norbertkrakow Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Witam Szanowne Grono ExpertówMam małe pytanko, jakiego casta byście polecili W granicach 2.60-2.70cm.Wyrzut do 60 gr ma łowić na ciężko bolenia i w górę szczupak, sumik na Wisełce.PozdrawiamNorbert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 a cenowo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 (edytowane) Sportex Mars Cast 2.7 3-10gr uzbrojony zarówno w uchwyt Fuji jak i przelotki na te CW nie patrz , rzucisz nim choćby 70gr Batson DSS też poszukać możesz Edytowane 25 Grudnia 2013 przez meth666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DanTe2491MA Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 (edytowane) http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/vendetta-cast-a180-p1773-k10487.html Edytowane 25 Grudnia 2013 przez DanTe2491MA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 25 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Sportex Mars Cast 2.7 3-10gr uzbrojony zarówno w uchwyt Fuji jak i przelotki na te CW nie patrz , rzucisz nim choćby 70gr Batson DSS też poszukać możesz No czytałem o tym tylko nie wiedziałem do końca co z tym ciężarem wyrzutu.Ponoć fajna rozważę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Jakbyś nie mógł ogarnąć , pisz priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Będę mniej oryginalny i polecę badylek raczej dedykowany rzecznym potworom/pajkom na ciężko - Beast Master (20-50g, niedoszacowane bo poleci do 70), tylko że troszkę wolnawy sprzęcik i przejmujący większość impetu ryby zanim cokolwiek dojdzie w okolice młynka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 26 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Będę mniej oryginalny i polecę badylek raczej dedykowany rzecznym potworom/pajkom na ciężko - Beast Master (20-50g, niedoszacowane bo poleci do 70), tylko że troszkę wolnawy sprzęcik i przejmujący większość impetu ryby zanim cokolwiek dojdzie w okolice młynka Ale czy jest taka castingowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Polecam ten sklep,szybko i tanio i dobry kontaktbeastmastry w odsłonie CX i DX są w opcji casthttp://www.fishingtackle24.de/product_info.php?pName=SHIMANOBeastmasterDXCasting&cName=SpinningRods-CastingTriggerhttp://www.fishingtackle24.de/product_info.php?pName=SHIMANOBeastmasterCXCasting&cName=SpinningRods-CastingTrigger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Polecam ten sklep,szybko i tanio i dobry kontaktbeastmastry w odsłonie CX i DX są w opcji casthttp://www.fishingtackle24.de/product_info.php?pName=SHIMANOBeastmasterDXCasting&cName=SpinningRods-CastingTriggerhttp://www.fishingtackle24.de/product_info.php?pName=SHIMANOBeastmasterCXCasting&cName=SpinningRods-CastingTriggerO kurka, nie wiedziałem że nowe Beast Mastery są też w wersji castingowej Masz może Przemek jakieś doświadczenia z serią DX? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 KURCZE SUPER !!!!! DZIĘKI !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 O kurka, nie wiedziałem że nowe Beast Mastery są też w wersji castingowej Masz może Przemek jakieś doświadczenia z serią DX?z CX miałem styczność,brat na castowego kija2,40m do40 gram w Zezuj-u wyjął "na chama" karpika 8kg praktycznie bez wysnuwania link(40lb)i z abu 4601 ,to miał być test i wypadł pomyślnie .z DX jeszcze nie miałem stycznośćci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Ja planuję coś 2.70. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 (edytowane) Bestmasterki występują w różnej długości - 2,7m bez problemu dostaniesz Możesz poczekać na nową serię, aczkolwiek między poszczególnymi seriami różnic porażających nie ma... @Hasior: Beasty są na tyle mięsiste, że częściej przejmują cały impet ryby, nawet nie pozwalając jej się dobrać do kolowrotka/multika Myślę, że to jeden z powodów, dla których są chętnie stosowane przez sumiarzy Edytowane 10 Stycznia 2014 przez EMMS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi