Skocz do zawartości

allegro / olx hit!

prze-m

Rekomendowane odpowiedzi

Dobra wiadomość , Shopee od października wchodzi a to poważny gracz - nie do wykupienia. Transport gratis.

Prowizje na Allegro spadną a co za tym idzie ceny również.

Co na tym Shopee będzie można kupić, poza chińszczyzną, którą kupuje się na Ali?

Transport, Pocztą Polską z doliczonym 8,50 i VATem? https://shopee.com/ Nie widzę tutaj państwa EU.

Nie spadną.

Pojawia się kolejny gracz, który nic tak na prawdę nie wniesie.

Co na tym Shopee będzie można kupić, poza chińszczyzną, którą kupuje się na Ali?

Transport, Pocztą Polską z doliczonym 8,50 i VATem? https://shopee.com/ Nie widzę tutaj państwa EU.

Nie spadną.

Pojawia się kolejny gracz, który nic tak na prawdę nie wniesie.

Jeszcze nie ma ich na rynku polskim, od października wchodzą. Trzymajmy kciuki bo korzyść będzie dla kupujących i dla sprzedających.

https://www.olx.pl/d/oferta/daiwa-multiplikator-CID767-IDLsovk.html?reason=observed_search#b5fcd27a2e

Może kogoś zainteresuje. Mnie zainteresowało, ale mam o dwa młynki za dużo w takim rozmiarze. Sprzedawcy nie znam.

Tak na szybko zerknąłem....

To jest chyba mój młynek, który sprzedałem za 350zł :)

Sprawdziłem numer telefonu, i to jest ten sam co w ogłoszeniu.

Edytowane przez nyny
  • Like 1

TU sprzedałeś ?

Komu? Zrób koledze reklamę :rolleyes:

Tu nikt nie chciał za 350 z shipem. To poleciał na OLX i tam w miarę szybko znalazł kupca. Po rozmowie wydawał się, że chce go dla siebie ale widać chyba jednak nie...

Widzę, że trochę zmatowił albo podmalował ryski, które na nim były:

post-47499-0-53765300-1631551956_thumb.jpg

A tu więcej zdjęć:

post-47499-0-88969700-1631552016_thumb.jpg

post-47499-0-57454000-1631552033_thumb.jpg

post-47499-0-21862900-1631552080_thumb.jpg

Pozdro

Edytowane przez nyny

Ale tu prosz

https://www.olx.pl/d/oferta/multiplikator-abu-garcia-revo-ike-nowy-gwarancja-CID767-IDLtIMC.html?reason=observed_ad

sprzedającego nie znam, pytałem o pobraniową wysyłkę to nie chciał, ale ma przesyłkę OLX

Rano wystawił za 350, ale chyba się okazało, że za tanio :)

Przesyłka OLX też jest pewna. Teraz masz za darmo ochronę przez 24h.

Jak coś C nie pasuje zwracasz towar, a OLX zwraca Ci kasę.

A.

Ciekawe jak ten program działa. Właśnie wysłałem perfumy i nie dostanę kasy póki kupujący nie napisze że wszystko OK.

A co będzie jak przeleje i napisze że flakon był pusty???

• Like 2

Ciekawe jak ten program działa. Właśnie wysłałem perfumy i nie dostanę kasy póki kupujący nie napisze że wszystko OK.

A co będzie jak przeleje i napisze że flakon był pusty???

Nie wiem, ale też się zastanawiałem nad tym. Może napisać, że wysłałem cegłę i co wtedy?

Moje zdanie przeciw jego.

I na tym zdaniu przeciw zdaniu koniec. Potem martw się sam i rozwiązuj problem z kontrahentem jak radziło i radzi alledrogo. A ponieważ olx to niemal to samo to tutaj będzie zapewne podobnie o ile nie identycznie. Jednym zdaniem.

Pośredniczymy, przetrzymamy waszą kasę na lokatach overnight, ale w razie problemu radźcie sobie sami.

• Like 1