Skocz do zawartości

allegro / olx hit!

prze-m

Rekomendowane odpowiedzi

Przecież już po śrubkach widać, że to nie jest nówka jak w opisie przedmiotu. Kiedyś już to z nim przerabiałem i na szczęście pojechałem na oględziny do Szczytna. Wyjazd ten uchronił mnie przed zakupem "nówki". Zaletą tego Recorda jest to, że ma zachowane akcesoria. Natomiast nieumiejętne rozbieranie kołowrotka dyskwalifikuje tę sztukę, jako "nówkę", przynajmniej dla prawdziwego kolekcjonera.

• Like 2

Kamil ! musiałeś ???!!! :angry:  :D

Przecież już po śrubkach widać, że to nie jest nówka jak w opisie przedmiotu. Kiedyś już to z nim przerabiałem i na szczęście pojechałem na oględziny do Szczytna. Wyjazd ten uchronił mnie przed zakupem "nówki". Zaletą tego Recorda jest to, że ma zachowane akcesoria. Natomiast nieumiejętne rozbieranie kołowrotka dyskwalifikuje tę sztukę, jako "nówkę", przynajmniej dla prawdziwego kolekcjonera.

Sokole oko! ja tam nie widzę wcześniejszej penetracji !!!  :huh:  :P  :D

Sadzisz ze sprzedają replike podporki czy tez jej zdjęcie ?

:)

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez selk

W ogłoszeniu widać  fotę zrobioną tego zdjęcia nazwijmy go "pocztówką" dla zrozumienia. I wyraźnie napisał ,że sprzedaje pocztówkę ,którą widzimy w ogłoszeniu.

Więc niby OK . Ale tak naprawdę to liczył na "głupków" co łykną okazję i zrobił to z premedytacją. Co do ziemniaków to już pojechał po bandzie tak samo mógł zapakować kamień czy też cegłówkę. I ten gratis myślę ,że go pogrąży i fiknie za bezczelność i celowe wprowadzenie w błąd.

Tak się nabijacie z tego Tyberiusza, ale gościu rzeczywiście chyba ma cos z głową nie tak. Popatrzcie:

https://www.olx.pl/d/oferta/abu-cardinal-zebco-3-kolowrotek-CID767-IDAk3GX.html#4579d3bfa3

https://www.olx.pl/d/oferta/abu-cardinal-33-kolowrotek-CID767-IDAkvLc.html#4579d3bfa3

Jeden Abu za 22980 zł., a drugi za 19980 zł. Śmiać się, płakać, a może zawyć ?

• Like 1

A ja zaczynam myśleć że to Tyber śmieje się w kułak ze wszystkich dookoła.Niewykluczone że regularnie przeglada ten wątek.Na moje,to jest gość co na brak kasy nie cierpi i chyba wcale nie zależy mu na sprzedawaniu tych fantów.A poza tym,wydaje mi się że aby wejść w posiadanie przedmiotów które sprzedaje w miarę obrotnym i niegłupim  trzeba być.Taka teoria :ph34r: ,trzasnął 6 w totka i teraz robi co ma ochotę i co mu satysfakcję przynosi.

• Like 1

W kontekście hobby nadmiar kasy oznacza więcej zabawek. Jak kasy mniej to i zabawek mniej i tańsze oczywiście. Jak ktoś kiedyś napisał nie szata zdobi człowieka ???? A to, że Tyberiusz tu zagląda to niemal pewnik.

Edytowane przez Sławek Nikt
  • Like 2

Eee tam zaglada..... kupuje TU !!!!!

[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji33][emoji33][emoji847][emoji847][emoji56][emoji122][emoji122][emoji122]

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez selk

Parę dni temu kupił o demnie fajną starą bolonke Zebco, po dobrej cenie, zobaczył na zdjęciu moje Antaresy ,powermeshe daiwy i też zaproponował kupno tych wędek, ogólnie kasę mi przesłał, przed moją wysyłką, w tym samym dniu, po rozmowie telefonicznej z Tym Panem, stwierdziłem że moje 40 letnie zbieranie sprzętu wędkarskiego, kojarzy mi się jak malutki sklepik z hipermarmarketem ,gość fajny uprzejmy lecz krytyki o ocenach nie zanosi, wiedzę ma nie bagatelna, nie znam tego Pana że Scztzytna, czy Grajewo, lecz spokojnie można z nim bardzo miło porozmawiać.