grunwald1980 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Witam kazdy ma jakies plany, cele i marzenia zwiazane z wedkarstwem.Moje w tym roku bylo zlowienie klenia 50cm,oraz ryby ponad metr, udalo sie na przyszly rok glowny cel to zapisanie sie na kurs karty wedkarskiej w Niemczech.Pzdr wszytskich i zycze Wesolych Swiat.Witek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Moim głównym założeniem jest poświęcić przyszły sezon na łowienie kleni, jazi, ogólnie białorybu i innych ryb na malutkie przynęty. Chciałbym również złowić rybę ponad metr lecz zobaczymy co z tego wyjdzie Oby wszystko choć w jakimś tam stopniu się udało. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Moim celem i marzeniem jest zkompletowanie sprzętu muchowego i połowienie na to rdzawców w Norwegii i szczupłych i może boleni w Polsce Nie wiem czy rzucenie fajek nie będzie łatwiejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Metróweczka szczupaka bo o sandale nie marzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Kupno :- łodzi bądź pontonu 3m+- silnika elektrycznego z maxi- echosondy- kilka patyków do machania Ogólnie bym chciał w jakiejś części poznać Łynę i jej dopływy , ponadto zwiedzić kilka interesujących mnie zbiorników i poznać chłopaków z jerka na zlotach albo wypadach na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Metróweczka szczupaka bo o sandale nie marzę A ja o jednym i o drugim . Do jednego 7cm do drugiego 10 pozostało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 (edytowane) Odpalić w końcu Belly- bo już mam 2 lata i nie pływam i wypłynąć na całodniowy rejs po Biebrzy.. złowić bolka pod 85 cm- jest jeszcze kilka na Bugu ... oraz ostatni pomysł to kamerka sony HDR - AS30 i ukręcić w 2014 coś ciekawego na zima porę.. Edytowane 25 Grudnia 2013 przez tibhar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Więcej czasu poświęcić na polowanie na duże rzeczne zębacze. W tym roku w mojej okolicy padło kilka 100+. Sporo też było 70+, 80+. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 My z Mirasem wykosimy Salmo, a potem w 2015 Rapalę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Ja to z grubej rury. 3-4 metrowki. Minimum. Z wody polskiej albo litewskiej. Plan całkowicie do zrealizowania. Dzięki użytkownikom portalu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 A mi sie marzy w 2014-ym zakupić CC51 najlepiej z lekką szpulką i co drugi wypad nad wodę, choć jedną wycholować rybcię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Mariusz przeżuć się na okonie, albo zawsze bierz ze sobą dodatkowo okoniówkę, a nigdy nie zejdziesz o kiju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zdrowy chciałbym być i wolniej przejść przez następny rok, a na rybach więcej cierpliwości to i sukcesy pewnie wzrosną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 (edytowane) Zdrowia , masy czasu na ryby i spokoju na wodzie ot tyle EDT: Wąsatej panny lub jegomościa +230 Edytowane 25 Grudnia 2013 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Ja to z grubej rury. 3-4 metrowki. Minimum. Z wody polskiej albo litewskiej. Plan całkowicie do zrealizowania. Dzięki użytkownikom portalu .Co do tej Litwy to będziemy w kontakcie Ja za to postaram się ogarnąć, to łowisko na mazurach co Ci opowiadałem, znajomy co prowadzi sklep galantą łódkę zakupił ze stanów i by się może dało ustawić na weekendzie razem z noclegiem najlepiej żeby na wariata nie pędzić w końcu łowienie to ma być przyjemność z założenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 (edytowane) Karol, to moje plany. Zostaw! :-) Edytowane 25 Grudnia 2013 przez rózgaś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Delikatnie powiem w 2014 bez 135cm z wody nie schodzę Czyli jest szansa, że gołymi rękami będę pajka podczas nurkowania łapał Poza tym, planuję jeszcze opanować wyższy poziom sandaczowania i być może zabrać się za łososiowate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Więcej czasu nad wodą , pstrąga ponad 60 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zakup małej spaliny do mojej nowej łódki (ponton do szwagra...)No i złowienie mojego graala czyli sandacza powyżej 60 cm .......................................... od dwóch lat latam za nim i jakoś mi tak umyka......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 My z Mirasem wykosimy Salmo, a potem w 2015 Rapalę ciiiiichooo... bo przugotują się do obrony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Spoko, na takich portalach to tylko woby podglądają albo proszą o pomoc w znalezieniu weny hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umarlypoeta Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Mi jako, że ten sezon był dziewiczy, wystarczy ze pobije swój pb. I tego tez życzę innym. Pozdrawiam i spełnienia noworocznych planów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Ja podobnie jak kolega powyżej pierwszy sezon tyle że po kilkuletniej przerwie i do tego pierwszy całkowicie spinningowy Postanowienie na przyszły rok, zacząć łowić regularnie jazie i dobrać się do konkretniejszych okoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 A moim założeniem jest pojechać na ryby. Przez prawie 3 lata odstawiłem sobie ryby na bok (względy rodzinne) ... i teraz jakoś przyszło do mnie, że ponownie pomoczyłbym woblera w wodzie, nawet ryby nie potrzeba, ot wyjście nad wodę i ... pobawienie się multikiem, woblerem, czymkolwiek. Byle by był fun, radość czy jak o tam zwał Choć myślę chyba najbardziej o pstrągach .... to mnie pociąga najbardziej. Jakiś tłusty 50cm z początkiem roku złowiony w sosnowym lesie .... echhhh .... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stubek Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 W 2014 roku szczupłego który przekroczy magiczne 100cm, no i trotkę z rzeki, od dwóch lat poluje jak na razie bez efektu;) W przyszłym roku to sie na pewno zmieni. A tak też życze sobie i innym zlotu j.baitowego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi