BOB1 Opublikowano 19 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 (edytowane) Ta oferta już była?https://www.olx.pl/d/oferta/abu-ambassadeur-cardinal-54-kolowrotek-CID767-IDxVL7W.html?isPreviewActive=0&sliderIndex=7 A tego, ja głupi nie kupiłem kiedy był wystawiony tylko za 5 800 ! https://www.olx.pl/d/oferta/abu-svangsta-record-1600-kolowrotek-CID767-IDAmAIX.html#22a3a42f45 Edytowane 19 Lipca 2021 przez BOB 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 19 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Ta oferta już była?https://www.olx.pl/d/oferta/abu-ambassadeur-cardinal-54-kolowrotek-CID767-IDxVL7W.html?isPreviewActive=0&sliderIndex=7 A tego, ja głupi nie kupiłem kiedy był wystawiony tylko za 5 800 ! https://www.olx.pl/d/oferta/abu-svangsta-record-1600-kolowrotek-CID767-IDAmAIX.html#22a3a42f45To utopiłeś[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]. Wysłane z mojego M2007J3SG przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 19 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Co się dziwisz - inflacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 20 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 (edytowane) Ma wspólnika, lub wspólniczkę: Tyberius&Blanche. Edytowane 20 Lipca 2021 przez rower26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 20 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 (edytowane) Ta oferta już była?https://www.olx.pl/d/oferta/abu-ambassadeur-cardinal-54-kolowrotek-CID767-IDxVL7W.html?isPreviewActive=0&sliderIndex=7 A tego, ja głupi nie kupiłem kiedy był wystawiony tylko za 5 800 ! https://www.olx.pl/d/oferta/abu-svangsta-record-1600-kolowrotek-CID767-IDAmAIX.html#22a3a42f45Sprawdziło się BOB powiedzenie: chytry dwa razy traci. Mogłeś kupić za połowę obecnej wyceny i straciłeś niebywałą okazję spotkania się z Tyberiuszem na mieście (na mieście, w Szczytnie ). Facet wypisuje takie bzdury, że przykro czytać. Kołowrotek (C 54) wyprodukowany jedynie dla pracowników ABU, no i bidusie musieli się zaopatrywać przez Garcia Canada. A te specjalne pudełka, książeczki? Kupiłem akurat maluszka - 52 w jednym z naszych komisów. Miał dokładnie takie pudełko i książeczki. A 54 oglądałem w jednym ze sklepów w Berlinie Zachodnim - to samo. Ręce opadają. Czy w tym Szczytnie nie ma jakiegoś dobrego specjalisty?"Ma wspólnika, lub wspólniczkę: Tyberius&Blanche." Pewnie koleżanka ze szkoły specjalnej. Edytowane 20 Lipca 2021 przez jachu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 20 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Wiem, że żyjemy w wolnym kraju, że jest wolny rynek i każdy może robić co uważa z rzeczami, które ma na sprzedaż ale na prawdę mam ochotę zadzwonić do tego człowieka a może nawet spróbować się na ten "odbiór osobisty" umówić. Co ten człek ma w głowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 20 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Wiem, że żyjemy w wolnym kraju, że jest wolny rynek i każdy może robić co uważa z rzeczami, które ma na sprzedaż ale na prawdę mam ochotę zadzwonić do tego człowieka a może nawet spróbować się na ten "odbiór osobisty" umówić. Co ten człek ma w głowie ?Myślę że takie spotkanie nic ci by nie dało bo ten człowiek doskonale wie co robi.Prowokuje nie od dziś i wcale bym się nie zdziwił gdyby to był jeden s naszych kolegów.Jest to zabawa w kotka i myszkę na zasadzie a nuż trafi się wariat.To tak jak z samochodami ,stoi ci taki model na placu tak że tracisz już nadzieję że kiedykolwiek sprzedasz a tu naraz zjawia się kupiec i mówi że tylko ten go interesuje Moim zdaniem on się w ten sposób nami bawi czytając nasze pełne oburzenia wpisy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 20 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Myślę że takie spotkanie nic ci by nie dało bo ten człowiek doskonale wie co robi.Prowokuje nie od dziś i wcale bym się nie zdziwił gdyby to był jeden s naszych kolegów.Jest to zabawa w kotka i myszkę na zasadzie a nuż trafi się wariat.To tak jak z samochodami ,stoi ci taki model na placu tak że tracisz już nadzieję że kiedykolwiek sprzedasz a tu naraz zjawia się kupiec i mówi że tylko ten go interesuje Moim zdaniem on się w ten sposób nami bawi czytając nasze pełne oburzenia wpisy Absolutnie nie jestem oburzony tym co on robi. Ciekawi mnie tylko co to za gagatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
12345 Opublikowano 20 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 ciekawe czy ktos go widział ... rozmawiał z nim ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 20 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Absolutnie nie jestem oburzony tym co on robi. Ciekawi mnie tylko co to za gagatek Sam jestem ciekaw co to za gość..Może coś kupię od niego za dwadzieścia koła to przy odbiorze poznam gościa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
watykanczyk Opublikowano 20 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Nie polecam kontaktu z tym Panem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 20 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Nie polecam kontaktu z tym Panem.Bo ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Gdyby ktoś szukał...https://www.olx.pl/d/oferta/duzy-sum-na-sprzedarz-CID767-IDKG55B.html#8c03a613f1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Gdyby ktoś szukał...https://www.olx.pl/d/oferta/duzy-sum-na-sprzedarz-CID767-IDKG55B.html#8c03a613f1Niech podrośnie, będzie go gość wynajmował do zdjęć jako "trofea" wędkarskie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 27 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 (edytowane) Jakby kto chciał nowego/starego DC 7 to proszę bardzo. https://www.ebay.pl/itm/232036342353?hash=item3606719a51:g:xEEAAOSwoudW3dBC Edytowane 27 Lipca 2021 przez Sławek Nikt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Mam taki mały problemik z Allegro . Dokonałem zwrotu towaru , sprzedawca przyjał zwrot i wg Allegro zwrócił pieniądze , ale ja wciąż nie mam ich zaksięgowanych na koncie bankowym . Płaciłem blikiem , o ile to ma jakieś znaczenie . Ile trwa taka procedura księgowania środków na koncie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1969 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Jeśli wysłał dziś przed 10- mogą być wieczorem, jeśli później będą jutro po 10-tej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 W ubiegłym tygodniu wysłali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Gdzieś widziałem komunikat chyba na olejiks, że zwrot środków w zależności od banku może potrwać nawet do 7 dni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 (edytowane) Gdzieś widziałem komunikat chyba na olejiks, że zwrot środków w zależności od banku może potrwać nawet do 7 dni.Też mi się tak wydaje, że do tygodnia czasuChoć zazwyczaj trwa to znacznie szybciej Edytowane 24 Sierpnia 2021 przez pit1982 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 (edytowane) Ostatnio allegro trzyma kase 24h dłużej. Zwykle zwrot byl na 2 max 3ci dzien a teraz 3 to juz szybko. Czesto kasa pojawia sie dopiero na 4ty roboczy dzien. W weekendy nigdy. To interes na lokatach 24h i pewnie kasa w obrocie na pozyczki allegroPay czy jak tam to sie nazywa. Zalezy tez od banku kiedy Ci dopisza do rachunku. Mozesz zobaczyc gdzies w historii operacji lub na karcie zakupu czy przelew zwrotny jest wykonany od sprzedajacego Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Edytowane 24 Sierpnia 2021 przez selk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 jak sie kasa do jutra do 20:00 u Ciebie nie pojawi to składaj o zwrot z POK allegroto zwykle daje konkretnego kopa sprzedajacemu zeby kasa natychmiast znalazła sie na Twoim konciebo mu wszystkie aukcje jakie ma wywalą w kosmos i zatrzymają cała kase jaka przychodzi od kupujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Dzięki wszystkim za dobre rady . Napisałem do sprzedawcy o problemie . Ten natychmiast zaregował przy okazji informujac mnie , że środki na pewno zostały zwrócone i zobowiązał sie poinformować o tym fakcie Allegro . Dzisiaj rano kasa wpłynęła na konto . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 (edytowane) Dzięki wszystkim za dobre rady . Napisałem do sprzedawcy o problemie . Ten natychmiast zaregował przy okazji informujac mnie , że środki na pewno zostały zwrócone i zobowiązał sie poinformować o tym fakcie Allegro . Dzisiaj rano kasa wpłynęła na konto . jak pisałem allegro obecnie przetrzymuje kase dłużejinaczej sie tego nie da wytłumaczyc bo banki nie zwolniły a elixiry sa dalej o tej samej godzinie natomiast allegro wprowadziło jakiś czas temu obowiązek zwrotu przez ich serwis finansowy co niby miąło ułatwic roszczenia i reklamacje Edytowane 25 Sierpnia 2021 przez selk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Dobra wiadomość , Shopee od października wchodzi a to poważny gracz - nie do wykupienia. Transport gratis.Prowizje na Allegro spadną a co za tym idzie ceny również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi