bastek Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Witam.Mam pytanko. Czy któryś z kolegów spinninguje na odrze od opola w stronę brzegu. Czy jest sens tam spinningować jeśli tak to na co można sie nastawić. Słyszałem że ze spinningiem na tym odcinku to nie ma czego szukać. A może mógłby ktoś polecić mi jakieś ciekawe miejscówki na odrze w województwie opolskim?Pozdrawiam bastek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Słyszałem że ze spinningiem na tym odcinku to nie ma czego szukać, sorry ale kto Ci takich głupot naopowiadał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzik21 Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Nie wiem jak jest od Opola w stronę Brzegu, ale odcinek Kędzierzyn-Krapkowice oferuje wiele ciekawych miejscówek. Jest dużo główek, trafiają się opaski i wiele innych ciekawych miejsc. Z ryb można liczyć na szczupaki, klenie i jazie których jest naprawdę wiele, bolenie, oczywiście okonie oraz ładne sandacze i sumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Odra Kędzierzyn Koźle - Brzeg Kędzierzyn Koźle na 2 moście 1 słynny warkocz który jest zawsze oblegany łowią tam bolki Nigdy nie byłem powyżej Kędzierzyna podobno super miejsca Krapkowice - brak główek jeśli są to sporadycznie i bardzo krótkiemam 1 klateczkę gdzie właśnie w Krapkowicach pobiłem swój rekord w boleniu Krapkowice - Opole znajdzie się parę fajnych miejsc aczkolwiek to nie ta Odra którą lubię Opole miasto - nigdy nie byłem kanał Ulgi dość płytki lecz można połowić klenia , szczupaka no i przy filarach obwodnicy Bolenia i nie tylko Opole - Popielów zaczyna Odra zmieniać swój charakter robi się coraz ciekawszaDobrodzień , Chróścice kilka fajnych główek warto Popielów - Brzeg również jest kilka fajnych miejsc i dość bogato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Tez chetnie wybrałbym sie w okolice opola/brzegu na odre.Moze ktos sie pisze na wspolny wyjazd? A moze Turawa (chociaz wolałbym rzeke ) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaDza Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Opole miasto - nigdy nie byłem kanał Ulgi dość płytki lecz można połowić klenia , szczupaka no i przy filarach obwodnicy Bolenia i nie tylko Spigot widać że w Opolu nie byłeś Po pierwsze to kanał Ulgi nie dochodzi do obwodnicy, chyba że chodziło Ci o filary na Odrze Zaś rybostan kanału też raczej inaczej się przedstawia: jest bardzo dużo bolenia i to naprawde grubego, ogromna ilość jazia i klenia, niestety ze względu na charakter kanału( woda często stoi) ciężko się dobrać do tych ryb, ale czasami się udaje. Oprócz tego jest dużo okonia, trafia się szczupak i sandacz,a nawet brzana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Opole miasto - nigdy nie byłem kanał Ulgi dość płytki lecz można połowić klenia , szczupaka no i przy filarach obwodnicy Bolenia i nie tylko Spigot widać że w Opolu nie byłeś Po pierwsze to kanał Ulgi nie dochodzi do obwodnicy, chyba że chodziło Ci o filary na Odrze Zaś rybostan kanału też raczej inaczej się przedstawia: jest bardzo dużo bolenia i to naprawde grubego, ogromna ilość jazia i klenia, niestety ze względu na charakter kanału( woda często stoi) ciężko się dobrać do tych ryb, ale czasami się udaje. Oprócz tego jest dużo okonia, trafia się szczupak i sandacz,a nawet brzana. sie masz gaDza tak chodzi mi o filary o odcinek gdzie płynie wolno woda ale to faktycznie jest już nie kanał tylko normalnie Odra Byłem parę razy z Maćkiem ze sklepu SKALAR dzięki za sprostowanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nito82 Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Odra Kędzierzyn Koźle - Brzeg Kędzierzyn Koźle na 2 moście 1 słynny warkocz który jest zawsze oblegany łowią tam bolki Nigdy nie byłem powyżej Kędzierzyna podobno super miejsca Krapkowice - brak główek jeśli są to sporadycznie i bardzo krótkiemam 1 klateczkę gdzie właśnie w Krapkowicach pobiłem swój rekord w boleniu Krapkowice - Opole znajdzie się parę fajnych miejsc aczkolwiek to nie ta Odra którą lubię Opole miasto - nigdy nie byłem kanał Ulgi dość płytki lecz można połowić klenia , szczupaka no i przy filarach obwodnicy Bolenia i nie tylko Opole - Popielów zaczyna Odra zmieniać swój charakter robi się coraz ciekawszaDobrodzień , Chróścice kilka fajnych główek warto Popielów - Brzeg również jest kilka fajnych miejsc i dość bogato No wlasnie, jezdzi ktos na odcinek Popielow-Brzeg?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Proszę o głos za opolem http://serwer1834766.home.pl/lechapp/ proszę zagłosować za Opolem - "Przystań z zachodzącym Słońcem" Oraz udostępnić dalej !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruk Op Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 A w opolu nikt nie łowi czy jak lipcowy zedzik 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruk Op Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Październik sandacz rządzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruk Op Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Dzisiaj tez miał być złoty nocny wilk a wyszło jak zawsze czarny odkurzacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruk Op Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Dzisiaj też miał być nocny wilk a wyszło jak zawsze czarny odkurzacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Gdzie się kolega woduje? Może jakaś ustawka na wodzie w weekend ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek_d Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Witam kolegówGdzie w Opolu lub okolicach można połapać uklejki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Szukam slipów między kątami opolskimi, a Kędzierzynem. Rzuci ktoś jakiś namiar?Chodzi o Catfish Cup Poland.Może jakieś miejscówki sumowe w tych okolicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Marina w Krapkowicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 To, że na marinach są slipy to raczej sprawa oczywista. Chodzi o to, że dojedziemy na miejsce około 5 rano, chcemy zwodować się w okolicach kątów opolskich i nasze zwiedzanie wody zakończyć pod wieczór w Kędzierzynie Koźlu. Może być dziki slip, bo nie wiem, czy te marinowe będą o 5 rano dostępne.Na dobrą sprawę to wystarczy nam w miarę łagodny zjazd do wody - będziemy wyciągać pustą przyczepę, a potem przyjedziemy po samochód bez łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Koło przeprawy promowej między miejscowościami Mechnica i Zdzieszowice dało się zjechać, ale w tym roku tam nie byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi