drChlubicz Opublikowano 27 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Kolejna próba... https://www.olx.pl/d/oferta/shimano-stella-01-sw-5000pg-CID767-IDNBO6i.htmlW innych jego ogłoszeniach jest możliwy odbiór osobisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 27 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 (edytowane) Te zdjęcia kojarzę na przestrzeni czasu z innegoogłoszenia. Wałek, który śmierdzi na kilometr Wcześniej kołowrotki wystawiał Karol że Skarżyska Kamiennej. Po informacji, że nie jest w posiadaniu wystawionego sprzętu zawiesił ogłoszenie. Edytowane 27 Stycznia 2022 przez Wojtek B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 27 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Oooo już nie ma tego ogłoszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 27 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Mam nadzieję, że nikt się nie naciął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 27 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 https://www.olx.pl/d/oferta/shimano-stella-fe-c3000s-2500jdm-10-CID767-IDNBQaX.htmlAle ten rodzynek jeszcze jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 27 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 https://www.olx.pl/d/oferta/shimano-stella-fe-c3000s-2500jdm-10-CID767-IDNBQaX.htmlAle ten rodzynek jeszcze jest.Opinia o sprzedawcy wiele ci powie....???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaś Niezgódka Opublikowano 27 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Te opinie na OLX są nic nie warte.Podstawą wystawienia opinii jest odsłonięcie nr telefonu lub wysłanie wiadomości.Oczywiście można się nimi sugerować, ale nie są zbyt wiarygodne.Wystarczy zerknąć na znanych handlarzy kołowrotkami z OLX, którzy niejednokrotnie sprzedawali zajechane buble.Teraz mają doskonałe referencje, wręcz "IGŁA'' .I tak samo łatwo zszargać opinię uczciwemu sprzedawcy.Pozostaje zdrowy rozsądek i unikanie pochopnych decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 27 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Mam EX 1000 (największy z rodziny). Brak łożyska oporowego oraz niskie przełożenie są tym, co w nim cenię najbardziej. Inna sprawa, że używany jest głównie do wypadów na głowacicę. Mróz, permanentne nawilżanie, gęstniejący smar nie robią na nim żadnego wrażenia. Tak więc co dla jednych jest plusem, dla mnie jest minusem.w wersji "i" łożysko oporowe masz dodatkowo, klasyczna blokada również jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 27 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 https://www.olx.pl/d/oferta/shimano-stella-fe-c3000s-2500jdm-10-CID767-IDNBQaX.htmlAle ten rodzynek jeszcze jest.Śmierdzi póki co, zaproponowałem odbiór(rzut beretem 60km mam)-od razu odpowiedz, że jest w rezerwacji. Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbogusz25 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Śmierdzi póki co, zaproponowałem odbiór(rzut beretem 60km mam)-od razu odpowiedz, że jest w rezerwacji. Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu TapatalkaTo jest ten sam złodziej, który zrobił mnie na 1,5K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 28 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 To jest ten sam złodziej, który zrobił mnie na 1,5K Tą miałeś kupić? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 28 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 To jest ten sam złodziej, który zrobił mnie na 1,5K No przeciez koles odpowiada że zarezerwowane ... pewnie jeszcze nie miał czasu wysłac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmaj Opublikowano 28 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 No przeciez koles odpowiada że zarezerwowane ... pewnie jeszcze nie miał czasu wysłac To może dla mnie zarezerwował bo zaproponowałem że kolega przyjedzie go obejrzeć i ewentualnie kupić.Nie miał z tym problemu w miejscowości która widnieje w ogłoszeniu.Oczywiście napisałem żeby go sprawdzić i zaraz zrezygnuję ale nie migał się od odbioru osobistego i sprawdzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 28 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Gość wystawia kołowrotki z miejscowości Szydłowiec (Jarek), Skarżysko Kamienna (Karol), Szutowo (Wojtek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 28 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 To może dla mnie zarezerwował bo zaproponowałem że kolega przyjedzie go obejrzeć i ewentualnie kupić.Nie miał z tym problemu w miejscowości która widnieje w ogłoszeniu.Oczywiście napisałem żeby go sprawdzić i zaraz zrezygnuję ale nie migał się od odbioru osobistego i sprawdzenia.zgłosiłes w koncu na policje wyłudzenie ?jak jest aktywny i jeszcze odbiera telefony to go namierzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbogusz25 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Tą miałeś kupić?Tak, to jest ten sam kołowrotek, za który zapłaciłem w grudniu, tyle, że był wystawiony za 1450 i z konta o nazwie Westin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbogusz25 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 No przeciez koles odpowiada że zarezerwowane ... pewnie jeszcze nie miał czasu wysłac Tyle, że ja zapłaciłem za niego prawie dwa miesiące temu ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neronhell Opublikowano 28 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 (edytowane) To jest masakra, gość oszukał co najmniej jednego z nas i dalej siedzi sobie w domu i stara się okraść innych. I pewnie się z nas śmieje.K..wa mać co za ... brak słów. [emoji53] Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Edytowane 28 Stycznia 2022 przez neronhell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbogusz25 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 To jest masakra, gość oszukał co najmniej jednego z nas i dalej siedzi sobie w domu i stara się okraść innych. I pewnie się z nas śmieje.K..wa mać co za ... brak słów. [emoji53] Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu TapatalkaJest na tym forum więcej osób, które przelały mu pieniądze i mają wała. To jest chore żeby w dzisiejszych czasach pegasusów i inwigilacji nie można było namierzyć jednego numeru, który wali ludzi na tysiące złotych. A typ od kilku miesięcy sobie siedzi i liczy ukradzione ludziom pieniądze ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 28 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Gość wystawia kołowrotki z miejscowości Szydłowiec (Jarek), Skarżysko Kamienna (Karol), Szutowo (Wojtek).Jeśli to ta sama osoba to on jest na JB. Tyle że i jemu mogły zostać fotki skradzione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 28 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Jeśli to ta sama osoba to on jest na JB. Tyle że i jemu mogły zostać fotki skradzione.Tak, właśnie otrzymałem informację, że zostały mu skradzione zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 28 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Gość wystawia kołowrotki z miejscowości Szydłowiec (Jarek), Skarżysko Kamienna (Karol), Szutowo (Wojtek).I na forum czyta co się dzieje... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 28 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Informacyjnie dotarłem do Karola, który kiedyś wystawiał na FB większą ilość sprzętu (w tym wspomnianą Stellę SW PG 5000). Wtedy oferta wystawiana była z opcją odbioru w Skarżysku. Karol obecnie wystawia oferty swoich kołowrotków, których jest w posiadaniu (oferty OLX Szutowo, Jarek). Podobno jest zarejestrowany na forum i jemu zostały skradzione zdjęcia, na podstawie których ktoś wystawia swoje oferty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 28 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Taaak, jest zarejestrowany na forum pod kolejnym już nickiem, bo kilka wcześniejszych zostało zbanowanych (za próby handlu na giełdzie JB towarem z OLX)... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 https://www.olx.pl/d/oferta/jerk-salmo-slider-10s-tiger-tonacy-stary-uzywany-CID767-IDNIukm.html"Znawcy wiedzą o co chodzi" :-)Gdzieś dzwonią tylko sprzedający nie do końca wie gdzie :-)Zawsze mi się wydawało że to modele z małymi zaczepami są na topie a tu proszę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi