wisniowy21 Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/NsYSn/ Likwidacja sklepu z odzieżą militarna Polecam Gacie Helikon-Tex UTP na wędrówki po brzegu mega wygodne gacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 4 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/NsYSn/ Likwidacja sklepu z odzieżą militarna Polecam Gacie Helikon-Tex UTP na wędrówki po brzegu mega wygodne gacieTe 210-220 zl to po obnizce ? To chyba wole nadal kupic z demobilu chamerykanskie. W helikonach nikti sie pruły Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 4 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Te 210-220 zl to po obnizce ? To chyba wole nadal kupic z demobilu chamerykanskie. W helikonach nikti sie pruły Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaMożesz podać link tych chamerykanskich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 4 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 (edytowane) Możesz podać link tych chamerykanskich?... a można sobie poszukac na algiero ? z tego co pamietam jest tego masa - trzeba szykac tylko uzywanych i oryginalnych/kontraktowcyh w szafie mam chyba z 5 kompletów w róznym maskowaniu nabytych droga kupna przez ten portal.... baaa jest/a przynajmniej była nawet specjalna kategoria na oryginalne stroje wojenne wspólczesne i historyczne Edytowane 4 Lutego 2022 przez selk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Uwaga na wiadomości od oszustów podszywających się pod serwis Allegro, powiadomiłem serwis i niebezpiecznika. Ciekawe czy ostrzegą klientów? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 a otwiera sie fejkowe allegro czy nie ? trudno chyba tyle aukcji zasymulowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 To już trzeba być mega nieostrożnym żeby pość dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Przyszło na e-mail czy jak byłeś na allegro ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Sytuacja tak z wczoraj . Robię porządki piwniczno/ wędkarskie i mam kilka pudeł książek . Postanowiłem że je sprzedam za symboliczną stówkę i wystawiłem na Olx . Minęło kilka minut a na whatsappie odzywa się dziewczyna czy książki aktualne . Odpisuje że tak . Za parę sekund pisze druga . Odpowiadam , że tak ale ma już konkurencje . Na to ta druga , że bardzo chce i zapłaci więcej . Ta pierwsza milczy zatem piszę , że Ok i może książki zabrać . Na co ona że nie jest z Krakowa i zamówi kuriera i kurier jutro podjedzie . Piszę do niej , że nie mam odpowiednich kartonów na spakowanie książek . Ona na to żebym sie nie nie martwił bo przyjedzie taki kurier , który wszystko sam spakuje i wywiezie . Trochę się zdziwiłem no ale może tacy kurierzy są . Pisze pierwsza że chciała by zabrać . Ja jej na to że się długo nie odzywała i raczej książki już sprzedane ale napiszę do niej w przeciągu kilku minut jak sprawy się mają . W tym czasie pisze pierwsza że kurier zamówiony i że w ciągu trzech minut wyślę mi link do pobrania pieniędzy .Całe szczęście że byłem trzeźwy i w miarę wypoczęty bo syrena w mojej głowie zawyła bardzo mocno . Odpisuję że nie klikam w obce linki i nie spieszy mi się z zapłatą niech zapłaci przez Olx .Rozmowa urywa się jak nożem uciął .Piszę do drugiej że baba okazała się oszustką i książki wolne . Zgodnie z moimi przeczuciami zero odpowiedzi Zatem uważajcie Chłopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1989 Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Też się mało nie wkopałem przez olx i whatsappa. Obeszli mnie jak dzieciaka aż wstyd. Na szczęście w porę się skapowałem i kontakt momentalnie się urwał.. Później jak ktoś przez whatsappa pisał to od razu wiedziałem o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Ogolnie jak sie malo znasz to sprzedawanie przez olx jest mało bezpieczne. A nawet jak jestes troche oblatany to potrafią podejść jak dziecko. Kumplowi z konta 3k zl swisneli niby weryfikacja danych przez olx przyszla na sms czy maila i wplata weryfikacyjna 1 zl. A ziklo 3k zł Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Dawno się pozbyłem Whatsupa i zastąpiłem go Signalem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Dawno się pozbyłem Whatsupa i zastąpiłem go Signalem.A smsow tez sie pozbyles ? Bo teraz wiecej smsow przysylaja no i maili niz WUp-em Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 A smsow tez sie pozbyles ? Bo teraz wiecej smsow przysylaja no i maili niz WUp-em Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaA co to ma wspólnego z Whatsupem? Wiadomo, że wszystkich dróg dostępu się nie wyeliminuje ale można je ograniczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Kolega wystawił telefon za 500 zł. W ciągu 20 minut 5 osób pisało na WhatsApp że wysyła kuriera ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neronhell Opublikowano 9 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Kolega wystawił telefon za 500 zł. W ciągu 20 minut 5 osób pisało na WhatsApp że wysyła kuriera [emoji1787]Dlatego od jakiegoś czasu nie podaje numeru telefonu wystawiając ogłoszenie na OLX.Skończyło się pisanie przez oszustów [emoji6]. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 9 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Dlatego od jakiegoś czasu nie podaje numeru telefonu wystawiając ogłoszenie na OLX.Skończyło się pisanie przez oszustów [emoji6]. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu TapatalkaJa odpisuje zeby kurier miał ze sobą umowioną kwote pieniedzy i dyskusja sie zamyka [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 9 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Kolega wystawił telefon za 500 zł. W ciągu 20 minut 5 osób pisało na WhatsApp że wysyła kuriera ????.ona żona ostatnio jak zobaczyła co wypisują oszuści z olx ,nie wytrzymała i odpisała Kuriera zo Se Ku...w na Ukrainę, nierobie je....ny I odziwo wiadomości ucichły ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 9 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 .ona żona ostatnio jak zobaczyła co wypisują oszuści z olx ,nie wytrzymała i odpisała Kuriera zo Se Ku...w na Ukrainę, nierobie je....ny I odziwo wiadomości ucichły ????Pijesz, nie pisz???? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Przyszło na e-mail czy jak byłeś na allegro ?Przyszło na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr O. Opublikowano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Z czystym sumieniem mogę polecić tego sprzedawcę z Olx https://www.olx.pl/d/oferta/woblery-glowacicowe-jerzego-furmanskiego-tarnusy-CID767-IDNsC8W.htmlMa fajne perełki w ofercie [emoji846] Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonek@123 Opublikowano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 I ma też woblery Tomka Poleszak po 14zl/szt,a Tomek sprzedaje po 8-9zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 12 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Jakby kto chciał hybrydę to jest do wzięcia: https://www.olx.pl/d/oferta/multiplikator-daiwa-alphas-ct-sv70-shl-shimano-casting-megabass-abu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermano Opublikowano 21 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 Gdyby ktoś szukał zestawu na elektryku, który osiąga prędkość 20km/h to polecam ofertę [emoji23] https://www.olx.pl/d/oferta/lodz-z-przyczepa-CID767-IDOhUAX.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 22 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Jak by ktoś miał chęci na nową zabawkę https://allegro.pl/oferta/kolowrotek-shimano-stella-2500s-fk-nowosc-11961290469 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi