neronhell Opublikowano 13 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Jezeli tylko 'brodzisz' to ta oferta jest dla Ciebie !!!! https://www.olx.pl/d/oferta/brodzisz-do-pieczenia-CID628-IDMKxLJ.html#26fd4fd7fbBiorę [emoji41] Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 13 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Takim kablem miałem za młodu wgrywane ustawienia fabryczne :-) 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 13 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Takim kablem miałem za młodu wgrywane ustawienia fabryczne :-)ja też .uśmiałem się do łez ,A Tata to był najlepszy terapeuta i psycholog dziecięcy .Wypisywał bardzo skuteczne recepty.Poprawa zdrowia natychmiastowa. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 13 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 A najlepsze jest to że widok tego kabla powinien wywoływać u mnie stany lękowe a jest zupełnie odwrotnie. Zawsze wracają najlepsze wspomnienia z dzieciństwa :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RybkaWoleju Opublikowano 13 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 A najlepsze jest to że widok tego kabla powinien wywoływać u mnie stany lękowe a jest zupełnie odwrotnie. Zawsze wracają najlepsze wspomnienia z dzieciństwa :-)U mnie on zawsze wisiał w kuchni i nikt nie myślał wtedy o bezsterowym wychowaniu tylko spierniczało się przed kablem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1989 Opublikowano 13 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Spierniczało się, ale ta koncóweczka zawsze dosięgnęła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 13 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Dziwne, mnie kojarzy się taki zestaw z sernikiem, i szarlotką. Nigdy nie doświadczyłem innych właściwości Brodzisza ale chyba nic nie straciłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 13 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Karolu nie łapałeś wirusów to i reset nie był potrzebny ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Takim kablem miałem za młodu wgrywane ustawienia fabryczne :-)Ja też ale za cięższe przewinienia :D :D. Za lżejsze była smycz skórzana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 14 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Na warszawskim OLX wisi sobie beztrosko Volatile Pike 50/90gr. za jedyne 350 złociszy. Wygląda świeżo (folia na korku). Nikt z się nie skusi? Wszak to już klasyk i obowiązkowa pozycja do średnio ciężkiego castingu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Cenny sygnał! Widziałem na jesieni w Szwecji w Karlsberdze po 600KS i żałuję, że nie kupiłem, ale taka ze mnie handlowa głowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 14 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Cenny sygnał! Widziałem na jesieni w Szwecji w Karlsberdze po 600KS i żałuję, że nie kupiłem, ale taka ze mnie handlowa głowa Po dzisiejszym kursie wychodzi 264 PLNByło kupić dla zasady, albo dla wnuczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Przestań, wiem...dupek ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 14 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Zaskoczyłeś mnie, bo byłem pewien, że już masz. Nie oglądaj się na starą promocję i bierz. Jest zapewne sporo lepszych wędek, ale ta ma chyba najlepszy stosunek ceny do właściwości użytkowych. Miesiąc temu wyskoczyłem sobie nad Czerniakowskie (coby się nie rozsechł). Ciska wszystkim w zakresie 20-120 gr., więc deklarowany zakres c.w. mocno niedoszacowany. Przyjemny, lekki i uniwersalny kijek. Wyjdzie z produkcji, to jeszcze się będą o niego zabijać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 (edytowane) Maćku, ja mam ten kijek! Miałem jako jeden z pierwszych Jakże mógł bym nie mieć .Chodzi o to, że nie kupiłem w Szwecji za super kasę aby po koleżeńsku opchnąć je tutaj lub bez wstydu za okazyjne 450 pln na forach handlowych!!! Edytowane 14 Grudnia 2021 przez BOB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 14 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 No to teraz wszystko jasne. Wyszło szydło z worka. Jak się nadarzy kolejna okazja, pamiętaj tylko o założeniu lewego konta. Jest wielu pieniaczy na forum i mogliby narobić niepotrzebnego zamieszania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1989 Opublikowano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 https://www.olx.pl/d/oferta/wedka-savage-gear-CID767-IDLyesl.htmlSwietna cena jak za black-a żeby to była wersja w spinie bez wahania bym zabrał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 Na olx od dzis haracz za przesyłke olx płacony przez kupujących. Nie wiem czy procentowy od kwoty Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 Na olx od dzis haracz za przesyłke olx płacony przez kupujących. Nie wiem czy procentowy od kwoty Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaDawno pisałem, że nie ma przesyłek za 5 zeta i tak dalej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 No to teraz wszystko jasne. Wyszło szydło z worka. Faktycznie , wyszło dzisiaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 18 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 Panowie ile można dać za nowego Biomastera 4000FB? Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaś Niezgódka Opublikowano 18 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 Panowie ile można dać za nowego Biomastera 4000FB? Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk700-800zł to uczciwa/rozsądna cena za to co oferuje ten młynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peryskop Opublikowano 18 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 Panowie ile można dać za nowego Biomastera 4000FB? Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalkmam używke z zapasowa szpulą ale za 700 cięzko by było oddać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neronhell Opublikowano 19 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 mam używke z zapasowa szpulą ale za 700 cięzko by było oddaćBiomek FB miał zapasową szpulę w zestawie. Bardzo fajny kręciął. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RybkaWoleju Opublikowano 28 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Tak sobie przeglądam i oglądam. To ktoś z forum ?https://m.olx.pl/d/oferta/kolowrotek-shimano-twinpower-4000fb-nowka-uszkodzony-CID767-IDN9vqq.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi