Skocz do zawartości

Nowy rekord bolenia - wydzielone z Bolenie 2013

hlehle

Rekomendowane odpowiedzi

Normalny wędkarz, jakich jest większość w PZW.

W takim wypadku ja  jestem nienormalny?! :wacko:  . Zaczynam się zastanawiać czy w takim wypadku nie zrobić sobie przeszczepu mózgu :blink: .

Chętnie odkupię takowy od wspaniałego "łowcy" , bo on ma nieużywany.

O czym tu gadać . Wielki żal i jeszcze większy wstyd :( :angry: .

Normalny wędkarz, jakich jest większość w PZW.

Mateusz chyba nie do końca normalny wędkarz bo mój kolega dobrze go zna, łowi przeważnie poniżej progu Łączany  .Łowi cały rok metodą bardzo tam popularną czyli stoi pod sama zaporą i napierdziela ile wlezie kołowrotkiem żeby podhaczać ryby przeciążoną wachadłówką albo twisterem .Jak to kolega stwierdził na 99 % pod haczony i na pewno pod zaporą bo znam tego jebakę :) .Świat jest mały i takie kwiatki prędzej czy później wyjdą na światło.

• Like 4

bardzo dobrze, bo ma rekord i nikt nie będzie cwelił jego ryby

..normalnie text roku !!! :unsure: :wacko: :blink: ..

Najgorsze jest to, że TAKIE ryby nie trafiają się etycznym, często "wyspecjalizowanym" w połowie danego gatunku..tylko padają (dosłownie!!!) z przypadku...

Szkoda, bo zdjęcie z wypuszczoną rybą byłoby bardziej wartościowe niż 20kotletów z jego tuszy...o przepraszam, dzwonków z przydomowej wędzarki...

• Like 2

Mateusz chyba nie do końca normalny wędkarz bo mój kolega dobrze go zna, łowi przeważnie poniżej progu Łączany  .Łowi cały rok metodą bardzo tam popularną czyli stoi pod sama zaporą i napierdziela ile wlezie kołowrotkiem żeby podhaczać ryby przeciążoną wachadłówką albo twisterem .Jak to kolega stwierdził na 99 % pod haczony i na pewno pod zaporą bo znam tego jebakę :) .Świat jest mały i takie kwiatki prędzej czy później wyjdą na światło.

..czyli pisemko do  gazety i podważyć/unieważnić rekord...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...