Skocz do zawartości
  • 0

Kolejne spotkanie w kropki... lużne rozważania...

spigot

Pytanie

Przejrzałem ten wątek od deski do deski.. Mam tylko jedno konkretne pytanie czy między 1 lipca a 18 sierpnia jest planowane podobne spotkanie? Jeśli tak to Spigot wpisuj mnie na listę !! Wielkie gratulacje dla Szpiega i Mirata.

pozd JW :D :D :D

NO WIEC , TO WSZYSTKO ZALEZY OD KOLEGOW PSTRAGARZY

JEZELI TERMINY BEDA GRALY TO JA NIE WIDZE PROBLEMOW JESTEM OTWARTY

NA WASZE PROPOZYCJE. MOWICIE I MACIE TYLKO MUSIMY OKRESLIC DOKLADNIE TERMIN. POMIEDZY 01-18.08.08

- okres małej wody

- świetny czas na muchę i małe wabiki

maksymalna ilość uczestników 24 osoby

proszę pisać własne poglądy czy warto zrobić jeszcze jeden zlot nad Kwisą

OTWIERAM TEMAT

mifek edit: pozwoliłem sobie wydzielić nowy temat, aby nie zaśmiecać wątku z fajnym klimatem ze spotkania nad Kwisą...

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Ja tam mogę się wpisać od razu ale czy prawie 4 miesiące przed zlotem to aby nie za wcześnie na takie zapisy :huh: W końcu ktoś musi załatwić dla nas nocleg itd więc to dla niego należy decyzja o otwarciu listy z zapisami :D

dokładnie Łukasz

TERMIN 1. -14 OSÓB

TERMIN 2. - 2 OSOBY

myślę że to wystarczy aby zatwierdzić 1 termin jako termin zlotu :D

1. LOKALIZACJA

nie jest to łatwe muszę poznać temat motelu czy noclegowni w Łupkach , ilu ludzi można przenocować

myślę że to jest dobra meta , tym bardziej że za górką jest zaraz Bóbr hahahahahaha Laughing jest również Pałac we Wleniu ale nic kompletnie nie wiem jakie warunki i koszta

te słowa są dedykowane dla tych co się przekonali że wcale nie jest za górką blisko do Bobru.

Myślę że będzie najrozsądniej blisko do Wlenia , Marczowa , Dębowego Gaju

2.TERMIN ZLOTU

termin został ustalony

31.07.08 (czwartek) przyjazdy pod wieczór do 03.08.08 (niedziela)

3. RZEKA BÓBR

w okresie wakacyjnym Bóbr jest bardzo ciekawy. wczesnym rankiem i późnym wieczorem muszkarze mają raj i nie tylko

świetny okres do brodzenia niski stan wody pozwala na dojście do wszystkich dołków.

W godzinach 11.00-16.00 można spokojnie zjechać na odpoczynek

Całkiem inny charakter łowienia niż w porze wczesnej wiosny

4. METODY POŁOWU

Skoro na naszym forum mamy nie tylko wędkarzy którzy łowią na casting dopuszczamy dowolne metody połowu.

Jednak proszę zwrócić uwagę na kolejność.

Będzie ona przestrzegana procentowo.

- casting

- mucha

- spin

jest również opcja dla spragnionych sandaczowych Pilichowic !!! na ten okres można zamówić łodzie w przystani u Krzyśka

jeżeli będą chętni na jakiś wypad na jezioro proszę pisać

taka mała odskocznia.

czy byliby chętni??????????? B)

• 0

jest również opcja dla spragnionych sandaczowych Pilichowic !!! na ten okres można zamówić łodzie w przystani u Krzyśka

jeżeli będą chętni na jakiś wypad na jezioro proszę pisać

taka mała odskocznia.

czy byliby chętni??????????? B)

Rzekłbym nawet baaardzo chętny, mam pociąg do sandacza :mellow:

• 0

Mirat watpie żeby jakaś pracownia zrobiła ci kij na sandały :lol: :lol: :lol: Skupmy się na kropkach ! Wszak trzeba popracować nad pobiciem życiowki i wcale nie mam tu na myśli rekordu na 100m kraulem ;)

Dokładnie Łukasz, musi to być przynajmniej metrówka :lol: :lol: :lol: :lol:, choć ostatnio się nie udało :D

• 0

tofik@ jutro czyli w piątek jadę nad Wartę w okolicach Zagórów/Ląd. Poszukam tam czegoś na casting. Złowienie na tym odcinku ostatnio czegokolwiek graniczy z dużym wyczynem. Chyba tym razem zabiorę lekki zestaw składający się z HM69 i antka. Do tego jakiś woblerek typu minnow i popróbujemy. Może jeszcze jakiś okonek lub klenik się ostał przed tubylcami. ale jest to bardzo optymistyczne założenie.

pozdrawiam :D