Skocz do zawartości

allegro / olx hit!

prze-m

Rekomendowane odpowiedzi

https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/NsYSn/

Likwidacja sklepu z odzieżą militarna Polecam Gacie Helikon-Tex UTP na wędrówki po brzegu mega wygodne gacie

Te 210-220 zl to po obnizce ? To chyba wole nadal kupic z demobilu chamerykanskie. W helikonach nikti sie pruły

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Możesz podać link tych chamerykanskich?

... a można sobie poszukac na algiero ?

z tego co pamietam jest tego masa  - trzeba szykac tylko uzywanych i oryginalnych/kontraktowcyh

w szafie mam chyba z 5 kompletów w róznym maskowaniu nabytych droga kupna przez ten portal

.... baaa jest/a przynajmniej była  nawet specjalna kategoria na oryginalne stroje wojenne wspólczesne i historyczne

Edytowane przez selk
  • Like 1

Sytuacja tak z wczoraj .

Robię porządki piwniczno/ wędkarskie i mam kilka pudeł książek . Postanowiłem że je sprzedam za symboliczną stówkę i wystawiłem na Olx .

Minęło kilka minut a na whatsappie odzywa się dziewczyna czy książki aktualne . Odpisuje że tak . Za parę sekund pisze druga . Odpowiadam , że tak ale ma już konkurencje . Na to ta druga , że bardzo chce i zapłaci więcej . Ta pierwsza milczy zatem piszę , że Ok i może książki zabrać . Na co ona że nie jest z Krakowa i zamówi kuriera i kurier jutro podjedzie . Piszę do niej , że nie mam odpowiednich kartonów na spakowanie książek .

Ona na to żebym sie nie nie martwił bo przyjedzie taki kurier , który wszystko sam spakuje i wywiezie . Trochę się zdziwiłem no ale może tacy kurierzy są . Pisze pierwsza że chciała by zabrać . Ja jej na to że się długo nie odzywała i raczej książki już sprzedane ale napiszę do niej w przeciągu kilku minut jak sprawy się mają . W tym czasie pisze pierwsza że kurier zamówiony i że w ciągu trzech minut wyślę mi link do pobrania pieniędzy .

Całe szczęście że byłem trzeźwy i w miarę wypoczęty bo syrena w mojej głowie zawyła bardzo mocno .

Odpisuję że nie klikam w obce linki i nie spieszy mi się z zapłatą niech zapłaci przez Olx .

Rozmowa urywa się jak nożem uciął .

Piszę do drugiej że baba okazała się oszustką i książki wolne . Zgodnie z moimi przeczuciami zero odpowiedzi :)

Zatem uważajcie Chłopy ;)

Ogolnie jak sie malo znasz to sprzedawanie przez olx jest mało bezpieczne. A nawet jak jestes troche oblatany to potrafią podejść jak dziecko. Kumplowi z konta 3k zl swisneli niby weryfikacja danych przez olx przyszla na sms czy maila i wplata weryfikacyjna 1 zl. A ziklo 3k zł

Kolega wystawił telefon za 500 zł. W ciągu 20 minut 5 osób pisało na WhatsApp że wysyła kuriera [emoji1787]

Dlatego od jakiegoś czasu nie podaje numeru telefonu wystawiając ogłoszenie na OLX.

Skończyło się pisanie przez oszustów [emoji6].

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

• Like 1

Dlatego od jakiegoś czasu nie podaje numeru telefonu wystawiając ogłoszenie na OLX.

Skończyło się pisanie przez oszustów [emoji6].

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Ja odpisuje zeby kurier miał ze sobą umowioną kwote pieniedzy i dyskusja sie zamyka [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Kolega wystawił telefon za 500 zł. W ciągu 20 minut 5 osób pisało na WhatsApp że wysyła kuriera ????

.ona żona ostatnio jak zobaczyła co wypisują oszuści z olx ,nie wytrzymała i odpisała

Kuriera zo Se Ku...w na Ukrainę, nierobie je....ny

I odziwo wiadomości ucichły ????

• Like 1

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...