Skocz do zawartości

BASS -porażka

ro-sz

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli chodzi o sklepy w Warszawie:

- Spójnia - duży wybór, promocje tak jak pisał @krzysiek na woblery do 50%, ale trzeba przynajmniej we dwóch żeby kupic odpowiednią ilośc, tam idę jak mam potrzebę kupienia czegoś podstawowego - idę , kupuję, do obslugi nie mam większych zastrzeżeń,

- Łukowska - spory wybór, trafiają się rodzynki w ofercie gum i woblerów,

- Sadyba - nowy ,duży sklep z duża ofertą trochę mało rozreklamowany ( z personelu Norbert - ex- Łukowska, ex-Bass)

- Bass - to już chyba końcówka sklepu stacjonarnego, może zostanie jako e-sklep,

- Rapa - (Czerniakowska) - b.duży wybór Daiwy i Cormorana,

- Raven - powierzchnia handlowa olbrzymia, oferta ciekawa, ale jak nie ma promocji to nie bardzo chwytliwa,

- Leclerc - po zmianie lokalizacji mam wrażenie że skromniejsza oferta, ale i tak ok.

oprócz tego w Decathlonie w Markach czasami trafiają się różne ciekawe oferty.

Jeżeli któryś z kolegów podesłał by mi na priv. adres sklepu Abella7 to chętnie tam zajrzę.

• Like 1

Jeżeli chodzi o sklepy w Warszawie:

- Spójnia - duży wybór, promocje tak jak pisał @krzysiek na woblery do 50%, ale trzeba przynajmniej we dwóch żeby kupic odpowiednią ilośc, tam idę jak mam potrzebę kupienia czegoś podstawowego - idę , kupuję, do obslugi nie mam większych zastrzeżeń,

- Łukowska - spory wybór, trafiają się rodzynki w ofercie gum i woblerów,

- Sadyba - nowy ,duży sklep z duża ofertą trochę mało rozreklamowany ( z personelu Norbert - ex- Łukowska, ex-Bass)

- Bass - to już chyba końcówka sklepu stacjonarnego, może zostanie jako e-sklep,

- Rapa - (Czerniakowska) - b.duży wybór Daiwy i Cormorana,

- Raven - powierzchnia handlowa olbrzymia, oferta ciekawa, ale jak nie ma promocji to nie bardzo chwytliwa,

- Leclerc - po zmianie lokalizacji mam wrażenie że skromniejsza oferta, ale i tak ok.

oprócz tego w Decathlonie w Markach czasami trafiają się różne ciekawe oferty.

Zgadzam się z kolegą w 100% :) . Na Sadybie byłem raz i Norbert o mało nie zagadał mnie na śmierć :unsure: :D .Żal że Esox padł było blisko i bardzo koleżeńska atmosfera.

Niecały tydzień temu z okazji nadchodzących świąt narzeczona zamówiła mi na prezent z Bass'a Revo SX 6,4:1, po dwóch dniach przyszła paczka. Otwieram i widze Revo SX 7,1:1 do tego niesprawne problem ze zwolnieniem wolnego biegu (zaskakiwał po 2 obrotach korbki). Za telefon, wyjaśnieniłem o co chodzi - odesłałem, na następny dzień mieli mi wysłać właściwy model i do tego sprawny  :D  . Zamiast przesyłki moja narzeczona otrzymała telefon że nie mają takiego kołowrotka i nie będą mieli. Jako że pieniążki były już u nich postanowiłem, wybrać sobie coś innego... Padło na Dragon Jig&Jerk do 70g zamówienie poszło wczoraj dzisiaj mieli wysłać żeby było na jutro, skończyło się tym iż otrzymaliśmy dzisiaj telefon że mają tylko uszkodzoną wędkę na stanie i jej nie wyślą :unsure: już mnie to zdenerwowało i to bardzo, ale myślę "fajnie że mówicie o takim fakcie otwarcie, szkoda że tak późno". Więc znowu szybkie wejście na stronę i przeglądanie młynków, widzę że SX nie mają już w ofercie ale widzę Revo S status: JEST!... biore go i parę innych gadżetów, narzeczona dzwoni żeby wysłali S'ke i słyszy że oni nie mają tego na stanie jeśli chce to mogą nam wysłać go po 7 stycznia. Moja reakcja "Ja pie...le" podziękowałem im grzecznie i poprosiłem o zwrot pieniędzy.

Po wszystkich rozmowach z Bassem odniosłem wrażenie że, człowiek który odbiera ten telefon ma albo bardzo wyje..ne albo zaraz zejdzie bo jego ton i sposób mówienia wskazywał na jedną z powyższych opcji.

Korzystałem z ich usług dwukrotnie, po raz pierwszy i ostatni.

W taki oto sposób pod moją choinką w tym roku nie będzie prezentu przeznaczonego dla mnie.

Po tej sytuacji odradzam wszystkim Bass'a on-line.

Pozdrawiam

Robert

Co do Bassu - bylem u nich nie jeden raz - multiki maja na stronie ale ze zwgledu na slaby zbyt - nie maja ich fizycznie - dla tego tak sie zachowli - a lawiacych tam na multik jest tylko jeden pan - i on w miare ogarniety jest ale tylko jerki

Ze sklepem bass mam tylko złe doświadczenie nie polecam kupiłem u nich raz i to była porażka paczka źle zaadresowana towar nie zgodny z opisem , do tego zlewają cię nie odbierają telefonów nie odpowiadają na e-mail to tyle mojej przygody z tym sklepem nigdy więcej :angry: :angry: :angry:

Cale szczescie ze przeczytalem ten watek o bassie. W przyszlym tygodniu mialem u nich kupic echo elite 5x hdi poniewaz cena w zestawie wydaje sie atrakcyjna. Teraz trzeba bedzie poszukac nowego sklepu internetowego. Tym razem godnego uwagi. Moze koledzy doradza jaki wybrac zeby sie nie nadziac sromotnie. Z gory dziekuje.

Edytowane przez Kadet

Ja raczej ze schematu sie nie wylamie jak napisze, że najczesciej od 2007r odwiedzam Centrum Wedkarstwa.Widzialem wszystkie, no prawie wszystkie zmiany jakie przechodzili.Zawsze na + Obsluga wg mnie nie do przebicia:)

Inne sklepy od czasu do czasu, jak jestem w okolicy.

Edytowane przez Mariano Italiano

• 11 miesięcy temu...

Cale szczescie ze przeczytalem ten watek o bassie. W przyszlym tygodniu mialem u nich kupic echo elite 5x hdi poniewaz cena w zestawie wydaje sie atrakcyjna. Teraz trzeba bedzie poszukac nowego sklepu internetowego. Tym razem godnego uwagi. Moze koledzy doradza jaki wybrac zeby sie nie nadziac sromotnie. Z gory dziekuje.

Ja niestety nie przeczytałem. Zapłaciłem za kij w promocji który, jak okazało się dopiero  po dziesięciu dniach od wpłaty, że brak go u dystrybutora.

Raczyli o tym powiadomić po parokrotnym wydzwanianiu. Kasa miała być zwrócona na konto, ale mieli czas, dopiero jak pogroziłem paragrafem, pieniądze zostały w ten sam dzień przelane. 

Zdecydowanie nie polecam.

Obsługa się poprawiła. Nie wiem czy pod wpływem wpisów na forach czy tak samorzutnie ale prawda jest taka, że chłopaki chętnie doradzają i czuć różnicę między sytuacją obecną a tym co było kiedyś. Na plus :) PS. Sklepu internetowego nie oceniam bo mam do nich blisko z chałupy.

• 1 miesiąc temu...

Cytat ze stronki www.

"Z powodu inwentaryzacji i zmian w sklepie kontakt telefoniczny 
jest utrudniony, ale staramy się na bieżąco odpowiadać na maile: 
biuro@bass-sklep.pl 
a już od 19 stycznia 2015 sklep będzie działał normlanie. 
Przepraszamy za chwilowe utrudnienia. 
Oczywiście zamówienia internetowe można skaładać 24h na dobę."

Panowie wiecie co się dzieje z Bassem?? Byłem dwa razy w tym tygodniu i sklep zamknięty na cztery spusty. Remanent czy koniec żywota ???? :)

Jeden ze sprzedających pracuje teraz w Power Boxie. 

A kolejnego spotkałem dzisiaj w konkurencyjnym sklepie na Wybrzeżu Gdyńskim :)

• Like 1

A kolejnego spotkałem dzisiaj w konkurencyjnym sklepie na Wybrzeżu Gdyńskim :)

Power Box i sklep na Wybrzeżu Gdyńskim to jeden i ten sam sklep :)

Gość, który przeszedł z Bassa do WMH (Tomek) jest cienki w obsłudze klienta...ciekawe czy złe nawyki pojawią się także w Power Boxie?

• Like 1

Dokładnie tak jak piszecie. Wchodząc do tego sklepu oni nie widzą potencjalego klienta tylko złodzieja!!!Nie lubię tam kupować . 

Odwrotnie jak kiedyś we wrocławskim Krokodylu. Tam nikomu nie przeszkadzało gdy wchodziłem bez (widocznego i odczuwalnego) nadzoru, za ladę i sam gmerałem w produktach na półkach. Swoją drogą ciekawe, czy dalej tak tam jest?

• Like 1