Skocz do zawartości

allegro / olx hit!

prze-m

Rekomendowane odpowiedzi

Te zdjęcia kojarzę na przestrzeni czasu z innego

ogłoszenia. Wałek, który śmierdzi na kilometr :)

Wcześniej kołowrotki wystawiał Karol że Skarżyska Kamiennej.

Po informacji, że nie jest w posiadaniu wystawionego sprzętu zawiesił ogłoszenie.

Edytowane przez Wojtek B.

Te opinie na OLX są nic nie warte.

Podstawą wystawienia opinii jest odsłonięcie nr telefonu lub wysłanie wiadomości.

Oczywiście można się nimi sugerować, ale nie są zbyt wiarygodne.

Wystarczy zerknąć na znanych handlarzy kołowrotkami z OLX, którzy niejednokrotnie sprzedawali zajechane buble.

Teraz mają doskonałe referencje, wręcz "IGŁA''  :).

I tak samo łatwo zszargać opinię uczciwemu sprzedawcy.

Pozostaje zdrowy rozsądek i unikanie pochopnych decyzji.

Mam EX 1000 (największy z rodziny). Brak łożyska oporowego oraz niskie przełożenie są tym, co w nim  cenię najbardziej. Inna sprawa, że używany jest głównie do wypadów na głowacicę. Mróz, permanentne nawilżanie, gęstniejący smar nie robią na nim żadnego wrażenia. Tak więc co dla jednych jest plusem, dla mnie jest minusem.

w wersji "i" łożysko oporowe masz dodatkowo, klasyczna blokada również jest... 

Śmierdzi póki co, zaproponowałem odbiór(rzut beretem 60km mam)-od razu odpowiedz, że jest w rezerwacji.

Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka

No przeciez koles odpowiada że zarezerwowane ... pewnie jeszcze nie miał czasu wysłac :)

To może dla mnie zarezerwował bo zaproponowałem że kolega przyjedzie go obejrzeć i ewentualnie kupić.

Nie miał z tym problemu w miejscowości która widnieje w ogłoszeniu.

Oczywiście napisałem żeby go sprawdzić i zaraz zrezygnuję ale nie migał się od odbioru osobistego i sprawdzenia.

To może dla mnie zarezerwował bo zaproponowałem że kolega przyjedzie go obejrzeć i ewentualnie kupić.

Nie miał z tym problemu w miejscowości która widnieje w ogłoszeniu.

Oczywiście napisałem żeby go sprawdzić i zaraz zrezygnuję ale nie migał się od odbioru osobistego i sprawdzenia.

zgłosiłes w koncu na policje wyłudzenie ?

jak jest aktywny i jeszcze odbiera telefony to go namierzą

To jest masakra, gość oszukał co najmniej jednego z nas i dalej siedzi sobie w domu i stara się okraść innych. I pewnie się z nas śmieje.

K..wa mać co za ...

brak słów.

[emoji53]

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez neronhell

To jest masakra, gość oszukał co najmniej jednego z nas i dalej siedzi sobie w domu i stara się okraść innych. I pewnie się z nas śmieje.

K..wa mać co za ...

brak słów.

[emoji53]

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Jest na tym forum więcej osób, które przelały mu pieniądze i mają wała. To jest chore żeby w dzisiejszych czasach pegasusów i inwigilacji nie można było namierzyć jednego numeru, który wali ludzi na tysiące złotych. A typ od kilku miesięcy sobie siedzi i liczy ukradzione ludziom pieniądze ????

• Like 1

Informacyjnie dotarłem do Karola, który kiedyś wystawiał na FB większą ilość sprzętu (w tym wspomnianą Stellę SW PG 5000). Wtedy oferta wystawiana była z opcją odbioru w Skarżysku. Karol obecnie wystawia oferty swoich kołowrotków, których jest w posiadaniu (oferty OLX Szutowo, Jarek). Podobno jest zarejestrowany na forum i jemu zostały skradzione zdjęcia, na podstawie których ktoś wystawia swoje oferty.