Skocz do zawartości

Wyjazd na trocie.

wwojjtas

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Wraz z dwoma kolegami planujemy wyjazd na Trocie. Ja z jednym kompanem wyruszamy 1.01 w godzinach późno popołudniowych z Katowic/Sosnowca na Pomorze. Drugi kolega dojeżdża z Gdańska. Mamy nad Słupią wynajętą kwaterę na 4 osoby stąd też chętnie zabierzemy jakiegoś nowego kolegę ze Śląska na zimowe łowy. Planowany powrót coś ok 6-7 styczeń, ale to temat do dogadania:)Jeśli ktoś byłby zainteresowany to kontakt na pw;)

Pozdrawiam, Wojtek.

Witam,

Wraz z dwoma kolegami planujemy wyjazd na Trocie. Ja z jednym kompanem wyruszamy 1.01 w godzinach późno popołudniowych z Katowic/Sosnowca na Pomorze. Drugi kolega dojeżdża z Gdańska. Mamy nad Słupią wynajętą kwaterę na 4 osoby stąd też chętnie zabierzemy jakiegoś nowego kolegę ze Śląska na zimowe łowy. Planowany powrót coś ok 6-7 styczeń, ale to temat do dogadania:)Jeśli ktoś byłby zainteresowany to kontakt na pw;)

Pozdrawiam, Wojtek.

Męczenniki keltów już się namawiają :lol:  :lol: :lol: . 

Sorry tylko się nie obraź :) . Hardcoru chyba nie będzie bo temperatury raczej plusowe.

• Like 1

Męczenniki keltów już się namawiają :lol:  :lol: :lol: . 

Sorry tylko się nie obraź :) . Hardcoru chyba nie będzie bo temperatury raczej plusowe.

Józek Ty lepiej pilnuj tych Sanowych pstrągali bo wiosna za pasem  :P i mamy zamiar odwiedzić te rejony  :D  :D  :D

Ja wybieram się nieco pózniej na trotylle jak opadnie nieco kurz nad wodą w ok. 15-20.01  ;)

Przy takiej pogodzie skupił bym się na Ustce,Wodnicy ,Charnowie i szukał bym białego (pogoda sprzyja). 

Nawet gdyby nie było pleśniawki to przy tak cieplej jesieni kelciny już pewnie dawno zeszły i na Orzechowie siadają...

Ja stawiam (niechodzącego woblera ;) ) na to że padnie najwyżej trochę sreberek na dolnych odcinkach głównie Regi,Parsęty i Słupii.

Sam jadę pierwszego w okolice Torunia,ale tylko wobki pomoczyć żeby się nie rozeschły do końca....