adamklin Opublikowano 17 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 (edytowane) . Edytowane 17 Września 2021 przez adamklin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 18 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 Przesyłka OLX też jest pewna. Teraz masz za darmo ochronę przez 24h.Jak coś C nie pasuje zwracasz towar, a OLX zwraca Ci kasę.A.A jak ktos Ci zwróci cegłe zamiast kołowrotka ? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 18 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 A jak ktos Ci zwróci cegłe zamiast kołowrotka ? Pewna dla kupującego, nie sprzedawcy...O to mi chodziło.A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 W Plecionie Buster Jerki po 5 dych, niestety nie ma szału z kolorami.https://pleciona.pl/pl/c/Buster-Jerk-15cm-75g-Slow-Sinking/4964/1/default/1/searchquery/buster/f_availability_2/1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 9 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 (edytowane) Jak pisałem, że nie ma przesyłek za 5 zeta to był śmiech i oburzenie ... Jak pisałem, że to tylko tymczasowa akcja to też był śmiech i tak dalej ...Edit: sądzę, że z czasem sumaryczna opłata czyli de facto prowizja na olx będzie wynosić tyle samo co na alledrogo lub trochę mniej aby stworzyć wrażenie konkurencyjnej oferty co jest oczywiście nie prawdą bo obydwa serwisy należą do jednego konglomeratu. "uprzejmie informujemy, że w dniu 25 października 2021 r. wchodzi w życie nowa wersja Regulaminu Serwisu OLX, w której zmieniają się postanowienia dotyczące usług Przesyłki OLX oraz Płatności OLX. W związku z wprowadzeniem Przesyłek OLX i Płatności OLX, które usprawniły działanie Serwisu następuje konieczność wprowadzenia dalszych zmian, przez wprowadzenie nowej opłaty serwisowej związanej z Transakcjami objętymi tymi usługami." Proszę nie używać czcionki w kolorze czerwonym!Przeznaczona jest wyłącznie dla administratora forum Edytowane 10 Października 2021 przez Jano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 9 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 (edytowane) Jak pisałem, że nie ma przesyłek za 5 zeta to był śmiech i oburzenie ... Jak pisałem, że to tylko tymczasowa akcja to też był śmiech i tak dalej ...Edit: sądzę, że z czasem sumaryczna opłata czyli de facto prowizja na olx będzie wynosić tyle samo co na alledrogo lub trochę mniej aby stworzyć wrażenie konkurencyjnej oferty co jest oczywiście nie prawdą bo obydwa serwisy należą do jednego konglomeratu. "uprzejmie informujemy, że w dniu 25 października 2021 r. wchodzi w życie nowa wersja Regulaminu Serwisu OLX, w której zmieniają się postanowienia dotyczące usług Przesyłki OLX oraz Płatności OLX. W związku z wprowadzeniem Przesyłek OLX i Płatności OLX, które usprawniły działanie Serwisu następuje konieczność wprowadzenia dalszych zmian, przez wprowadzenie nowej opłaty serwisowej związanej z Transakcjami objętymi tymi usługami." jesli opłata bedzie dotyczyła sprzedającego to zmieni się na przesyłkę własną i tyle a jak kupującego to co mi do tego ? Juz widzeopłata bedzie dotyczyła kupujących chcacych skorzystac z transakcji : Przesyłki OLX oraz Płatności OLX.. no i superSprzedaje tam czasami wędki których i tak przesyłki olx nie obejmują ze wzghlędu na gabaryt a poza tym nawet wole bez przesyłki olx sprzedawac Edytowane 10 Października 2021 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 https://www.olx.pl/d/oferta/shimano-stella-4000-ss-millennium-edition-kolowrotek-CID767-IDxYoMK.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 Nooooo , gdybym nie łowił obecnie wyłącznie na multiki, to ...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 (edytowane) Ale w końcu Tyberiusz wyjaśnił wszystkim zainteresowanym, że wcale nie oferuje do sprzedaży swoich przedmiotów, pokazuje tylko część swojej kolekcji, choć sprzedaż również rozważa To częściowo wyjaśnia ceny przez niego oferowane. Edytowane 13 Października 2021 przez drChlubicz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 Ale w końcu Tyberiusz wyjaśnił wszystkim zainteresowanym, że wcale nie oferuje do sprzedaży swoich przedmiotów, pokazuje tylko część swojej kolekcji, choć sprzedaż również rozważa To częściowo wyjaśnia ceny przez niego oferowane.Przeciez mowilem pol roku temu w identycznej dyskusji koles chce zaistniec a wy mu nabijacie popularnosci i wejsc. Chcecie mu dopiec to ignorujcie jego i jego ogloszenia Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 (edytowane) Nie chcę mu ani nabić popularności ani dopiec, co mi z tego przyjdzie? nie jestem jakimś złośnikiem. Zerkam na jego ogłoszenia z czystej ciekawości, widziałeś jaką ma opinie? "Nie polecam: Większość kupujących nie jest zadowolona z tego ogłoszeniodawcy" Nazywasz to popularnością? Tez od pewnego czasu przeczuwałem że gościu chce po prostu pokazać co ma w szafie, może to właśnie jego pasja, trza zrozumieć człowieka, a popatrzeć od czasu do czasu nie zaszkodzi, wszak kolekcję ma wyjątkową. Edytowane 13 Października 2021 przez drChlubicz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 Panowie ile tu jest bo ja się 100 ledwo doliczam przy nowym sprzęcie. https://www.olx.pl/d/oferta/lodz-aluminiowa-skylla-450-mercury-50-przyczepa-CID767-IDL8nuK.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 (edytowane) Panowie ile tu jest bo ja się 100 ledwo doliczam przy nowym sprzęcie. https://www.olx.pl/d/oferta/lodz-aluminiowa-skylla-450-mercury-50-przyczepa-CID767-IDL8nuK.htmlTrochę więcej będzie ze 120-130 za nowke Łódź w takim wyposazeniu 40 Silnik 35Dziobowka 7Nmea 1.5Hds 18Element chyba 9 cali - 5 tysPrzyczepa pewnie z 6 tys Edytowane 13 Października 2021 przez dekosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 https://www.olx.pl/d/oferta/shimano-stella-4000-ss-millennium-edition-kolowrotek-CID767-IDxYoMK.htmlTak jak Szczupak jest król wód, tak Tyberiusz jest król Januszy biznesu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 14 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 (edytowane) Pan Tyberiusz jest bez żadnej wątpliwości oryginałem. Nie szkodząc absolutnie nikomu, publicznie eksponuje swoje własne marzenie.. Co nieustanie wzbudza sensację i wściekłość u skrajnie pragmatycznie zorientowanych wyznawców cywilizacji dużotanitesco! Edytowane 14 Października 2021 przez bartsiedlce 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 15 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 Pan Tyberiusz jest bez żadnej wątpliwości oryginałem. Nie szkodząc absolutnie nikomu, publicznie eksponuje swoje własne marzenie.. Co nieustanie wzbudza sensację i wściekłość u skrajnie pragmatycznie zorientowanych wyznawców cywilizacji dużotanitesco!Te nasze dyskusje to czysty marketing dla niego. Byc moze jest tu z nami i podsuwa linki swoich ogloszen zeby o nich dyskutowac i nabijac wejscia oraz znajdowac jeleni. Nie podoba sie jego koncepcja na biznes to nie wrzucajmy linkow , nie komentujmy. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 15 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 (edytowane) Te nasze dyskusje to czysty marketing dla niego. Byc moze jest tu z nami i podsuwa linki swoich ogloszen zeby o nich dyskutowac i nabijac wejscia oraz znajdowac jeleni. Nie podoba sie jego koncepcja na biznes to nie wrzucajmy linkow , nie komentujmy. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalkażeby nie było, nie mam nic wspólnego z tym Panem Edytowane 15 Października 2021 przez gringo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk122 Opublikowano 25 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2021 Zna ktoś sprzedawcę ?? https://www.olx.pl/d/oferta/multiplikator-shimano-slx-dc-151hg-CID767-IDMa2nV.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRZYCHU SZ-EK Opublikowano 27 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Nic tylko brać Sprzedam łódź do zabudowy Zielona Góra • OLX.pl 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 27 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Nic tylko brać Sprzedam łódź do zabudowy Zielona Góra • OLX.plSystem rozjeb....ny Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 29 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Czy ktoś zna tego sprzedającego? A może jest wśród nas?https://www.olx.pl/d/oferta/kolowrotek-daiwa-bg-4500-morski-sumowy-CID767-IDMeaUj.html?reason=observed_ad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 2 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 https://www.olx.pl/d/oferta/wobler-salmo-salmon-CID767-IDMk5Oo.html?reason=ip%7Clister Żesz kierwa Leżak pudełkowy bez kotwic i pudełka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fred Arbogast Opublikowano 3 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Galopująca inflacja napędza ceny.... :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 3 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 (edytowane) Nic tylko brać Sprzedam łódź do zabudowy Zielona Góra • OLX.plsie nei znaciebo to jest takbierzesz 2do środka krzesełko wstawiasz spawasz i masz łódż podwodną a gdzie bys tak tanio łodź podwodna kupił ? Edytowane 3 Listopada 2021 przez selk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo54 Opublikowano 3 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 A dach i peryskop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi