BOB1 Opublikowano 18 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 (edytowane) Jestem już ciut starszym forumowiczem i jak pieprzę głupoty i przekłamuję rzeczywistość to zawsze mogę zepchnąć odpowiedzialność na wiek. Nie wiem ile ty masz lat bo nie raczysz się przedstawić w jakikolwiek sposób. Ale anonimowość nie usprawiedliwia.Więc z pewnością 100%+ informuje cię, że to nie ja opisywałem przypadek o którym piszesz. Jak już dotrzesz do tego zeschłego kotleta, na który się powołujesz, oczekuje od ciebie przeprosin PS widać, że nie rozumiesz również, że nie po to napisałem o posiadaniu tego Salmo z autografem aby sie chwalić (chwaliłem się w miejscu na forum do tego przeznaczonym) Edytowane 18 Października 2020 przez BOB 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 18 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 (edytowane) Nie odszukam bo zostało to usunięte ale było to w wątku u Elki i dobrze pamiętam to zdjęcie, jakoś mi zapadło w pamięci że rzeczywiście starszy Pan w okularach trzymał karasia opowiadając że zlowil go " nie pamiętam dokładnie na co niestety" jednak zdjęcie pokazało co innego i zdjęcie zostało szybko usunięte jak i wszystkie posty które komentowały to niezwykle wydarzenie więc nie przeproszę hahahha Wracając do wątku - bo tu też się nie zrozumieliśmy, fajnie że masz pasję i z podziwem obserwuję twoje zainteresowania starym sprzętem i zbieraniem go a w zasadzie kolekcjonowaniem, jednak wartości tego rodzaju sprzętu docenia tacy pasjonaci jak Ty a dla całej reszty 99% wędkarzy to zwykła przynęta Edytowane 18 Października 2020 przez womaly23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 Co do oceny mojej pasji masz prawo sadzić co chcesz. Co do tezy, że coś jest warte ile ktoś jest w stanie zapłacić to pełna zgodność.Jednak co do pierwszej części twojego wpisu.Domniemasz bo myślisz, że pamiętasz? Oskarżasz mnie nie mogąc tego oprzeć o jakiekolwiek dowody. Ja akurat pamiętam o kogo tutaj chodziło (bo znam gościa), ale na pewno nie o mnie (jakiś starszy pan w okularach?!). Na tej podstawie zarzucasz mi oszustwo?! Nie brnij dalej. Przeproś i zakończmy temat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 18 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 (edytowane) BOB naprawdę pamiętam twój nick i to felerne ZDJĘCIE - przynęty nie pamiętam na którą to niby zostało złowione ale to był jakiś wąski dosyć zbiornik czy staw, i z prawej strony zdjęcia wisiała metoda i pysk ryby , dla świętego spokoju PRZEPRASZAM aczkolwiek wiemy jak było No chyba że umieściłeś nie swoje zdjęcie z tym karasiem bo w sumie to ja nie wiem jak wyglądasz :/ Edytowane 18 Października 2020 przez womaly23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 Wiesz, to takie przerosimy na zasadzie ..."przepraszam tych, którzy czują się urażeni". Oświadczam ci więc, że od ponad 10ciu lat nie biorę do ręki nic innego jak wyłacznie spin a od 5ci cast Tutaj na forum można mi zarzucić błąd/pomyłkę w wypowiedzi/opinii , ale na pewno nie kłamstwo/oszustwo!!!Więc jeszcze raz ... mylisz się na milion procent! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 18 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 (edytowane) BOB no i tu by się zgadzało, bo opisane było że na spinning wziął na przynetę od eluski , dobrze już wystarczy, nie było tematu nie o tym tu mowa Edytowane 18 Października 2020 przez womaly23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 18 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 Kurczę dziwna sprawa wobek po 15 zł ! No oszust normalnie !!!a kto powiedział,że oszust? ja tak napisałem?nie rozumiem Cię Robert,o co Tobie chodzi? i co ma znaczyć Twój komentarz?podlinkowałem to po to,bo może ktoś byłby zainteresowany kupnem takiego zestawu i tylko tyle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 18 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 https://allegro.pl/oferta/haczyki-wybuchowe-10-9799460939?bi_s=ads&bi_m=listing%3Amobile%3Acategory&bi_c=ZWExODNmZjItYTNjNi00NTE5LTg4NzYtZjJkYTBmMzk1MThlAA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=c4f9b3d5-b852-4f25-b79a-d5c0241b8903Zgłosiłem jako narzędzie kłusownicze, ciekawe czy usuną. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 18 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 a kto powiedział,że oszust? ja tak napisałem?nie rozumiem Cię Robert,o co Tobie chodzi? i co ma znaczyć Twój komentarz?podlinkowałem to po to,bo może ktoś byłby zainteresowany kupnem takiego zestawu i tylko tyleSpoko:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 18 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 Mnie nie zaskakuje. Towar jednostkowy. Tylko zastanawiam się ...za ile wystawić swój egzemplarz z autografem Piotra Piskorskiego?! Widziałem nie tak dawno temu echosondę dość leciwą, wystawioną na sprzedaż ale "była ustawiana przez samego ......." i cena zupełnie nieadekwatna do wartości rynkowej. Coś w rodzaju sprzedaży szczebla z drabiny co się przyśniła Jakubowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 18 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 Zgłosiłem jako narzędzie kłusownicze, ciekawe czy usuną.też zgłosiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 BOB naprawdę pamiętam twój nick i to felerne ZDJĘCIE - przynęty nie pamiętam na którą to niby zostało złowione ale to był jakiś wąski dosyć zbiornik czy staw, i z prawej strony zdjęcia wisiała metoda i pysk ryby , dla świętego spokoju PRZEPRASZAM aczkolwiek wiemy jak było No chyba że umieściłeś nie swoje zdjęcie z tym karasiem bo w sumie to ja nie wiem jak wyglądasz :/Słabo pamiętasz i oczerniasz zupełnie postronną osobę.Zdjęcie akurat wstawiła autorka wątku, więc tu już się mijasz z prawdą, dodatkowo użytkownik miał nick zaczynający się od @H... Więc tu całkowicie strzeliłeś kulą w płot. Już samo Twoje podejście do tej sprawy łamie punkt 1 regulaminu forum, nie mówiąc o stylu, zastanów się proszę dwa razy zanim coś napiszesz. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 To nie był BOB tylko niejaki HighRider 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 Zatem PRZEPRASZAM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 Przyjąłem. Temat uważam za zamknięty . Mod może "wygumkować" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzudik Opublikowano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 Nóż się w kieszeni otwiera.Cerwcowe sandały z Turawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Może nie okazja, ale cena niezła chyba: https://t.allegro.pl/rd/649c1fe3-e8c3-350e-abb6-6dc5d0c57ec1?name=offer-img_1_1_1006041259&url=https://allegrolokalnie.pl/oferta/multiplikator-srd?utm_source%3Dnotification%26utm_medium%3DPLfavourite_queries%26utm_campaign%3Dqueries-keeper_v2:PLfavourite_queries%26utm_content%3Ditem_img&cat=offer-img&s=cj9LZbvR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Dziwnie niska cena ale może ktoś skorzysta z odbiorem własnym https://www.olx.pl/oferta/wedka-spinningowa-st-croix-CID767-IDH2sXh.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz! Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Dziwnie niska cena ale może ktoś skorzysta z odbiorem własnym https://www.olx.pl/oferta/wedka-spinningowa-st-croix-CID767-IDH2sXh.htmlo tak, tak już nie aktualne. Nie ja, pewnie już z dziesięciu napisało, więc wniosek że cena była za niska. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niusio99 Opublikowano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 https://www.olx.pl/oferta/sprzedam-pilnie-glowe-suma-CID767-IDGUykX.html?fbclid=IwAR0H--K41r0MpNxVMG2E34-umF-0Rfm8kO6sQ6LxynKYTwcmoUWAubF36UI Brać póki "ciepłe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Już ktoś to wstawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 24 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Chyba niezła cena, szkoda, że krótki. https://www.olx.pl/oferta/cast-na-blanku-lamiglas-opisany-25lb-213-cm-CID767-IDH54bb.html#f2c7d58adb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 25 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 (edytowane) https://www.olx.pl/oferta/skoda-octavia-2008-1-6b-mint-CID5-IDH07oY.htmlale miazga moc z wyglądu Edytowane 25 Października 2020 przez drChlubicz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 26 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Może ktoś pomoże z tamtych okolic Mierzyn - ogarnąć temat- rozmawiałem można odebrać osobiście - niechętnie wysyłka. https://www.olx.pl/oferta/kolowrotek-shimano-twin-power-3000-hgm-CID767-IDH6YmU.html#d9c35bdeac Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozi Opublikowano 26 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Wierzysz kolego w cuda? Konto załóżone w tym miesiącu, 100% scam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi