Skocz do zawartości

allegro / olx hit!

prze-m

Rekomendowane odpowiedzi

No to teraz czekamy na żartownisia, który je podrobi i będzie sprzedawał jako okazje po 6 dych :)

Ja się zdeklarowałem kiedyś że będę strugał podróby po 50dych :-) kurcze tylko czasu nie mam :P

Panowie ,był kiedyś taki i wcale nie żartowniś, co tworzył dość wierne kopie żuków Darka.Przynajmniej tak mawiali.

Miał sporo czasu na struganie ,na ryby też .

Nie sprzedawał praktycznie wcale, nawet po 50 czy 60pln.

To były dobre czasy...

67cc24f95bae49fdmed.jpg

Szkoda ,że już nie posiadam tego zbioru.... ;)

Pozdrawiam Tomi B)

• Like 5

Co niektórych zatakalo pewnie Tomku jak zobaczyli twoje zdjęcie i ciekawe co ci wszyscy koledzy na to że te Twoje żuki nie były do kupienia nawed za 60zł pewnie i tak nie zrozumieją ;)

Tak więc do wszystkich najmadrzejszych ja sam kupiłem tu na forum od jednego kolegi 4 Mleczki i 2 inne wobki za 100zł i za to mu naprawde szczerze dziękuje ;) ale i też tu na ty samym forum kupiłem 1żuka za 150zł więc cena tych wobkow jak i każdych innych jest taka jaką w stanie jest zaakceptowa kupujący .

Tak więc proszę wszystkich dajcie spokuj z tymi swoimi uwagami na temat cen .Pasuje kupuje nie psuje nie kupuje ;)

Co niektórych zatakalo pewnie Tomku jak zobaczyli twoje zdjęcie i ciekawe co ci wszyscy koledzy na to że te Twoje żuki nie były do kupienia nawed za 60zł pewnie i tak nie zrozumieją ;)

Tak więc do wszystkich najmadrzejszych ja sam kupiłem tu na forum od jednego kolegi 4 Mleczki i 2 inne wobki za 100zł i za to mu naprawde szczerze dziękuje ;) ale i też tu na ty samym forum kupiłem 1żuka za 150zł więc cena tych wobkow jak i każdych innych jest taka jaką w stanie jest zaakceptowa kupujący .

Tak więc proszę wszystkich dajcie spokuj z tymi swoimi uwagami na temat cen .Pasuje kupuje nie psuje nie kupuje ;)

Tak skromnie zapytam. Po co komentowałeś ceny Tubisa/ Nidy czy jak on tam sie zwał? Edytowane przez przemo_w
  • Like 1

Ani ja

Ja Darka znam cenię i szanuje kupuję wobki dla swoich potrzeb te co wystawiłem mam kilka sztuk wybrałem te co mi odpowiadają reszta idzie w świat

Ci co zrobili zamieszanie nawet nie wiedzą kto to jest Darek Mleczko 

ja urywam tą dyskusję wrazie pytani uwag i pretęsji zapraszam na priv. To nie jest odpowiedni dział na to 

Ani ja

Ja Darka znam cenię i szanuje kupuję wobki dla swoich potrzeb te co wystawiłem mam kilka sztuk wybrałem te co mi odpowiadają reszta idzie w świat

Ci co zrobili zamieszanie nawet nie wiedzą kto to jest Darek Mleczko 

ja urywam tą dyskusję wrazie pytani uwag i pretęsji zapraszam na priv. To nie jest odpowiedni dział na to 

Ale nikt nie ma do Ciebie pretĘsji.

• Like 2

Bo co jak co ale 500zł to chyba przesada nie uważasz 

Albo rybka, albo przemarsz wojsk - wybieraj  :rolleyes:

• Like 5

6000 zł <3 Podziwiam

http://allegro.pl/zestaw-wedkarski-meggggggaaaaaa-i6692599463.html#thumb/7

A tutaj mistrz marketingu, tytuł i opis robią robotę

http://allegro.pl/wedka-sam-nie-wiem-jak-ja-nazwac-i6691030254.html#thumb/6

Edytowane przez wielinskik

Toż to nieśmiertelny Instant Fisherman! Telezakupy Mango, lata 90-te. Raz, dwa, trzy! Można łowić i okonie, i rekiny! Widziałem nawet kiedyś jakiegoś szczęśliwego nabywcę z tym sprzętem nad wodą :D

BOB1, może do Twojej szafy.....półka chińsko-amerykańska? W jednej wędce jest cała historia wędkarstwa, do tego w każdą stronę - ja tu widzę nawet natchnienie dla Delfina :rolleyes:

Edytowane przez cristovo
  • Like 1

Nie załapałem co w tej ofercie jest śmiesznego.

Przepraszam - korzystam z telefonu i może czegoś nie dostrzegam.

Tapatalknięte ze srajfona