szpaczek23 Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Poza wartością informacyjną (a często dezinformacyjną), był ten dział powodem wielu konfliktów i dodawał moderatorom mnóstwo pracy. Trzeba by było zatrudnić kogoś do moderacji tego działu. Na 24/dobę. Nierealne na bezpłatnym forum. Porównywanie płatnej platformy Allegro i koleżeńskiego forum nie jest właściwe. Nie ta skala, nie te możliwości. Moze i porownanie nie jest wlasciwe i nie o to mi chodzilo. Po prostu tak samo zaniklo. A jak juz sie mamy czepiac szczegolow to forum nie jest calkowicie bezplatne, bo podpiete watki w dziale sprzedam nie sa za free. Ale nie o to chodzi by sie tu teraz spierac i szukac dziury w calym-patrz 1 zdanie. Pozdrawiam i polamania;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Allegro dla malutkich to teraz sziet jakich mało. Ciągłe zmiany, ciągłe problemy z wystawianiem, układ graficzny z d ... y strony. Każdy może kupić i Cię olać tzn. nie zapłacić i negatywa wystawić. Kilka miesięcy temu można było takiemu nie płacącemu choć negatywa wystawić przestrzegając tym samym innych, teraz już nie. Malutki sprzedawca aktualnie nie może nic. Ach gdzie te czasy sprzed powiedzmy 5 lat ... A najgorsze jest to, że to cho .... y monopolista. I gdzie tu teraz się pozbyć np. książek od zeta ... Chyba tylko olx.Prawdę piszesz i być może w końcu Ebay w Polsce się ruszy.Z Olx jak wiadomo może być różnie - jak ktoś napisał - ten sam właściciel.Ja się wyniosłem z Allegro. Prowizja od wędki sprzedanej za 400 zł wyniosła 36 zł, ponieważ biorą 9% haraczu. Mało to fajne... Tapatalknięte z komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Prawdę piszesz i być może w końcu Ebay w Polsce się ruszy.Ja się wyniosłem z Allegro. Prowizja od wędki sprzedanej za 400 zł wyniosła 36 zł, ponieważ biorą 9% haraczu.Na ebay.pl prowizja jest 2,7%, ale nasz regionalny ebay to praktycznie nie istnieje i jakoś od samego początku w ogóle się nie rozwija. Na wszystkich rozwiniętych stronach ebay.com, ebay.co.uk, ebay.de itd prowizja w kategorii wędkarstwo wynosi 10% + 5% dla PayPala, z którego praktycznie wszyscy korzystają. W obu przypadkach od całej kwoty, czyli płacisz prowizje także od kosztów wysyłkiI też możesz kupującemu wystawić jedynie pozytywa.Allegro od jakiegoś czasu z każdą zmianą równa w stronę ebaya, także... będzie jeszcze gorzej - payu na razie jest darmowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Czyli - jak żyć....? Tapatalknięte z komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 (edytowane) Zna ktoś młynek/sprzedającego?https://www.olx.pl/oferta/shimano-stella-4000-sfe-idealna-made-in-japan-CID767-IDoPxio.html Edytowane 29 Września 2017 przez adriano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 (edytowane) Z tego co mi wiadomo olx należy do grupy allegro........ Nie zauważyłem, że to już zostało powiedziane .... Edytowane 29 Września 2017 przez jabadaon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 mutex/ocfipreoqyfb/mutex Z tego co mi wiadomo olx należy do grupy allegro........ Nie zauważyłem, że to już zostało powiedziane....Może nie czytałeś dokładnie? Oczywiście, że świadomie tak jak świadomie się eliminuje lokalnych producentów czegokolwiek. Za jakiś czas to samo będzie z olx. W końcu właściciel i allegro i olx ten sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Reklama dźwignią handlu http://allegro.pl/obrotowki-brofish-blystka-wirowka-lata-90-13-szt-i6959675069.html?reco_id=1ac9d0da-a550-11e7-a327-6c3be5b47f48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Gdyby wszytskie oferty zaczynalyby sie takimi fotami i bylyby dorzucane do zakupu to sprzedaz na pewno by wzrosla;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Gdyby wszytskie oferty zaczynalyby sie takimi fotami i bylyby dorzucane do zakupu to sprzedaz na pewno by wzrosla;))I dyskusja zeszła na d... Maryny :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Żbiku ty już zostaw te stelle w spokoju;))masz wystarczajaco;))Moge sie mylic i jesli tak jest to zwrwcam honor ale to zeszlotygodniowy mistrz importu z Japoni-Pasieka(sprowadzal w kilkanascie godzin;)) Ta sama http://allegro.pl/shimano-10-stella-2500s-jdm-komplet-fabryczny-i6941664154.htmli ta sama - http://allegro.pl/shimano-10-stella-2500s-jdm-komplet-fabryczny-i6937778215.html http://allegro.pl/kolowrotek-shimano-10-stella-c2500hgs-jdm-ideal-i6979760445.html http://jerkbait.pl/topic/98443-s-sprzedam-shimano-10-stella-c2500hgs/ Co łączy kolegę Pasieka i manmark? Odpowiedź: handy125 z Alledrogo. To rozdwojenie jaźni u jednej osoby, czy spółka? Odpowiedzi na to pytanie nie znam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 (edytowane) Nie mylisz się, to ten sam kolega , biznesmen od rynku JP ..... było ich 3 .................... ale przyświecał im ten sam "CEL"......... Edytowane 30 Września 2017 przez miramar69 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 I zawsze towar po kosztach :-))))To nie biznesmen ..to fundacja charytatywna :-))) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 I zawsze towar po kosztach :-))))To nie biznesmen ..to fundacja charytatywna :-)))A chcąc być anonimowym darczyńcą sprzedawał na forum pod innym nickiem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Japończyk płakał jak sprzedawał :-))))) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Japończyk płakał jak sprzedawał :-)))))Japończyk dzwonił, że odkupi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Multikonto? Za takie cuda to tu kiedyś bana dawali ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Tak wygląda yebane alledrogo od 3 tygodni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Dziwne, u mnie zero problemów. A wystawiam i sprzedaję sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Dziwne, u mnie zero problemów. A wystawiam i sprzedaję sporo. To o co kaman ? Może masz firmowe konto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elton Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 U mnie również bez problemów, parę razy już kupowałem w takim przedziale czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 To o co kaman ? Może masz firmowe konto ?Mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 (edytowane) U mnie również bez problemów, parę razy już kupowałem w takim przedziale czasu Jak piszę o sprzedawaniu co widać na załączonym obrazku ... kupić to teraz może każdy i olać sprzedawcę. Edytowane 6 Października 2017 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Mam. I wszystko jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 U mnie co chwila tak:Ale to dopiero dzisiaj mi się zrobiło i niezależnie od przeglądarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi