Voldemort Opublikowano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca Ja bym raczej stawiał na to, że ta "ostatnia" przelotka, to w rzeczywistości wygięta przedostatnia przelotka a wędka została "skrócona" o ~ 7-8cm łącznie z przelotką szczytową. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca Ja bym raczej stawiał na to, że ta "ostatnia" przelotka, to w rzeczywistości wygięta przedostatnia przelotka a wędka została "skrócona" o ~ 7-8cm łącznie z przelotką szczytową.Też tak uważam. Dlatego do lombardu wstawiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca https://www.olx.pl/d/oferta/kolowrotek-daiwa-4000d-CID767-ID14L3sZ.htmlAdama nie znam, ale jest na OLX od 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bass-74 Opublikowano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca https://www.olx.pl/d/oferta/kolowrotek-daiwa-4000d-CID767-ID14L3sZ.htmlAdama nie znam, ale jest na OLX od 2014A co tam było ciekawego, bo już nieaktywne ogłoszenie ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca Tak czułem że scam. Stelka, chyba 14-tka, czy jakoś tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bass-74 Opublikowano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca A to pewnie ta sama co co jakiś czas wyskakuje na olx'ie. Ostatnio wysyp tam scamów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bass-74 Opublikowano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca https://www.olx.pl/d/oferta/kolowrotek-daiwa-4000d-CID767-ID14L3sZ.htmlAdama nie znam, ale jest na OLX od 2014Radzę nie sugerować się tym że konto założone jakiś czas temu. Nie wiem jak oni (oszuści) to robią ale maja jakiś myk na to że konta maja kilka lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca Tutaj spory pakiet kołowrotków za 1000. Wszystkie podobno nowe. Rozmawiałem ze sprzedającym i bez problemu wyśle za pobraniem z możliwością otworzenia paczki.https://www.olx.pl/d/oferta/kolowrotki-i-aplikatory-CID767-ID14I9ef.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca (edytowane) A to pewnie ta sama co co jakiś czas wyskakuje na olx'ie. Ostatnio wysyp tam scamówTak to pewnie to samo. W sumie nie wiem po co to wrzuciłem, więcej nie będę. Radzę nie sugerować się tym że konto założone jakiś czas temu. Nie wiem jak oni (oszuści) to robią ale maja jakiś myk na to że konta maja kilka latHakierzy mają patenty Edytowane 5 Marca przez drChlubicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca Tutaj spory pakiet kołowrotków za 1000. Wszystkie podobno nowe. Rozmawiałem ze sprzedającym i bez problemu wyśle za pobraniem z możliwością otworzenia paczki. Screenshot_2025-03-05-19-21-43-980_pl.tablica.jpghttps://www.olx.pl/d/oferta/kolowrotki-i-aplikatory-CID767-ID14I9ef.htmlNiestety wszystko na prawą łapę, u nas ciężki temat do sprzedaży. Wygląda na masowy import wprost z Walmartu, albo innego amerykańskiego dyskontu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 6 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca (edytowane) Tak to pewnie to samo. W sumie nie wiem po co to wrzuciłem, więcej nie będę. Hakierzy mają patenty prawdopodobnie przejmuja nieuzywane konta poprzez jakis malware czytajacy cache Twojej przeglądarki dlatego taka porada dla Was wszystkich uzywajcie FF to najbezpieczneijsza przeglądarkanigdy nie podawajcie i nie zapamietujcie haseł w Edge , IE jeśli jeszcze ktoś ma czy Chrome - bardzo łatwo wyłuskać z nich Wasze hasła, a na telefonie korzystajcie z Apek a nie zakupów z przeglądarki Edytowane 6 Marca przez selk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 6 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca (edytowane) Nie zgodzę się co do telefonu. Od lat nie używam super apek co na pewno nie pasuje nikomu poza mną i jakoś wszystko gra. A starsze telefony śmigają jak ta lala. I fajna (chyba) wklejka mikado z fajną ceną dla mieszkańca Starogardu Gdańskiego: https://www.olx.pl/d/oferta/mikado-sky-dream-ul-spin-s-511-1-80-CID767-ID12STdf.htmlGdybym miał bliżej kupiłbym na co najmniej testy. Edytowane 6 Marca przez S.N. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 6 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca Nie zgodzę się co do telefonu. Od lat nie używam super apek co na pewno nie pasuje nikomu poza mną i jakoś wszystko gra. A starsze telefony śmigają jak ta lala. I fajna (chyba) wklejka mikado z fajną ceną dla mieszkańca Stargardu: https://www.olx.pl/d/oferta/mikado-sky-dream-ul-spin-s-511-1-80-CID767-ID12STdf.htmlGdybym miał bliżej kupiłbym na co najmniej testy.Może jednak się zdecydujesz? Do Starogardu masz jednak dużo bliżej niż do Stargardu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 6 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca Literówka - klawiszówka, już poprawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 6 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca Nie zgodzę się co do telefonu. Od lat nie używam super apek co na pewno nie pasuje nikomu poza mną i jakoś wszystko gra. A starsze telefony śmigają jak ta lala. I fajna (chyba) wklejka mikado z fajną ceną dla mieszkańca Starogardu Gdańskiego: https://www.olx.pl/d/oferta/mikado-sky-dream-ul-spin-s-511-1-80-CID767-ID12STdf.htmlGdybym miał bliżej kupiłbym na co najmniej testy. Tytany tytanami, ale sam blank jest przeciętny i rzekłbym że "głuchy" w mojej opinii. Fakt - jak ktoś chce kij zbroić to warto rozebrać i odzyskać owe przelotki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 6 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca Nie miałem żadnego sky dream-a, więc byłaby okazja to sprawdzić. A jakie Twoim zdaniem blanki czy też kijaszki na lekko czyli tak do 4/5 gram używasz i nie są "głuche" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 6 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca Nie zgodzę się co do telefonu. Od lat nie używam super apek co na pewno nie pasuje nikomu poza mną i jakoś wszystko gra. A starsze telefony śmigają jak ta lala. I fajna (chyba) wklejka mikado z fajną ceną dla mieszkańca Starogardu Gdańskiego: https://www.olx.pl/d/oferta/mikado-sky-dream-ul-spin-s-511-1-80-CID767-ID12STdf.htmlGdybym miał bliżej kupiłbym na co najmniej testy.a co ma smiganie do bezpieczeństwa ? bo moim zdaniem nicowszem na telefony mało kto na razie sie włamuje ale .. do czasu ... i to ze smiga nie znaczy że Ci nie kradna danych logowania ale rób po swojemyu - ja Cie nie przekonam mój kolega z zawodu informatyk logował sie wiele razy do banku i płacił kartami w bezpiecznym Chrome kilka dobrych latdo czasu az mu wypłacili w bankomacie w Brazylii czy Chile 1000 USD z kontaa nigdy tą kartą nie płacił w sklepie i z reki nioe wypuszczał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 6 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca Nie miałem żadnego sky dream-a, więc byłaby okazja to sprawdzić. A jakie Twoim zdaniem blanki czy też kijaszki na lekko czyli tak do 4/5 gram używasz i nie są "głuche" ?Używałem Varivasa Area Drive TS do 5g i było okej, nawet bardzo. Obecnie używam Black Swan 610SUL-HS czyli do 4 gramów. U mnie się sprawdza, choć mało nim łowię. `zbyt delikatny jak na 90% czasu na moich łowiskach w Laponii. Jest dosyć drogi, ale to fajny kijek.Widziałem na OLX niedawno za 800 zł i to jest cena godna za taki kijaszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 6 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca (edytowane) Taki podbierak ze sprężynowym otwieraniem dzisiaj zamówiłem, opinie ma bardzo dobre, wskoczył też na fajną promocję, może ktoś skorzysta https://allegro.pl/oferta/profesjonalny-podbierak-spinningowy-balzer-shirasu-szerokosc-kosza-50-45-15428490982?fromVariant=15428495804 Edytowane 6 Marca przez Pride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 6 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca Myślałem jakiś czas temu nad tym podbierakiem, tylko ten kolor mnie troszkę odpychał. Gdy Pojawił się klon od Jaxona, za połowę ceny tego Balzera, to się skusiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 6 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca (edytowane) a jaki teraz warto podbierak kupic na wieksze szczupaki ?miałem SG Savage Gear Podbierak Pro Teleskopowy L i się troche trząsł jak dla mnie przy podbieraniu i pozbyłem się a był to najlepszy jaki miałem w ręku z gumową siatką a teraz nie wiem co tu kupic - potrzebuje kosz coś jak w SG 65x50x70cm bo ten wiekszy jest juz za duży no i koniecznie składany kosz Edytowane 6 Marca przez selk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 6 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca Ja mam lorpio i nie narzekam, a cena też dobra.Co do apek i srapek niech tam sobie każdy instaluje co chce. Nic mi do tego, a przynajmniej na razie jest wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 6 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca Są nowe karbonowe westiny, seria zdaje się W6, cena raczej z tych wyższych (coś ponad 5 stów) ale macałem w sklepie - petarda.Niestety nie mogę teraz znaleźć, może ktoś podlinkuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 7 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca Ja mam lorpio i nie narzekam, a cena też dobra.Co do apek i srapek niech tam sobie każdy instaluje co chce. Nic mi do tego, a przynajmniej na razie jest wybór.jaki model lorpio ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 7 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca Lorpio super team jak dobrze pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi