Skocz do zawartości
  • 0

fotki

Thymallus

Pytanie

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Jak to się dzieje, że forumowicz Rutt@ w wątku o kleniach zamieszcza

Jakie to polskie...

Forumowicz Rutt drogi Thymallusie opanował tajemną sztukę wklejania zdjęć z serwisów zajmujących się hostowaniem zdjęć. Tutaj nawet PaNek przygotował samouczek. Miłego czytania :D

http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=5440&amp ;start=0&

• 0

drogi Tomaszku

Ciebie nikt o zdanie nie pytał. To jest prywatny serwer i jest zalecenie o ograniczeniu wielkości zdjęć jak również o podawanie samego adresu, a nie zamieszczania zdjęć bezpośrednio w wątku. Wówczas wszystko szybciej chodzi i łatwiej/szybciej się przerzuca strony.

Problem nie polega na tym jak oszukać Remka i nawalić mu megabajtów na serwer tylko o to, żeby dla WSZSTKICH chodziło to w miarę szybko. Po to są te ograniczenia wielkości plików. :D

• 0

Adnrzej fajnie, że dbasz o nasze transfery - za co jesteśmy Ci wdzięczni, ale z tego co się orinetuję to podlinkowane zdjęcie nie generuje transferu unas tylko na serwerze na ktorym jest postawiony... taki mały trick...

PS. Ahaa... i przepraszam, że odzywam się niepytany...

• 0

Problem nie polega na tym jak oszukać Remka i nawalić mu megabajtów na serwer

:o

myśle że @Remek się zna na tym co robi i jeśli było by tak jak mówisz to szybko by interweniował :unsure: nikt tu niogo nie chce

oszukiwać... tak mi się przynajmniej wydaje :mellow: a z hostowanymi zdjęciami jest tak jak mówi @Mifek.

Pozdrawiam!!

• 0

Sory że odzywam się niepytany ale wydaje mi sie, że zakładanie tematu jak ja to robie było niepotrzebne, bo przecież można się zapytać. A zdjęć jakiś ogromnych nie wklejam także nie powinienem Ci zamulać łącza, a przynajmniej pokazuje foty dobrej jakości. Wcześniej wydawało mi sie że nikt na tym nie cierpi, ale jednak... :unsure: