Skocz do zawartości

NBA

drag

Rekomendowane odpowiedzi

Ha! Na dworze ni to jesień, ni przedwiośnie, ale wnioskując po ilości "luźnych" tematów, na jerku zima pełną gębą ;)

A odnośnie NBA to powiem tak: począwszy od października a na późnej wiośnie skończywszy, zarywam w tygodniu od 2 do 4 nocy. W playoffach nawet więcej. Nie jestem pewien, ale można chyba powiedzieć że się troszkę interesuję ;)

Od tego mamy Cafe żeby było lużno prawda?Zima nie zima,gdyby nie swięta i małe dzieci i wszystko razem to ja bym dzisiaj nocke zarwał,ale na sandaczach nie na NBA :).A wracając do tematu to część moich znajomych twierdzi że magia się skończyła wraz z Szaranowiczem i "hej hej".Ja się z tym nie zgadzam,chociaż sentyment jest :P.Macie typy na finał tego sezonu?

Nie wiem do końca dlaczego ale mnie OKC jakoś nie przekonują.Gdyby tak Blazers dojechali do czerwca na połowie tego gazu co mają teraz :).A i Miami już nie taki pewniak jak ostatnio-rywal co prawda tylko jeden na tym żenującym Wschodzie ale za to mocny.Ja tak trochę z przekory stawiam na Indiańców :).

Mi na razie finał się widzi identyczny jak w ubiegłym sezonie, ale należy pamiętać że to NBA - wszystko jest możliwe. Nawet grając co noc handicapy bywa że wtapiam w meczach w których teoretycznie wtopić nie sposób. Taki tego urok.

Życzeniowo podchodząc do tematu, chciał bym finał Pacers-Blazers. W dechę by było ;)

Edytowane przez hoin

Do króla nic nie mam,po początkowej niechęci nawet się do niego przekonałem.Jest gość i kropka,czy się go lubi czy nie.Natomiast finał Pacers-Blazers to by było COŚ :).Obawiam się niestety że o ile Pacers to całkiem realne,o tyle Blazers w końcu siądą,a poza tym-San Antonio i Pop.Ci póki będą mogli biegać bez balkoników będą ciężcy do przejścia :D.

• Like 1

Mało drużyn gra klasycznym środkowym bo takich już niewielu zostało(klasowych).Dla mnie to minus bo to zawsze była moja ulubiona pozycja i ulubiony typ gracza.Chociaż wszechobecny "small ball"ma też swoje plusy-szybkość gry,wymienność pozycji itd.Zresztą podział na pozycje też się trochę zaciera.