Skocz do zawartości
  • 0

Powiadomienia

woblery z Bielska

Pytanie

23 Grudnia, pomiędzy godziną 13 a 21 doszło do pewnej zmiany w moich (czy tylko moich?) powiadomieniach. Otóż otrzymywane powiadomienia z tematów, które śledzę, zamiast jak dotychczas: "nick dał odpowiedź do ..." 

obecnie brzmi: "nick replied to..."

Pozostałe powiadomienia nie uległy zmianie. Jeśli to nie jest wielki kłopot, poproszę o ponowne spolszczenie powiadomień :)

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Na smartfonie mam to samo, zawsze w przypadku gdy strona nie zdąży się do końca załadować, a ja kliknę w tym czasie na powiadomienia. Wtedy muszę odświeżyć widok i jeszcze raz kliknąć powiadomienia i wtedy jest już ok.

U mnie to nic nie daje, to nie ten problem.

• 0

Nie wiem , czy tutaj akurat , ale gdzie jak nie w dziale technicznym  :) ? Otóż otrzymałem dzisiaj na priv wiadomość od jednego z userów dotyczącą Giełdy , z prośbą o usunięcie jego własnego ogłoszenia . W tytule "Moderacja ogłoszenia". System omyłkowo zakwalifikował zgłoszenie i wysłał na priv do mnie akurat ? Jak to tak i dlaczego  :D ?

• 0

Nie wiem , czy tutaj akurat , ale gdzie jak nie w dziale technicznym :) ? Otóż otrzymałem dzisiaj na priv wiadomość od jednego z userów dotyczącą Giełdy , z prośbą o usunięcie jego własnego ogłoszenia . W tytule "Moderacja ogłoszenia". System omyłkowo zakwalifikował zgłoszenie i wysłał na priv do mnie akurat ? Jak to tak i dlaczego :D ?

Raczej to zwykły priv od kogoś kto się pomylił wybierając adresata.

• 0

Raczej to zwykły priv od kogoś kto się pomylił wybierając adresata.

Piotrek ,być może . Choć ja zawsze prośbę o usunięcie wątku z Giełdy załatwiałem klikając w "Zgłoś" raczej . 

Za jakiś czas, gdy będziesz już moderatorem, wspomnij to zdarzenie i pomyśl - prorok, czy co?

;)  :D

O Janusz , to zbyt ciężka robota :) . Trzeba mieć powołanie , a ja to raczej małego ducha jestem , wiec takie życzenia szerokim łukiem omijam  :D .

• 0

Masz rację Sławku . Ten nagły i niespodziewany awans społeczny wiele w moim życiu zmienił - w pracy patrzą jakoś tak inaczej , szefostwo na ryby zwalnia chętnie , podwyżkę ostatnio dostałem . Ba , nawet pani w piekarni bułkę sprzedał wczoraj taniej ... Ale żeby postów moderacja ???  :lol:   :D

• Like 2