Jacek Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 godski, Podziękował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Nie masz racji. Gdyby pochodziła z kradzieży i doszliby do kupujących to bye, bye Stelka. Obym nie wykrakał.Obyś !!! , słyszałem że nie raz coś tam z tira spadnie ,Ale to dawno temu inie prawda, chyba ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Ciekawa sprawa z tymi Stellami. Miałem kiedyś styczność z człowiekiem, który zajmuje się handlem "zagubionymi w systemie" przesyłkami kurierskimi. Facet bierze udział w aukcjach przesyłek wysyłanych wszystkimi dostępnymi sposobami, które nie zostały odebrane, lub z innych przyczyn nie dostarczone na terenie UE, a później handluje tymi fantami. Okazało się, że to bardzo intratne zajęcie dla ludzi, których stać na ryzyko związane z kupowaniem w ciemno, np. kontenera morskiego. Za dużo nie chciał powiedzieć, ale trafiają się duże ilości nowej elektroniki, agd itp. Więc może jakaś zagubiona dostawa Shimano ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Jozi ale przed rozpakowaniem i tak trzeba zapłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemkowy Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Jakby pochodziła z kradzieży to myślę że facet nie wystawiałby tego na Allegro oficjalnie i w takiej ilości. Ja gratuluję wszystkim którzy kupili i są zadowoleni z zakupu. Niech im posłuży długo. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 (edytowane) Tez mi się tak wydaje Jeszcze wystawia na to faktury Edytowane 26 Lutego 2016 przez tony1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Jozi ale przed rozpakowaniem i tak trzeba zapłacićJak przed rozpakowaniem płacić to w życiu nigdy, dopiero po sprawdzeniu towaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Mój szwagier właśnie miał jaja, jak kupował prawie nówkę lexusa za b. okazyjne pieniądze, a teraz ma tylko jaja, bo lexusa mu zabrali. Teraz chodzi po prawnikach z tymi swoimi jajami i też płaci ładne pieniądze.Nieźle kupił . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 (edytowane) Spokojnie,te stellki są/były w realu. Znajomy;) nabył u niego namiejscu rozm. 4000. Edytowane 26 Lutego 2016 przez patu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 http://allegro.pl/kolowrotek-shimano-stella-2500-fi-nowy-okazja-i6015088197.html już się sprzedają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 http://allegro.pl/kolowrotek-shimano-stella-2500-fi-nowy-okazja-i6015088197.html już się sprzedają. Mozna zgrabny zestaw dobrac u tego sprzedajacego. http://allegro.pl/prezerwatywy-unimil-skyn-original-tanio-i5993638528.html Wysylane sa LUZEM. Takze to chyba HIT 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Stella 2015? Coś mnie ominęło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Stella 2015? Coś mnie ominęło?Wiele 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Jeśli faktycznie i fizycznie kołowrotki te istnieją, to myślę, że nie jeden handlarz się połasi, tylko po to by wystawić je za chwilę gdziekolwiek z dopiskiem "prywatny import" i narzuci sobie kilka stówek .Dla mnie ta aukcja/sprzedawca to problem,bo sam nie wiem czy brać TP w " regular price" w kraju czy zaryzykować i mieć taką Stelkę............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 http://allegro.pl/kolowrotek-shimano-stella-2500-fi-nowy-okazja-i6015088197.html już się sprzedają.zawsze można dobrać w kondomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Spokojnie, niedługo zacznie się i tutaj sprzedaż "nietrafionych prezentów" w postaci tych Stelli, ale już po okazyjnej cenie 2200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 zawsze można dobrać w kondomieczyli bezpieczne zakupy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemkowy Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Niewykluczone że typ kupił od gościa ze Szczecina i nie mógł się doczekać i podkablował go - żeby mógł swobodnie sprzedawać na Allegro. A to ze pojawią się i na forum to inna bajka. I wtedy będzie biadolenie. No jak to - przecież one były za 1500. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 ..Stelki ze Szczecina pochodziły.. z zajęć komorniczych z DE... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 (edytowane) Moja dotarła! dziś o 16:30h i jest jak najbardziej ok!!!! :D P.S-nie zamierzam sprzedawać! Edytowane 26 Lutego 2016 przez Raffaello 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 @Raffaello, dasz nią pokręcić nad Pilicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 (edytowane) @Raffaello, dasz nią pokręcić nad Pilicą Pewnie że tak!teraz żałuję że nie zakupiłem więcej! wczoraj jak kupowałem to wziąłem trzecią ,parę h i się rozeszły Powie szczerze że miałem pietra umoczyć parę stówek ale było warto. Edytowane 26 Lutego 2016 przez Raffaello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 ..Stelki ze Szczecina pochodziły.. z zajęć komorniczych z DE...Podobno bardzo dochodowy interes... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Podobno bardzo dochodowy interes...Ale krótki :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Wiele Ty mnie ostrzegaj!! Ja nie jestem na bieżąco 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi