tete Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Może któryś z kolegów orientuje się czy do tej Stelli pasuje jakaś inna szpula (Twin, Biomaster?)? Poszukuje zapasu (niekoniecznie nowego) a nie chcę zbankrutować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Będziesz miał problem, Popper szukał do 4000FB i chyba tyko oryginał, tu będzie pewnie podobnie.Może jakaś yumena ale tania też nie będzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 A TP JDM '05? Z 4000 pasują wymiennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 (edytowane) A TP JDM '05? Z 4000 pasują wymiennie.Coś Waldek zakładał zamiennego ale nawój był do d.... jak to w stelli . Edytowane 22 Grudnia 2013 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Dlatego sprzedałem moją '04...Kompletny deficyt szpul...Ale młynek był zacny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Od TP 05` w rozmiarze 2500 powinna pasowac i od TP MG 06` rowniez..byc moze pasuje jeszcze od stella FW, AR, soare, sephia 06` 09` fireblood - ale w tych wypadkach nie mam pewnosci ;/ Jozi.. Waldek zakladal do stelli 4000 FB szpule od stelli sw4000 01` gnniazdo lozyska pasuje.. srednica zewnetrzna w zasadzie tez.. ( okolo 1 mm wieksza) ale szpula od tej sw4000 01` jest nieco wyzsza.. do tego stopnia, ze nie dowija ;/ z braku laku w domu moze sluzyc jako przewijak, ale raczej nie jako zamiennik;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi