Paweł nizinny Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 (edytowane) Szkoda, że ukazują się takie jednoznaczne zdjęcia, jak te w tym tekście... http://facet.wp.pl/kat,70996,title,Tak-ukryjesz-zapach-wodki,wid,16284033,wiadomosc.html?ticaid=111e65Dużo złego robi taki PR.Jednak bardzo duża ilość wędkarzy, utrwala taki stereotyp swoim zachowaniem. Szczerze powiem, że mocno smucą mnie takie sprawy... pozdrówkaPaweł Edytowane 24 Grudnia 2013 przez Paweł nizinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 taki czarny PR bardziej powinien tyczyć się tyczkarzy, gruntowców których śmiało można nazwać dresiarzami w gumowcach. Nie obrażając tej grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 24 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 (edytowane) Nie brakuje ich w każdej dziedzinie wędkarstwa, jednak uważam, że przy niektórych metodach jest ich zdecydowanie więcej a w innych mniej. Edytowane 24 Grudnia 2013 przez Paweł nizinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kot Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Witam, bo nie pijacu wedkarze sa taka sama egzottyka jak stosujacy zasade C&R, ale sie zdarza. Cieszy, ze na coraz wieksza skale. Ja bym sobie tego nie bral za bardzo do glowy sa wzaniejsze problemy, np. smiecenei wedkarzy. Takich grzeszkow jest wiecej, butelka to tylko jeden z wielu. Brak szanowania wlasnosci rozjezdzanie łak, smiecenie, barbarzynstow w stosunku do ryb,szarpanie na zimowiskach itd. Mnie to nie smuci, to jest zalosne i wstyd mi za "nosicieli" czasem wszystkich cech na raz. Ale najgorsze jest przekazywanie takich cech swoim potomnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DanTe2491MA Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Witam, bo nie pijacu wedkarze sa taka sama egzottyka jak stosujacy zasade C&R, ale sie zdarza. Cieszy, ze na coraz wieksza skale. Ja bym sobie tego nie bral za bardzo do glowy sa wzaniejsze problemy, np. smiecenei wedkarzy. Takich grzeszkow jest wiecej, butelka to tylko jeden z wielu. Brak szanowania wlasnosci rozjezdzanie łak, smiecenie, barbarzynstow w stosunku do ryb,szarpanie na zimowiskach itd. Mnie to nie smuci, to jest zalosne i wstyd mi za "nosicieli" czasem wszystkich cech na raz. Ale najgorsze jest przekazywanie takich cech swoim potomnym... Ja bym dodał że wstyd że jestem wędkarzem. Dzieki takim zachowaniom mamy taki czarny PR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi