BOB1 Opublikowano 21 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 Stworzyć "moją szafę" kupując drogo to żadna sztuka ... wiem coś o tym Znaleźć perełkę i kupić tanio (tanio to pojęcie względne) to dopiero jazda 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 21 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 @Bob przyznaj się, ze to Ty jesteś Tyber ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 @Bob przyznaj się, ze to Ty jesteś Tyber Szlag!... nie musiałeś!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 21 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 (edytowane) Tylko błagam Robert. Jeśli kiedyś zapragniesz pokazać światu zawartość szafy, to nie za pośrednictwem OLX. Czyżby Sławkowi nie wadzili Wiedeńscy Filharmonicy na stadionie lub Berliner Ensemble w wiejskiej świetlicy? Budować klimat, propagować modę na tworzenie zbiorów korzystając z OLX? Chyba błędna diagnoza postawiona temu pacjentowi. Edytowane 21 Lipca 2022 przez jachu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 22 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 Kolekcjoner to to samo co zbieracz - BOB-ie ? A niech sobie pan Tyberiusz swobodnie wystawia swoje skarby. Przecież nie nakłada na nikogo obowiązku kupna. Tym bardziej, że aliexpress właśnie oferuje wyjątkowo korzystne promocje artefaktów.. do przyszłych kolekcji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 22 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 (edytowane) aliexpress właśnie oferuje wyjątkowo korzystne promocje artefaktów.. do przyszłych kolekcji.. Sławku daj namiary edit:ups.. nie ten wątek Edytowane 22 Lipca 2022 przez drChlubicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 Od kilku dni negocjowałem coś do "mojej szafy" Dzisiaj dogadałem. Jak odbiorę to będzie prezentacja w moim wątku ... jak odbiorę (?!) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Krasnopolski Opublikowano 22 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 "Kolor marengo, fiolet lub wchodzący w upiorną i niepokojącą czerń-jest nieokreślony. Praca jak z bajki Andersena." Jednego czego nie mogę odmówić to pełne inwencji opisy wystawianego sprzętu. To są wyżyny jak nie góry ciekawych kompilacji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 22 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 https://www.olx.pl/d/oferta/kolowrotek-rybacki-shimano-twin-power-twinpower-4000-fa-CID767-IDQ8F2S.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 22 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 (edytowane) https://www.olx.pl/d/oferta/kolowrotek-rybacki-shimano-twin-power-twinpower-4000-fa-CID767-IDQ8F2S.html Ciekawe, czy leki też po dziadku... O, już poszedł... Edytowane 22 Lipca 2022 przez Durzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 22 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 Niewinne zgoła, uczynki pana Tyberiusza, maleja kompletnie wobec nowej rzeczywistości. Zuckerberg - z łbem skądinąd genetycznie stworzonym do interesu - sprzeda wam wirtualna odzież i wyposażenie do waszych avatarów. Ceńcie Tyberiusza! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 29 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 https://m.olx.pl/d/oferta/zestaw-jerkow-na-szczupaki-CID767-IDQeDtb.html?reason=observed_searchJerki w dobrej cenie Nie znam sprzedającego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1990 Opublikowano 30 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 Hej zna ktoś sprzedającego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 30 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 Hej zna ktoś sprzedającego?nie ma wysyłki olx - gośc nie odpowiada na prośby o ustawienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 21 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 WitamCzy ktoś zna sprzedającego? A może ktoś z Oleśnicy by odebrał?https://www.olx.pl/d/oferta/kolowrotek-daiwa-exceler-lt-CID767-IDQUHpj.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 22 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 WitamCzy ktoś zna sprzedającego? A może ktoś z Oleśnicy by odebrał?https://www.olx.pl/d/oferta/kolowrotek-daiwa-exceler-lt-CID767-IDQUHpj.htmlHej mieszkam na rogatkach Wrocławiu wylot na Oleśnicę, możliwe że w sobotę będę przejazdem przez Oleśnicę- jak nie znajdziesz nikogo do tego czasu to mogę ogarnąć temat ( jak pojadę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 22 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 (edytowane) Byłoby extra, wysłałem wiadomość. Edytowane 22 Września 2022 przez drChlubicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 3 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 Ciekawe, gdzie zaraz wypłyną po 20 zł/szt.? https://allegrolokalnie.pl/oferta/cykady-wedkarskie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 3 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 Znaczy nie zdążyłeś?. Jakoś nie rozumiem Twojego postu... Zazdrość, litość, nieudacznictwo czy może coś innego Tobą kieruje? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 3 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 Znaczy nie zdążyłeś?. Jakoś nie rozumiem Twojego postu... Zazdrość, litość, nieudacznictwo czy może coś innego Tobą kieruje?Nawet jak tutaj będzie na sprzedaż to co w tym złego?. Sam często kupuję duże zestawy przynęt czasami za spore kwoty i ponoszę jakieś ryzyko, część z nich zostawiam sobie a resztę sprzedaję za kwotę, którą ktoś zaakceptuje lub nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmaj Opublikowano 3 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 To co sprzedajesz jest warte tyle ile ktoś jest w stanie za to zapłacić. Jak to mówił mój Klient który zawsze się mocno targował ( tak z uśmiechem po koleżeńsku ) nieraz proponując za niskie kwoty, o czym sam dobrze wiedział ???? " panie Bartku w handlu gniewu nie ma". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 5 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 Właściciel Red Pike wyprzedaje uszkodzone wędki i kołowrotki, kołowrotki głównie Abu więc mogą się przydać na części.https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/3U8Gx/?reason=observed_search 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xjakub Opublikowano 5 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 Właściciel Red Pike wyprzedaje uszkodzone wędki i kołowrotki, kołowrotki głównie Abu więc mogą się przydać na części.https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/3U8Gx/?reason=observed_searchSprzedaje także... firmę Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroPerch Opublikowano 5 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 Sprzedaje także... firmę Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu TapatalkaW sumie cena nie wydaje się jakaś wygórowana, chociaż mi się Red Pike zawsze kojarzył z dość wysokimi cenami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 6 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 Sprzedaje także... firmęZgadza się, Już chyba jakoś od roku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi