Skocz do zawartości

Nowe zalozenia w 2014r

grunwald1980

Rekomendowane odpowiedzi

Witam kazdy ma jakies plany, cele i marzenia zwiazane z wedkarstwem.Moje w tym roku bylo zlowienie klenia 50cm,oraz ryby ponad metr, udalo sie :) na przyszly rok glowny cel to zapisanie sie na kurs karty wedkarskiej w Niemczech.Pzdr wszytskich i zycze Wesolych Swiat.

Witek

• Like 1

Moim głównym założeniem jest poświęcić przyszły sezon na łowienie kleni, jazi, ogólnie białorybu i innych ryb na malutkie przynęty. Chciałbym również złowić rybę ponad metr lecz zobaczymy co z tego wyjdzie :)  Oby  wszystko choć w jakimś tam stopniu się udało. Pozdrawiam

Kupno :

- łodzi bądź pontonu 3m+

- silnika elektrycznego z maxi

- echosondy

- kilka patyków do machania

Ogólnie bym chciał w jakiejś części poznać Łynę i jej dopływy , ponadto zwiedzić kilka interesujących mnie zbiorników i poznać chłopaków z jerka na zlotach albo wypadach na ryby :)

Odpalić w końcu Belly- bo już mam 2 lata i nie pływam i wypłynąć na całodniowy rejs po Biebrzy.. złowić bolka pod 85 cm- jest jeszcze kilka na Bugu ;) ... oraz ostatni pomysł to kamerka sony HDR - AS30 i ukręcić w 2014 coś ciekawego na zima porę.. 

Edytowane przez tibhar

Ja to z grubej rury.  3-4 metrowki. Minimum. Z wody polskiej albo litewskiej. Plan całkowicie do zrealizowania. Dzięki użytkownikom portalu .

Co do tej Litwy to będziemy w kontakcie :D

Ja za to postaram się ogarnąć, to łowisko na mazurach co Ci opowiadałem, znajomy co prowadzi sklep galantą łódkę zakupił ze stanów i by się może dało ustawić na weekendzie razem z noclegiem najlepiej żeby na wariata nie pędzić w końcu łowienie to ma być przyjemność z założenia ;)

A moim założeniem jest pojechać na ryby. Przez prawie 3 lata odstawiłem sobie ryby na bok (względy rodzinne) ... i teraz jakoś przyszło do mnie, że ponownie pomoczyłbym woblera w wodzie, nawet ryby nie potrzeba, ot wyjście nad wodę i ... pobawienie się multikiem, woblerem, czymkolwiek. Byle by był fun, radość czy jak o tam zwał :) Choć myślę chyba najbardziej o pstrągach .... to mnie pociąga najbardziej. Jakiś tłusty 50cm z początkiem roku złowiony w sosnowym lesie .... echhhh ....

• Like 5