Skocz do zawartości

allegro / olx hit!

prze-m

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...

Abstrachując od faktycznie śmiesznej oferty, to naprawdę trzeba się postarać żeby znaleźć coś negatywnego w „zero waste” i porównywać to do „zero mózgu”. Skoro nawet w ograniczeniu zużycia i optymalizacji procesów (Bo tym jest zero waste) widzimy coś złego to niedziwne, że na co dzień narzekamy w PL na wszystko :)

Edytowane przez GroPerch
  • Like 4

Nie narzekam. I tak w dużym skrócie. Każdy, kto cokolwiek dba o finase choćby tylko domowe i swoje zdrowie i robi to powiedzmy, że poważnie nie wydaje pieniędzy na głupoty. I jak dla mnie lepiej brzmi tekst zadbajmy o przyszłość naszych dzieci, aniżeli zero waste. A procesy to się optymalizuje od kiedy pamiętam, a więc na pewno od kiedy one same się zaczęły. Powody optymalizacji pozostawię bez komentarza bo jak nie wiadomo o co chodzi ...

• Like 1

Ludzie wstydu nie mają

Tak dla zasady gdybyś miał taki młynek i chciał przywrócić go do życia za małą kasę to takie ogłoszenie to skarb. Ktoś równie dobrze mógł stare Abu wystawić czy daiwe

Wysłane z mojego motorola edge 30 fusion przy użyciu Tapatalka

• Like 1

Tak dla zasady gdybyś miał taki młynek i chciał przywrócić go do życia za małą kasę to takie ogłoszenie to skarb. Ktoś równie dobrze mógł stare Abu wystawić czy daiwe

Gdybym miał taki młynek to bym go wyrzucił lub oddał fanatykom zero waste .

Idę się pakować na jutro, bez odbioru.

• Like 2

• 2 tygodnie później...

Janusz biznesu. Zapewne jest tu na jerku, zatem pozdrawiam drobnego cwaniaczka: https://www.olx.pl/d/oferta/okazja-wobler-przyneta-rapala-flat-rap-10-CID767-IDUiKCq.html

Nie znam człowieka ale najlepiej nie reklamować go z jego absurdalna ceną tu.

A pisząc o nim robisz darmową reklame

• Like 1

Janusz biznesu. Zapewne jest tu na jerku, zatem pozdrawiam drobnego cwaniaczka: https://www.olx.pl/d/oferta/okazja-wobler-przyneta-rapala-flat-rap-10-CID767-IDUiKCq.html

Nie znam człowieka ale najlepiej nie reklamować go z jego absurdalna ceną tu.

A pisząc o nim robisz darmową reklame

Czołem Panowie.

Moim zdaniem cena jest lekko przesadzona, ale nie absurdalna.

Podeślijcie jakieś linki do ofert gdzie można ten model Rapali(w dowolnym kolorze ) nabyć bez problemu w dużo niższej cenie.

Będę zobowiązany.

Pozdrawiam Tomi ????.

• Like 3

• 2 tygodnie później...