maniolo Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 To znaczy ze ma podmienioną korbe bo ze złotą korbą mają przełożenie 6,2:1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 To znaczy ze ma podmienioną korbe bo ze złotą korbą mają przełożenie 6,2:1 No nie wydaje mi się Jak kupowaliśmy tą Stellę gdzies w Sierpniu 2015 to wszystkie 4000 5.1/1 takie miały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X.rut Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 4000 z dystrybucji Normarku ze srebrna korbą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniolo Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 No nie wydaje mi się Jak kupowaliśmy tą Stellę gdzies w Sierpniu 2015 to wszystkie 4000 5.1/1 takie miały Może to wersja "limited edition" coś jak kiedyś Millenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Jedno jest pewne - któraś na 127% jest podrobiona i społeczność jerkbait.pl to ustali 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 i najlepiej żeby jeden egzemplarz rozebrał i wstawił zdjęcie .... buhahahahaI zobaczył ile jest smaru, zważył korbkę i sprężynkę kabłąka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 (edytowane) Przy czym wymienił łożyska i knob Edytowane 24 Lutego 2016 przez grunwald1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 (edytowane) I wystawił na jerku za 3 koła, jako nie rozkręcany i kręcony tylko w fotelu. Edytowane 24 Lutego 2016 przez Artek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 (edytowane) W kolowrotkach Shimano Stella JDM zlota korbka pochodzi od kolowrotka z wyzszym przelozeniem.Srebrna w wersji 4000 (tej z normalnym przelozeniem) jest jak najbardziej OK. Liczba bzdur zawartych w opisie tej oferty z allegro troche odstrecza. Model 2015 vs 2013 Jakies z Tajlandii, inne znowu na Canade ... Twin Powera tez ma z 2015, bardziej dopieszczonego niz ten z 2013 Wyrokowanie na odleglosc odnosnie oferowanych kolowrotkow to raczej wrozenie z fusow, trzeba po prostu wziac i zobaczyc je by moc ocenic. O ile to nie jest bezczelne oszustwo i wyciaganie pieniedzy...to mozemy sobie gdybac o co chodzi. Edytowane 24 Lutego 2016 przez Guzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Na moje oko to wygląda tak jak by koleś po prostu miał towar do sprzedania o którym nie ma zielonego pojęcia i stąd mogą wynikać te bzdury w opisie na wspomnianej aukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Na moje oko to wygląda tak jak by koleś po prostu miał towar do sprzedania o którym nie ma zielonego pojęcia i stąd mogą wynikać te bzdury w opisie na wspomnianej aukcji Albo ma 10 kolowrotkow na sprzedaz, a napisze ze ma 100. Dostanie 10 komentarzy za Stelle i sprzeda pozostalych 100. Wysle 10. 90 osob bedzie plakac... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Pewności nie mam, ale chyba znam odpowiedz - mianowicie w stelli SW 2008 korba jest złota (XG), srebrna (HG) i czarna (PG).Możliwe, że tutaj jest analogicznie, bo stella 4000 jest również w trzech wersjach: http://www.plat.co.jp/shop/catalog/product_info/language/en/products_id/21352/cPath/21_39_41_2574/osCsid/80acd72f8469de069b33f29933d17169/saltwater-fishing.html Ale ja się słabo znam na stellach Panowie zdjęcie nie przedstawia modelu 4000, nie ma przecież T-knoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pointman Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Albo ma 10 kolowrotkow na sprzedaz, a napisze ze ma 100. Dostanie 10 komentarzy za Stelle i sprzeda pozostalych 100. Wysle 10. 90 osob bedzie plakac...Teoretycznie jest ochrona kupujących na Alle także jeśli perzesyłka by nie dotarła to kase można odzyskać. Najbardziej śmieszy mnie w całym ogłoszeniu to iż pochodzą z "canady". Gość generalnie wie co sprzedaje bo poprawnie określa różnicę w cenie pomiędzy jego aukcją, a oficjalną dystrybucją. Jak ktoś jeszcze potwierdzi autentyczność kołowrotków to pewnie się skuszę. Pytanie mam o gwarancję. Do zakupu dołączony jest paragon, czy zatem serwis w Polsce wykonałby naprawę gwarancyjną? Niektóre firmy(nie chodzi tu stricte o sprzęt wędkarski) serwisują sprzęt nawet jak jest kupiony poza granicami kraju - po prostu za każdą naprawę pobierają kaskę od producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Ja zapytałem gościa,która Stella była z Tajlandii,to powiedział,że się tak nie zna i napisał to,co mu sprzedawca powiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Panowie zdjęcie nie przedstawia modelu 4000, nie ma przecież T-knoba.Kolego, owszem, z linku można wywnioskować, że nie przedstawia modelu 4000 Chodziło o to, że masz tam tabelkę, gdzie widać, że model 4000 występuje w trzech wersjach, o których pisałem. A Guzu potwierdził moją teorię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Ja na pytanie o model z wyższym przełożeniem i "real foto", otrzymałem odp. że,takowego modelu brak, a zdjęć żadnych nie wyśle, bo mu sie nie chce robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Ma ktos do gościa nr telefonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitror1 Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Szału nie ma, Stella FI w DE tyle właśnie kosztuje - 430 euro plus karty stałego klienta, rabaty itp. i wychodzi jak na nasze warunki super okazja. Pozostaje kwestia gwarancji PL na popularnym serwisie i DE sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniolo Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 430 euro to nie jest 1600 zł, przy płatności paypal wyjdzie ponad 2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 OK, wstawiam zdjęcie, natomiast nie zamierzam nikomu nic udowadniać ani namawiać do zakupu.Ja bym skusił sie na jeden, ale mam tylko jedno pytanie, i bez urazy proszę, dlaczego na zdjęciu są dwa pudełka, jedno 2500 i drugie 2500, a w poście 1099 napisane jest, że kupiłeś 2500 i 4000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitror1 Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 430 euro to nie jest 1600 zł, przy płatności paypal wyjdzie ponad 2000 430 euro to jest 1800 zł plus karta stałego klienta - rabat 10 % i wychodzi 1620 zł. Mówimy o kupnie na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniolo Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Koledzy, w ramach wyjaśnienia,zamieściłem te informacje ze względu na to iż uważam, że jest to atrakcyjna oferta i okazja do zakupu dobrych kołowrotków w dobrej cenie. Nie mam ze sprzedającym nic wspólnego, mieszkam od niego ponad 600km. , nie namawiam nikogo do zakupu, jedynie jako jeden z kupujących potwierdzam, że nie jest to żaden przekręt. ps. na zdjęciu jest jedno pudełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Ja bym skusił sie na jeden, ale mam tylko jedno pytanie, i bez urazy proszę, dlaczego na zdjęciu są dwa pudełka, jedno 2500 i drugie 2500, a w poście 1099 napisane jest, że kupiłeś 2500 i 4000 Wydaję mi się, że to nie są dwa pudełka. To drugie to taka wsuwka na główne opakowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Na zdjeciu jest jedno pudelko I obwoluta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 "obwoluta" - tego słowa szukałem Guzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi