Skocz do zawartości

allegro / olx hit!

prze-m

Rekomendowane odpowiedzi

nic nie rozumiecie ,tak pierze się pieniądze .

Albo otwiera się butiki z cenami z kosmosu gdzie pracują dwie super laski albo robi się takie oferty jak ta i wpisuje się gości aby fiskusowi udowodnić że to

Porsche jest legalnie zarobione .

• Like 3

Albo otwiera się butiki z cenami z kosmosu gdzie pracują dwie super laski albo robi się takie oferty jak ta i wpisuje się gości aby fiskusowi udowodnić że to

I cały misterny plan.......wpiz........!!!

Panie inspektorze ja tylko pływałem łódką....

Żadnych pieniędzy nie prałem.... Nawet pralki nie mam żeby wyprać.

Wysłane z mojego motorola edge 30 fusion przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez selk

A spoko, paniał. Do PKD dopisują sobie wynajem łodzi czy coś w tym stylu żeby można było wrzucić łajbę w koszty działalności. 

• Like 2

I cały misterny plan.......wpiz........!!!

Panie inspektorze ja tylko pływałem łódką....

Żadnych pieniędzy nie prałem.... Nawet pralki nie mam żeby wyprać.

niestety ale tak to działa bo nikt tak naprawdę nie sprawdzi ile było miesięcznego czy rocznego obrotu.Dopisuje się klientów i tworzy się koszta .A są tacy co z handlu dragami zarabiają po kilka tysi dolców dziennie albo na sprzedaży kobiet do burdelu czy innej działalności nielegalnej .Smutne to ale prawdziwe.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Jak ktoś szuka super kijków elitek i to brązowych w naprawdę atrakcyjnej cenie to polecam.

Ktoś tu je wyceniał ostatnio na 1500 na portalu to te są w bardzo konkurencyjnej cenie

Ogłoszenie nie moje ale znam człowieka osobiście a wędki ma po ojcu.

Żeby były w 2 składzie to za te pieniądze nawet bym się nie zastanawiał kije miałem w ręku i bajka są jeśli chodzi o prace

https://www.olx.pl/d/oferta/wedki-spiningowe-CID767-IDVeR85.html

Jak ktoś szuka super kijków elitek i to brązowych w naprawdę atrakcyjnej cenie to polecam.

Ktoś tu je wyceniał ostatnio na 1500 na portalu to te są w bardzo konkurencyjnej cenie

Ogłoszenie nie moje ale znam człowieka osobiście a wędki ma po ojcu.

Żeby były w 2 składzie to za te pieniądze nawet bym się nie zastanawiał kije miałem w ręku i bajka są jeśli chodzi o prace

https://www.olx.pl/d/oferta/wedki-spiningowe-CID767-IDVeR85.html

St'Croix Elite oczywiście

Może kogoś zainteresuje "nowy"kolekcjonerski egzemplarz ????

https://www.olx.pl/d/oferta/kolowrotek-kolekcjonerski-abu-garcia-suveran-CID767-IDSqhZk.html

Nie ukrywam że chciałbym nabyć takiego klasyka,bo jest dla mnie jednym z najpiękniejszych kołowrotków ever... kiedyś miałem,jak debil sprzedałem ????.... oczywiście nie za takie pieniądze i nie w stanie kolekcjonerskim,ale poobdzierany tak nie był jak ten z olxa????

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Każdy kiedyś zaczynał - więcej wiary w ludzi :)

Zgadzam się. Mam kilkaset udanych zakupów na olx i nigdy nie zostałem oszukany. Ale też omijam okazję od osób ze świeżo założonymi kontami. Jak wspomniał kolega wyżej można spróbować z odbiorem osobistym

• Like 1

Ostrożnie z kupowaniem od "świeżaków" na OLX. Dałem się w ch..ja załadować jak młody. Poszedłem, zgłosiłem oszustwo/wyłudzenie. Podałem nr tel i konta delikwenta. Poleżało trochę na biurku i dostałem zwrotkę, że nie wykryto sprawcy i game over. Piszę ku przestrodze innych... Od kilku lat robię zakupy na OLX i przez własną naiwność ten jeden raz mi nie poszło.