meth666 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Ds = deadstock = nowki nie uzywane , prosto z pudelka , Vnds = very near deadstock = bliskie idealowi , raz na nogach , stan igla. Oceny stanu butow przy kupnie/sprzedazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Środkowych to może jest i to ciekawych,tylko nacisk na wszechstronność,Gortat też narzeka ,że musi grać dalej od kosza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 26 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Teraz kumam,chodziło o buty.Na nicekicks.com też czasem lubię zajrzeć .Ewing,mój ulubiony gość ever.Szczerze żałuję że się choć na jeden pierścionek nie załapał,ale cóż,każdy ma swojego Jordana(albo Olajuwona) .A z tymi klasowymi środkowymi teraz to ja tam raczej za dużego urodzaju nie widzę,na palcach jednej ręki można ich policzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 E moje buty są z czasów jak w nich trenowałem. .. choć starałem się używać tylko na meczach... asfalt weryfikowal, najszybciej jakość butów najdłużej wytrzymały mi new balance Może kiedyś znajdę czas żeby jeszcze pograć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Witam,No Panowie, miód lejecie na moje serce, że ktoś jeszcze pamięta i docenia Knicks z czasów Patricka i "brylantynowego" Pata Do dziś mam sporo koszulek z nr 33 Choć uwielbiałem też Starksa i jego słynną instrukcję rzutu za 3pkt z reklamy adidasa:pkt.1 złap piłkępkt.2 wrzuć jąpkt. 3 ....To były czasy, a finały z Houston to jedne z najbardziej zaciętych meczy w historii (piep...ny farciarz Sam CasselI i dziecko szczęścia Horry), nikt tak nigdy już nie bronił w lidze, zresztą po finałach zmieniły się przepisy, po tym jak Harper zdemolował Kennego Smitha...Sam też gram, a raczej grałem, bo w październiku paskudnie skręciłem kostkę i złamałem kość i nie dość, że mi sezon sandaczowy uciekł, to prawdopodobnie już nigdy nie zagram... A bez tego będzie mi równie ciężko jak bez łowienia... Cóż, sport to zdrowie...Pozdrawiam fanów basketuArek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 26 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 (edytowane) Stary już kloc ze mnie ale tak jak bez wędkarstwa,bez grania w basket życia sobie nie wyobrażam.Mam nadzieje że jednak nie będzie tak żle jak Arek napisałeś i tego życze.Mnie po operacji kręgosłupa mój znachor kategorycznie zabronił grać-nie wziąłem tego na poważnie .Co do Knicks z czasów Pata i Patrica,Harpera,Starksa i całej tej paki-szkoda że to było tak dawno i chyba nie wróci.Ten sezon niestety dobitnie to pokazuje .Ale co tam-dla mnie mimo wszystko Knicks forever . Pozdrawiam Edytowane 26 Grudnia 2013 przez drag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Witam Zapytam,co mi szkodzi.Są wśród użytkowników jb.pl jacyś fani basketu,pomienionej NBA w szczególności? Pozdrawiam No pewnie, że są. M.in dlatego odnawiam abonament w Cyfrze/NC+. NBA zacząłem oglądać w latach 90. Do dzisiaj mam kasety VHS z meczami All-Star i niektórymi finałami z tamtych lat. Niezapomniany Szaranowicz. Eh, to były czasy, do 4 na ranem meczyk, potem showerek i do pracy Pozdrawiam,Waldi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Widzę, że wątek totalnie umarł a ja jako zapalony koszykarz nie mogę na to pozwolićJakie typy na finały konferencji w tegorocznych PO NBA?Ja obstawiam:Miami - WashingtonSan Antonio - LA ClippersPozdrawiam,malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 (edytowane) Ja stawiam na OKC albo San Antonio Edytowane 30 Kwietnia 2014 przez dekosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Mariaczi Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 MH-WW to byłby piękny szpil , oby tak było, jak jest kilku maniaków DREAM TEMU i Jordana to polecam książkę z takim samym tytułem naprawde bomba, wytłumaczone kto co dlaczego i jak ... Ja właśnie zacząłem czytać JL i miazga wciąga ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Mariaczi Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 A w czym gracie ? ja aktualnie Hyperdunk 2013 i nie zamieniłbym tych skarbów na żadne inne (chyba że model 2014) długo je rozchodziłem, często miałem problemy ze stopą od kiedy w nich gram to wszystko 'GRA" a i skacze się wyżej mam też DR, Nike overplay, Jordan MELO, ale i tak Hyperdunki są najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Jordany V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Ja w tej chwili w Rose śmigam. Najlepsze jakie miałem do tej pory to najstarsze bb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 mam bb, ale II i "lowy" - mega wygodne kapcie i trwałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Buciory-ja obecnie katuję Nike shocks hyperballer.Kupiłem na próbę,bo nigdy nie miałem butów z tym systemem i w zasadzie jestem bardzo zadowolony.Stabilne,bardzo dobra amortyzacja i przyczepność,są wysokie i dobrze trzymaja kostkę.Jedyny minus-ta cholerna siatka,która niestety zaczyna się rwać.Nawiasem mówiąc,kiedy patrzę na ten nowy trend grania w niskich(poniżej kostki)butach to mam dreszcze.Wiem że są odpowiednio zaprojektowane,stabilizacja itd.,ale oczami wyobrażni widzę tą wykręcającą się kostkę.Nie do przejścia dla mnie,wolę klasykę .Po obecnych,chyba spróbuję z jakimiś lebronami(X lub XI). Co do tegorocznych play-off to rewelacja,zwłaszcza na zachodzie.Bo wschód to...Indiana,nawet jeśli w bólach przejdzie Atlantę(a nie postawiłbym na to pieniędzy),to będzie miała z Wizards naprawdę mocno pod górę.Ten koleś co miał decydować w serii z Miami wygląda jak kulawa żyrafa(chodzi oczywiście o Hibberta).Myślę że Nene z Gortatem go spacyfikują.Indiana się strasznie posypała,najgorsze że to sprawy głównie pozasportowe.Gdyby jakimś cudem doszło do konfrontacji z Miami,to kompletnie ich nie widzę.Paradoksalnie,wolałbym żeby Wizards dostali w następnej rundzie Indianę,bo Atlancie po ich wywaleniu pewność siebie pójdzie mocno w górę.A finał konf.Miami vs Washington to byłaby piękna sprawa (jeśli Heat przeżyją bójkę z Nets,bo na nich stawiam).Na zachodzie w ogóle nie podejmuję się typować .Jeśli już,Oklahoma jeśli przejdzie Memphis to chyba oni w finale,chociaż bardzo bym się ucieszył na Portland.No i Spurs,jeśli wszystkie dziadki będą zdrowe,to mogą pognać wszystkich,łącznie z Thunder.Mistrz,jednak Miami.Główny powód-Lebron.Nie jestem jego fanem,ale uczciwie trzeba przyznać że gość jest wyjątkowy. A tak w ogóle-GO WIZARDS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Mariaczi Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 No właśnie gdzie jest patriotyzm? WIZARD!!! Jutro jecą 3 mecze nr 7 !!! ale emocje https://www.facebook.com/photo.php?fbid=776581892354395&set=a.340659285946660.89824.323116504367605&type=1 drag : Lebrony to specyficzne buty przymierz zanim kupisz, kolega gra tez w hyperdunkach jak ja wydał za X 600zł i teraz w nich chodzi zamiast grać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 No właśnie gdzie jest patriotyzm? WIZARD!!! Jutro jecą 3 mecze nr 7 !!! ale emocje https://www.facebook.com/photo.php?fbid=776581892354395&set=a.340659285946660.89824.323116504367605&type=1 drag : Lebrony to specyficzne buty przymierz zanim kupisz, kolega gra tez w hyperdunkach jak ja wydał za X 600zł i teraz w nich chodzi zamiast grać Dlaczego piszesz że specyficzne?Pytam bo faktycznie nigdy ich na stopach nie miałem,nawet na chwilę.Co do przymiarki,zawsze mierzę.Wolę nawet wydać kilka PLN WIĘCEJ nie kupując przez internet.Szkoda stóp,niepasownymi butami można je nieżle załatwić.Tym bardziej że ja lekko ponadrozmiarowy-w numeracji Nike noszę europejskie 49,5 . Trzy mecze nr 7 to jest to.Będzie się działo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Mariaczi Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 są całkiem inne niż wszystkie z rodziny hyper dunk fuse itd, są szerokie góra stopy nie jest tak mocno dopasowana, z odczucia jak dla mnie to inny wygląd nike overplay VII identycznie sie w nich chodzi, jak chcesz kupić do gry a nie do chodzenia to hyperdunki, KYRIE IRVING nie zamieniłby ich na nic , PROFESSOR z AND1 też w nich gra a oni naprawdę potrzebują dobrych butów crossover itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 No i co - pojadą Wizards Indianę? Wynik drugiego półfinału na wschodzie jest raczej mocno przewidywalny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 ja zdecydowanie wierzę w Wizards :-) Indiana ma wprawdzie megapotencjał, w połowie sezonu byli wymieniani w gronie faworytów. Z drugiej strony coś się tam zacięło. Ich siła w obronie w dużej mierze opierała się na fortecy jaką w pomalowanym budował Hibbert, a tu jest teraz największa dziura. Oby MG nie pozwolił mu się przebudzić. Wizards z drugiej strony są na fali. Mają bardzo mocną S5 i do tego po przyjściu Millera i Drew problemy na ławce jakby mniejsze :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euzetet Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Indiana nie ma prawdziwego lidera na jakiego się zapowiadał Paul George- dla mnie Wizards faworytem tej konfrontacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 ja zdecydowanie wierzę w Wizards :-) Indiana ma wprawdzie megapotencjał, w połowie sezonu byli wymieniani w gronie faworytów. Z drugiej strony coś się tam zacięło. Ich siła w obronie w dużej mierze opierała się na fortecy jaką w pomalowanym budował Hibbert, a tu jest teraz największa dziura. Oby MG nie pozwolił mu się przebudzić. Wizards z drugiej strony są na fali. Mają bardzo mocną S5 i do tego po przyjściu Millera i Drew problemy na ławce jakby mniejsze :-)Ja też wierzę,tym bardziej że to nie tylko życzeniowa wiara,są ku temu podstawy.Wizards maja naprawdę silny zespół,Beal i Wall mocno dojrzeli,frontcourt-moim zdaniem jeden z lepszych w lidze.Nie bez znaczenia dla ich gry jest to że Ariza i Gortat są w contract year,nie oszukujmy się,,oprócz zwykłej motywacji finansowa też dużo waży,tym bardziej że i jeden i drugi walczy o ostatni duży kontrakt długoterminowy w swojej karierze.Moim zdaniem Wizards muszą wywierać cały czas mocną presję na Indianę i nie pozwolić im się obudzić.Przy tym wszystkim,szanse w tej serii,moim zdaniem,50/50 z lekkim wskazaniem na Wizards.Bardzo ważne było pokonanie Bulls w kontekście ich pewności siebie.Heat-Nets,tu mimo tego co było w pierwszym meczu,myślę że jeszcze będzie walka,Nets nie odpuszczą tak łatwo.Zachód- Spurs już chyba wrócili na właściwe tory i raczej nie będą mieli dużych kłopotów,a Clippersom życzę z całego serca pokonania Oklahomy.Mają jedną gigantyczną przewagę,Riversa na ławce,który bije Brooksa na głowę.No i Westbrook,który jeśli będzie V kolumną,tak jak potrafi,to może bardzo pomóc Clippersom.Zresztą,nie oszukujmy się,gdyby Grizzlies mieli w 7 meczu Randolpha i zdrowego Conleya,to moim zdaniem Durant MVP odbierałby na rybach. GO WIZARDS!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 No to sædny mecz przed Wizards :-/ Odnieść się z 1:3 grając decydujæcy mecz na wyjeździe będzie niemożliwością. Oglądał ktoś mecz nr 3? Ze skrótu wynika, że w 3ciej kwarcie się zacięło - Indiana zaczęła broniç, czy Was przegrał na własne życzenie? BTW: ciekawe ilu z nas kibicowałoby Was, gdyby nie obecność Gortata w ich składzie...? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 No to 3-2 i Gortat w roli głównej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Mariaczi Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Brawo Gortat 31 punktów i 16 zbiórek ! a JL 49 aaa szkoda że nie trafił ostatniego osobistego byłoby 50 ! Ale emocjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi