luk_gda Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Shopee, ebay, amazon, swistak etc. - allegro mialo juz wielu konkurentów, ale jakoś nigdy nie wyszło. Nie sądzę że uda się tym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Shopee, ebay, amazon, swistak etc. - allegro mialo juz wielu konkurentów, ale jakoś nigdy nie wyszło. Nie sądzę że uda się tym razem Swistak za mały, Amazon i Ebay drogi. Shopee tani i silny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Już się zaczyna, darmowe przesyłki nawet bez Smarta i minimalnej wartości. Punkty Kolporter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Andrzej obyś był dobrym prorokiem. ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 A kiedy wejdzie do Polski byuee? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 12 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 Dobra wiadomość , Shopee od października wchodzi a to poważny gracz - nie do wykupienia. Transport gratis.Prowizje na Allegro spadną a co za tym idzie ceny również.Co na tym Shopee będzie można kupić, poza chińszczyzną, którą kupuje się na Ali? Transport, Pocztą Polską z doliczonym 8,50 i VATem? https://shopee.com/ Nie widzę tutaj państwa EU. Nie spadną. Pojawia się kolejny gracz, który nic tak na prawdę nie wniesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 Co na tym Shopee będzie można kupić, poza chińszczyzną, którą kupuje się na Ali? Transport, Pocztą Polską z doliczonym 8,50 i VATem? https://shopee.com/ Nie widzę tutaj państwa EU. Nie spadną. Pojawia się kolejny gracz, który nic tak na prawdę nie wniesie.Jeszcze nie ma ich na rynku polskim, od października wchodzą. Trzymajmy kciuki bo korzyść będzie dla kupujących i dla sprzedających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 https://www.olx.pl/d/oferta/daiwa-multiplikator-CID767-IDLsovk.html?reason=observed_search#b5fcd27a2eMoże kogoś zainteresuje. Mnie zainteresowało, ale mam o dwa młynki za dużo w takim rozmiarze. Sprzedawcy nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 (edytowane) https://www.olx.pl/d/oferta/daiwa-multiplikator-CID767-IDLsovk.html?reason=observed_search#b5fcd27a2eMoże kogoś zainteresuje. Mnie zainteresowało, ale mam o dwa młynki za dużo w takim rozmiarze. Sprzedawcy nie znam.Tak na szybko zerknąłem....To jest chyba mój młynek, który sprzedałem za 350zł Sprawdziłem numer telefonu, i to jest ten sam co w ogłoszeniu. Edytowane 13 Września 2021 przez nyny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 TU sprzedałeś ?Komu? Zrób koledze reklamę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Chociaż dobrze, że tutaj nie wrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 (edytowane) TU sprzedałeś ?Komu? Zrób koledze reklamę Tu nikt nie chciał za 350 z shipem. To poleciał na OLX i tam w miarę szybko znalazł kupca. Po rozmowie wydawał się, że chce go dla siebie ale widać chyba jednak nie... Widzę, że trochę zmatowił albo podmalował ryski, które na nim były: A tu więcej zdjęć: Pozdro Edytowane 13 Września 2021 przez nyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 A tutaj taki rodzynek: https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/megabass-td-itoe-103-hl-limited-daiwa-steez-evergreen-/1871976321-230-1859 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 https://allegro.pl/oferta/ygk-lonford-real-dtex-wx8-0-3-9lb-210m-10101081853 Używał może ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Hehniezła cena za plecionkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 https://allegro.pl/oferta/ygk-lonford-real-dtex-wx8-0-3-9lb-210m-10101081853 Używał może ktoś ? Kiedyś miałem luźne osiem stówek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Ale tu proszhttps://www.olx.pl/d/oferta/multiplikator-abu-garcia-revo-ike-nowy-gwarancja-CID767-IDLtIMC.html?reason=observed_ad sprzedającego nie znam, pytałem o pobraniową wysyłkę to nie chciał, ale ma przesyłkę OLX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Ale tu proszhttps://www.olx.pl/d/oferta/multiplikator-abu-garcia-revo-ike-nowy-gwarancja-CID767-IDLtIMC.html?reason=observed_ad sprzedającego nie znam, pytałem o pobraniową wysyłkę to nie chciał, ale ma przesyłkę OLXRano wystawił za 350, ale chyba się okazało, że za tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Rano wystawił za 350, ale chyba się okazało, że za tanio Tak, przez chwile było też za 500, to chyba przestrzelił, wygląda że teraz jest optymalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Jednym krótkim zdaniem choć było to już wałkowane: odbiór osobisty i test choćby na samej przynęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Przesyłka OLX też jest pewna. Teraz masz za darmo ochronę przez 24h.Jak coś C nie pasuje zwracasz towar, a OLX zwraca Ci kasę.A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Przesyłka OLX też jest pewna. Teraz masz za darmo ochronę przez 24h.Jak coś C nie pasuje zwracasz towar, a OLX zwraca Ci kasę.A.Ciekawe jak ten program działa. Właśnie wysłałem perfumy i nie dostanę kasy póki kupujący nie napisze że wszystko OK.A co będzie jak przeleje i napisze że flakon był pusty??? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Ciekawe jak ten program działa. Właśnie wysłałem perfumy i nie dostanę kasy póki kupujący nie napisze że wszystko OK.A co będzie jak przeleje i napisze że flakon był pusty??? Nie wiem, ale też się zastanawiałem nad tym. Może napisać, że wysłałem cegłę i co wtedy?Moje zdanie przeciw jego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 I na tym zdaniu przeciw zdaniu koniec. Potem martw się sam i rozwiązuj problem z kontrahentem jak radziło i radzi alledrogo. A ponieważ olx to niemal to samo to tutaj będzie zapewne podobnie o ile nie identycznie. Jednym zdaniem. Pośredniczymy, przetrzymamy waszą kasę na lokatach overnight, ale w razie problemu radźcie sobie sami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamklin Opublikowano 17 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 Dziś pojawiły się mocno podejrzane ogłoszenia z DziałdowaMin jakiś Grapgitelader tiro nuovo 792m tp 2020.Jedno ze zdjęć z tych ogłoszeń znalazłem na olx z BiałorusiOczywiście zgłosiłem ogłoszenia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi