Skocz do zawartości
  • 0

Powiadomienia

woblery z Bielska

Pytanie

23 Grudnia, pomiędzy godziną 13 a 21 doszło do pewnej zmiany w moich (czy tylko moich?) powiadomieniach. Otóż otrzymywane powiadomienia z tematów, które śledzę, zamiast jak dotychczas: "nick dał odpowiedź do ..." 

obecnie brzmi: "nick replied to..."

Pozostałe powiadomienia nie uległy zmianie. Jeśli to nie jest wielki kłopot, poproszę o ponowne spolszczenie powiadomień :)

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

U mnie wszystkie opcje forum typu wyloguj, wyśli wiadomość...cytuj...zgłoś... są po anglikańsku.

Jakoś mi to nie przeszkadza, ale czy wszyscy tak mają, czy część ma polskie menu??

Poza tym wcięło podkreślanie błędów ort, a w ustawieniach przeglądarki nic nie robiłem ;)

PS: W powiadomienaich meilowych o privach też mam niepatriotycznie. Treść i login zmieniłem na *****

******** has replied to a personal conversation entitled "Diabelskie przynęty".

******** said:

**************************************************************************************************************************************************************

PLEASE DO NOT REPLY DIRECTLY TO THIS EMAIL!
You can reply to this personal conversation by following the link below

Edytowane przez minecjusz

• 0

Jak wybrac opcje obserwacji watku pod androidem? Na pc mam ptaszka u gory w komorce nie. Uzywam tzw internetu w samsungu. Heh nawet teraz nie mam jak zaznaczyc by byc powiadomiony o odpowiedzi w watku...

Właśnie ustawiłem na swoim samsungu z androidem opcję powiadomienia z tego tematu ( opcja pełna forum, na mobilnej nie znalazłem takiej możliwości ).