slawek_2348 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Jeżeli chodzi o sklepy w Warszawie:- Spójnia - duży wybór, promocje tak jak pisał @krzysiek na woblery do 50%, ale trzeba przynajmniej we dwóch żeby kupic odpowiednią ilośc, tam idę jak mam potrzebę kupienia czegoś podstawowego - idę , kupuję, do obslugi nie mam większych zastrzeżeń,- Łukowska - spory wybór, trafiają się rodzynki w ofercie gum i woblerów,- Sadyba - nowy ,duży sklep z duża ofertą trochę mało rozreklamowany ( z personelu Norbert - ex- Łukowska, ex-Bass)- Bass - to już chyba końcówka sklepu stacjonarnego, może zostanie jako e-sklep,- Rapa - (Czerniakowska) - b.duży wybór Daiwy i Cormorana,- Raven - powierzchnia handlowa olbrzymia, oferta ciekawa, ale jak nie ma promocji to nie bardzo chwytliwa,- Leclerc - po zmianie lokalizacji mam wrażenie że skromniejsza oferta, ale i tak ok.oprócz tego w Decathlonie w Markach czasami trafiają się różne ciekawe oferty.Jeżeli któryś z kolegów podesłał by mi na priv. adres sklepu Abella7 to chętnie tam zajrzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 (edytowane) W Bassie kupiłem tylko laskę pod przetwornik do sonaru , przyszła cała , ale po fajny sprzęt i fachową obsługę polecam ciekawy sklep na Wybrzeżu Gdyńskim Edytowane 25 Grudnia 2013 przez Kajtelek2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Mam złe doświadczenia z tym sklepem, obsługa też jakaś dziwna. Chodząc po sklepie obserwują cię i łażą za tobą jak za jakimś złodziejem. Mówię oczywiście o moich doświadczeniach. Mam bardzo podobne wrażenie za każdym razem jak tam jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Potwierdzam, byłem raz i już więcej nie mam zamiaru. Kiepski wybór, łażą za tobą i patrzą co tam kombinujesz. Ja jeżdżę na Wybrzeże Gdańskie, do obsługi nie mam zastrzeżeń, poza tym mam po prostu po drodze z roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Jeżeli chodzi o sklepy w Warszawie:- Spójnia - duży wybór, promocje tak jak pisał @krzysiek na woblery do 50%, ale trzeba przynajmniej we dwóch żeby kupic odpowiednią ilośc, tam idę jak mam potrzebę kupienia czegoś podstawowego - idę , kupuję, do obslugi nie mam większych zastrzeżeń,- Łukowska - spory wybór, trafiają się rodzynki w ofercie gum i woblerów,- Sadyba - nowy ,duży sklep z duża ofertą trochę mało rozreklamowany ( z personelu Norbert - ex- Łukowska, ex-Bass)- Bass - to już chyba końcówka sklepu stacjonarnego, może zostanie jako e-sklep,- Rapa - (Czerniakowska) - b.duży wybór Daiwy i Cormorana,- Raven - powierzchnia handlowa olbrzymia, oferta ciekawa, ale jak nie ma promocji to nie bardzo chwytliwa,- Leclerc - po zmianie lokalizacji mam wrażenie że skromniejsza oferta, ale i tak ok.oprócz tego w Decathlonie w Markach czasami trafiają się różne ciekawe oferty. Zgadzam się z kolegą w 100% . Na Sadybie byłem raz i Norbert o mało nie zagadał mnie na śmierć .Żal że Esox padł było blisko i bardzo koleżeńska atmosfera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Witam,w Bassie nie robię zakupów już hoho albo i dłużej (niech żałują ile nie zarobili). Cieszę się że jest nas więcej.Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Niecały tydzień temu z okazji nadchodzących świąt narzeczona zamówiła mi na prezent z Bass'a Revo SX 6,4:1, po dwóch dniach przyszła paczka. Otwieram i widze Revo SX 7,1:1 do tego niesprawne problem ze zwolnieniem wolnego biegu (zaskakiwał po 2 obrotach korbki). Za telefon, wyjaśnieniłem o co chodzi - odesłałem, na następny dzień mieli mi wysłać właściwy model i do tego sprawny . Zamiast przesyłki moja narzeczona otrzymała telefon że nie mają takiego kołowrotka i nie będą mieli. Jako że pieniążki były już u nich postanowiłem, wybrać sobie coś innego... Padło na Dragon Jig&Jerk do 70g zamówienie poszło wczoraj dzisiaj mieli wysłać żeby było na jutro, skończyło się tym iż otrzymaliśmy dzisiaj telefon że mają tylko uszkodzoną wędkę na stanie i jej nie wyślą już mnie to zdenerwowało i to bardzo, ale myślę "fajnie że mówicie o takim fakcie otwarcie, szkoda że tak późno". Więc znowu szybkie wejście na stronę i przeglądanie młynków, widzę że SX nie mają już w ofercie ale widzę Revo S status: JEST!... biore go i parę innych gadżetów, narzeczona dzwoni żeby wysłali S'ke i słyszy że oni nie mają tego na stanie jeśli chce to mogą nam wysłać go po 7 stycznia. Moja reakcja "Ja pie...le" podziękowałem im grzecznie i poprosiłem o zwrot pieniędzy. Po wszystkich rozmowach z Bassem odniosłem wrażenie że, człowiek który odbiera ten telefon ma albo bardzo wyje..ne albo zaraz zejdzie bo jego ton i sposób mówienia wskazywał na jedną z powyższych opcji. Korzystałem z ich usług dwukrotnie, po raz pierwszy i ostatni. W taki oto sposób pod moją choinką w tym roku nie będzie prezentu przeznaczonego dla mnie. Po tej sytuacji odradzam wszystkim Bass'a on-line. PozdrawiamRobertCo do Bassu - bylem u nich nie jeden raz - multiki maja na stronie ale ze zwgledu na slaby zbyt - nie maja ich fizycznie - dla tego tak sie zachowli - a lawiacych tam na multik jest tylko jeden pan - i on w miare ogarniety jest ale tylko jerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Ze sklepem bass mam tylko złe doświadczenie nie polecam kupiłem u nich raz i to była porażka paczka źle zaadresowana towar nie zgodny z opisem , do tego zlewają cię nie odbierają telefonów nie odpowiadają na e-mail to tyle mojej przygody z tym sklepem nigdy więcej :angry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 (edytowane) Cale szczescie ze przeczytalem ten watek o bassie. W przyszlym tygodniu mialem u nich kupic echo elite 5x hdi poniewaz cena w zestawie wydaje sie atrakcyjna. Teraz trzeba bedzie poszukac nowego sklepu internetowego. Tym razem godnego uwagi. Moze koledzy doradza jaki wybrac zeby sie nie nadziac sromotnie. Z gory dziekuje. Edytowane 30 Grudnia 2013 przez Kadet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Panowie, a który sklep w Warszawie zasługuje na like'a ? Fishclub ! Nie wiem jak internetowy działa, ale do stacjonarnego bardzo lubię chodzić na zakupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 (edytowane) Ja raczej ze schematu sie nie wylamie jak napisze, że najczesciej od 2007r odwiedzam Centrum Wedkarstwa.Widzialem wszystkie, no prawie wszystkie zmiany jakie przechodzili.Zawsze na + Obsluga wg mnie nie do przebicia:) Inne sklepy od czasu do czasu, jak jestem w okolicy. Edytowane 5 Stycznia 2014 przez Mariano Italiano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Cale szczescie ze przeczytalem ten watek o bassie. W przyszlym tygodniu mialem u nich kupic echo elite 5x hdi poniewaz cena w zestawie wydaje sie atrakcyjna. Teraz trzeba bedzie poszukac nowego sklepu internetowego. Tym razem godnego uwagi. Moze koledzy doradza jaki wybrac zeby sie nie nadziac sromotnie. Z gory dziekuje.Ja niestety nie przeczytałem. Zapłaciłem za kij w promocji który, jak okazało się dopiero po dziesięciu dniach od wpłaty, że brak go u dystrybutora.Raczyli o tym powiadomić po parokrotnym wydzwanianiu. Kasa miała być zwrócona na konto, ale mieli czas, dopiero jak pogroziłem paragrafem, pieniądze zostały w ten sam dzień przelane. Zdecydowanie nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysocki1 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Ja na szczęście przeczytałem i nie kupuję a miałem. Dzięki za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Myślałem że to ja jestem chamem za ladą ale widać, że są gorsi Nie no zawsze staram się być miły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Obsługa się poprawiła. Nie wiem czy pod wpływem wpisów na forach czy tak samorzutnie ale prawda jest taka, że chłopaki chętnie doradzają i czuć różnicę między sytuacją obecną a tym co było kiedyś. Na plus PS. Sklepu internetowego nie oceniam bo mam do nich blisko z chałupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Panowie wiecie co się dzieje z Bassem?? Byłem dwa razy w tym tygodniu i sklep zamknięty na cztery spusty. Remanent czy koniec żywota ???? Jeden ze sprzedających pracuje teraz w Power Boxie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Pewnie zrozumieli że z taką polityką firmy daleko nie zajdą w dzisiejszych czasach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Cytat ze stronki www."Z powodu inwentaryzacji i zmian w sklepie kontakt telefoniczny jest utrudniony, ale staramy się na bieżąco odpowiadać na maile: biuro@bass-sklep.pl a już od 19 stycznia 2015 sklep będzie działał normlanie. Przepraszamy za chwilowe utrudnienia. Oczywiście zamówienia internetowe można skaładać 24h na dobę." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Panowie wiecie co się dzieje z Bassem?? Byłem dwa razy w tym tygodniu i sklep zamknięty na cztery spusty. Remanent czy koniec żywota ???? Jeden ze sprzedających pracuje teraz w Power Boxie. A kolejnego spotkałem dzisiaj w konkurencyjnym sklepie na Wybrzeżu Gdyńskim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 A kolejnego spotkałem dzisiaj w konkurencyjnym sklepie na Wybrzeżu Gdyńskim Power Box i sklep na Wybrzeżu Gdyńskim to jeden i ten sam sklep Gość, który przeszedł z Bassa do WMH (Tomek) jest cienki w obsłudze klienta...ciekawe czy złe nawyki pojawią się także w Power Boxie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 oby nie zostało mu to łażenie po sklepie za klientem, to jest w BASSie najgorsze. W którą alejkę nie wejdziesz zaraz za tobą idą i patrzą na ręce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 W którą alejkę nie wejdziesz zaraz za tobą idą i patrzą na ręceTrzeba kraść nogami. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fred Arbogast Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 ....a może to na przeciw klientom po info wystarczy się odezwać głośniej .Tak Panowie to zachowanie może być powodem awersji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Dokładnie tak jak piszecie. Wchodząc do tego sklepu oni nie widzą potencjalego klienta tylko złodzieja!!!Nie lubię tam kupować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Dokładnie tak jak piszecie. Wchodząc do tego sklepu oni nie widzą potencjalego klienta tylko złodzieja!!!Nie lubię tam kupować . Odwrotnie jak kiedyś we wrocławskim Krokodylu. Tam nikomu nie przeszkadzało gdy wchodziłem bez (widocznego i odczuwalnego) nadzoru, za ladę i sam gmerałem w produktach na półkach. Swoją drogą ciekawe, czy dalej tak tam jest? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi