6 Maja 2021 przez RybkaWoleju 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chat Opublikowano 6 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 (edytowane) .... Edytowane 6 Maja 2021 przez Chat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 6 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 Gdybym mógł mu doradzić to powiedziałbym tylko jedno : albo niech zmieni lekarza albo niech mówi mu prawdę Dzięki okpisowi https://www.olx.pl/d/oferta/rst-feeling-spinning-2-40-CID767-IDyhIwY.html?reason=ip%7Clister Zaczynamy bliżej poznawać Narodowego Janusza Biznesu! '' Zakupiona 06 kwietnia 2006r. w niemieckim mieście Düren będąc na koncercie Vangelisa'' Był na koncercie i na tym koncercie kupił wędkę!! Tyberiusz to jednak obrotny chłopak. Poszedł potańczył i jeszcze interes załatwił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 6 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 Dzięki okpisowi https://www.olx.pl/d/oferta/rst-feeling-spinning-2-40-CID767-IDyhIwY.html?reason=ip%7Clister Zaczynamy bliżej poznawać Narodowego Janusza Biznesu! '' Zakupiona 06 kwietnia 2006r. w niemieckim mieście Düren będąc na koncercie Vangelisa'' Był na koncercie i na tym koncercie kupił wędkę!! Tyberiusz to jednak obrotny chłopak. Poszedł potańczył i jeszcze interes załatwił.Ludzie dajcie juz spokój - ja tego człowieka zupełnie nie znam ale to w miarę wolny krajjeden sprzedaje papierki po lodach po 80 złdrugi wedki po 5 koła Wolno mu, przepisów nie łamie, a moze lubi gdzies się pochwalic gdzie był czy coś - kogo to tak naprawde obchodzi Może nie wystawia żeby sprzedac tylko się pochwalić że ma .. kto wie przecież cena to rzecz umowna i rzecz jest warta dokładnie tyle ile ktos za nią chce czy zdoła zapłacić . Wielu jest podobnych sprzedawców w necie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theslut Opublikowano 7 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Ludzie dajcie juz spokój - ja tego człowieka zupełnie nie znam ale to w miarę wolny krajjeden sprzedaje papierki po lodach po 80 złdrugi wedki po 5 koła Wolno mu, przepisów nie łamie, a moze lubi gdzies się pochwalic gdzie był czy coś - kogo to tak naprawde obchodzi Może nie wystawia żeby sprzedac tylko się pochwalić że ma .. kto wie przecież cena to rzecz umowna i rzecz jest warta dokładnie tyle ile ktos za nią chce czy zdoła zapłacić . Wielu jest podobnych sprzedawców w necieCo racja to racja. Jakimś hejtem tu pachnie, znaczy się JB trzyma poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 7 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Pan Tyberiusz może wystawić sprzęt za tyle, ile uważa, że jest wart. Jego prawo.Ale ja jestem ciekawy czegoś innego. A mianowicie, czy znajduje nabywców na sprzęt w takich cenach.A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Jak bym wygrał w lotka to jeden "sprzęt" bym od niego kupił ale bym Wam się nie przyznał bo nie lubię być grillowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 7 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Puść parę z gęby, to może wszyscy forumowicze zrzucą się po stówce. Szafa, jako dobro publiczne, wymaga czasem poświęcenia ogółu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 7 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Przecież wiadomo, że to: https://www.olx.pl/oferta/abu-svangsta-record-1600-kolowrotek-CID767-IDAmAIX.html#4c9167dda0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi