miramar69 Opublikowano 25 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 ... a Ja nic nie kupiłem , kupuję i nie kupię za pośrednictwem OLX ... za dużo oszustów za mało gwarancji ... bardzo dużo osób się skarży na nieuczciwość sprzedających :( ... jeżeli nawet coś mi się tam spodoba , proszę o wystawienie na allegro lub odbiór osobisty ... ... i śpię spokojnie :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 25 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 (edytowane) Demony...Kupuję i sprzedaję na OLX bardzo dużo - jak do tej pory ani jednego wałka. Odrobina, naprawdę odrobina wiedzy czego nie robić i szanse na wała maleją powaznie. To nie 230v żeby bać sie dotykać .Ale to moje zdanie a jak wiemy, każdy ma prawo miec swoje i każdemu wedle potrzeb. Edytowane 25 Grudnia 2023 przez Dano. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 25 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 też polecam odbiór osobisty na olxale przy kwotach małych lub osobach które wystawiają sporo na olx to prawdopodobieństwo wałka drastycznei maleje pomyślcie - jak ktoś wystawia 20 ogłoszeń które wyglądają autentyczne kto bedzie ryzykował wałek za 100 czy 200 zła wystarczy poprosic o nowa fotke z czymś co Was interesuje plus na fotce coś dla potwierdzenia Że ktos autentycznei posiada rzeczi raczej cegła nei przyjdzie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 26 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 Na olx ktoś sprzedaje sporo części do penn'ów. Jeśli ktoś szuka może coś akurat trafi. Ceny też raczej ok. Nie znam sprzedającej/ego ale raczej nie bałbym się zaryzykować https://www.olx.pl/d/oferta/penn-slammer-760-raczka-CID767-IDXZlQA.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 27 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 WitamCzy zna ktoś tego sprzedającego?https://www.olx.pl/d/oferta/daiwa-certate-lt-4000-d-c-shimano-abu-garcia-penn-ryobi-okuma-CID767-IDXmxGF.html?reason=observed_ad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 27 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 WitamCzy zna ktoś tego sprzedającego?https://www.olx.pl/d/oferta/daiwa-certate-lt-4000-d-c-shimano-abu-garcia-penn-ryobi-okuma-CID767-IDXmxGF.html?reason=observed_adNasz forumowy kolega Geciowy,raczej pewny temat... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 27 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 Nasz forumowy kolega Geciowy,raczej pewny temat...Wielkie dzięki, będę się kontaktował. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 27 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 Prawdziwa gratka, nie ma co.https://allegro.pl/oferta/kolowrotek-daiwa-certate-lt-6-2-1-14619313956Swoją drogą pani YULIIA wystawia sporo interesujących rzeczy (równiez wędkarskich) w kosmicznych cenach, np pluszaka za 450 PLN czy spodenki Nike za za ponad 500. Domyślam się że to dropshipping, ale skąd te ceny?Tak z ciekawości, wyjaśni ktoś o co tu chodzi? Skąd i dlaczego takie ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 27 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 (edytowane) Dostawa 22 dni. Czyżby za górami za lasami w zabitej dechami chińskiej prowincji? No chyba że pieszo z Tarnowa dostarcza. Edytowane 27 Grudnia 2023 przez Pietruk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmaj Opublikowano 27 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 A może ktoś pierze $$ ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 27 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 Kiedyś ktoś miał na allegro zanęty sonubaits po 250zł (Brexit) [emoji16] Jeśli już mowa o prawdziwych "okazjach cenowych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 27 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 Prawdziwa gratka, nie ma co.https://allegro.pl/oferta/kolowrotek-daiwa-certate-lt-6-2-1-14619313956Swoją drogą pani YULIIA wystawia sporo interesujących rzeczy (równiez wędkarskich) w kosmicznych cenach, np pluszaka za 450 PLN czy spodenki Nike za za ponad 500. Domyślam się że to dropshipping, ale skąd te ceny?Tak z ciekawości, wyjaśni ktoś o co tu chodzi? Skąd i dlaczego takie ceny? Miałem chrapkę na halówki Nike, ale za duże na mnie. No i jakbym sprzedał moje wysłużone Mondeo, trzeba by drugie tyle dołożyć. Ależ w tym się musi chodzić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 28 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 Prawdziwa gratka, nie ma co.https://allegro.pl/oferta/kolowrotek-daiwa-certate-lt-6-2-1-14619313956Swoją drogą pani YULIIA wystawia sporo interesujących rzeczy (równiez wędkarskich) w kosmicznych cenach, np pluszaka za 450 PLN czy spodenki Nike za za ponad 500. Domyślam się że to dropshipping, ale skąd te ceny?Tak z ciekawości, wyjaśni ktoś o co tu chodzi? Skąd i dlaczego takie ceny?Sądzę że to jest faza testów jakiegoś rozwiązania automatycznego a ceny żeby nikt nie kupił zaporowe Wysłane z mojego motorola edge 30 fusion przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 28 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 Prawdziwa gratka, nie ma co.https://allegro.pl/oferta/kolowrotek-daiwa-certate-lt-6-2-1-14619313956Swoją drogą pani YULIIA wystawia sporo interesujących rzeczy (równiez wędkarskich) w kosmicznych cenach, np pluszaka za 450 PLN czy spodenki Nike za za ponad 500. Domyślam się że to dropshipping, ale skąd te ceny?Tak z ciekawości, wyjaśni ktoś o co tu chodzi? Skąd i dlaczego takie ceny?Sporo jest takich sprzedawców. Kiedyś jeden mi tłumaczył, że gdy nie posiada towaru na stanie zawyża ceny bo i tak pewnie nikt nie kupi (przynajmniej on nie miał takiego przypadku) a w momencie jego posiadania zmienia tylko cenę i nie bawi się w ponowne wstawianie aukcji. Wspominał też coś o rozliczeniach z serwisem, że w takim wariancie są dla niego korzystniejsze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
margaryna Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 https://www.olx.pl/d/oferta/kolowrotki-delfin-z-prl-u-CID767-IDY1Sw0.html Może ktoś kolekcjonuje lub naprawia. Sent from my ELE-L29 using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2024 Dla ścisłości, to nie moje! https://m.olx.pl/d/oferta/tanta-gumowa-przyneta-wedkarska-CID767-IDXSAPI.html?ad_reason_recommended_items=881812079,866031810,886558692,884815126,883266169&reason=ip%7Clister Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 21 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 a może teleskopik za 2 i pół klocka?;-)od TyberiuszaDla Ciebie wszystko - shakespeare - w kategorii Wędkarstwo (olx.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 21 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 Chętnie bym wziął, ale najbardziej zależało mi na pokrowcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 22 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2024 (edytowane) CześćCzy ktoś kupował u pana Marka z Bydgoszczy? Jakie doświadczenia i najważniejsze - czy towar w porządku?https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/2BWb7/Interesuje mnie jeden taki Turek Edytowane 22 Stycznia 2024 przez drChlubicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 22 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2024 Michał, towar jest dość często nie zgodny z opisem. Ja osobiście, kilka lat wstecz, przejechałem się na jego aukcji. Ale to tylko moje, prywatne zdanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 22 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2024 (edytowane) Cześć JurekDzięki za opinie. W rozmowie telefonicznej nalegałem na odbiór osobisty ale bezskutecznie, powiedział że wysyła PP za pobraniem i o niczym innym nie chciał słyszeć. Szkoda, bo ma kilka smaczków na stanie, ale średnio mi się uśmiecha sprawdzać kołowrotek przy okienku pocztowym albo przy kurierze któremu się wiecznie spieszy.Może ktoś jeszcze coś napisze. Edytowane 22 Stycznia 2024 przez drChlubicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 22 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2024 Jeżeli bez odbioru osobistego, to znaczy, że coś kręci. Nie wiem jak teraz, ale kiedyś swój towar wystawiał na alledrogo, z takim samym opisem jak teraz, czyli nówka, leżak, igła. Właśnie gdzieś czytałem, że ludzie się przejechali. Miał być igła, a w rzeczywistości była lipa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroPerch Opublikowano 22 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2024 Cześć JurekDzięki za opinie. W rozmowie telefonicznej nalegałem na odbiór osobisty ale bezskutecznie, powiedział że wysyła PP za pobraniem i o niczym innym nie chciał słyszeć. Szkoda, bo ma kilka smaczków na stanie, ale średnio mi się uśmiecha sprawdzać kołowrotek przy okienku pocztowym albo przy kurierze któremu się wiecznie spieszy.Może ktoś jeszcze coś napisze.Myślę, że sam sobie odpowiedziałeś czy warto..Tym bardziej, że ceny ma wysokie, a opisy przedmiotów niczym handlarz z TVN turbo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 22 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2024 Nawet przez swoje oszustwa, był kilka razy odwiedzony w domu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 28 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2024 https://allegro.pl/oferta/wedka-skytz-832l-14743479020 Gdyby ktoś szukał to zwróćcie uwagę na szczyt , poprosiłem właściciela o realne zdjęcia i moim zdaniem był przerabiany Niestety po kolejnej wiadomości z przedstawionymi „domysłami” nie odpisują ???????????? (Właściciel to lombard) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi