admin Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Postanowiłem utworzyć wątek, w którym wszystkich chętnych proszę o wpisywanie swojej pierwszej ryby złowionej w 2006r. Jaka to ryba, na co złowiona, w jakich okolicznościach, łowisko, na jaki zestaw ... zdjęcie bardzo mile widziane. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do zabawyRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 30 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Mnie też bardzo się podoba. Szczerze mówiąc utwierdzam się w przekonaniu, że pstrąg to piękna ryba. Kiedy będzie mój? Na razie wirtualne połowy. Następny tydzień - targi.Andrzej, gratulacje! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Lipiński Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 01.01.2006.na Kwisie kończąc łowienie spotkałem wracajacych Radka Śmiejkowskiego i Daniela Kowalskiego(jak zwykle z nienaganną fryzurą) Złowili po pstrążku.Oto rybka Daniela złowiona na wobler.(wg.Daniela miał ok.35cm-faktycznie 48cm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 31 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Piękne zdjęcie, piękna ryb'a no i .... Ale chciałbym mieć takie zdjęcie! Klimat niezły. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 heniutek Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 koledzy , poczekajcie tylko niech zejdzie lód.Będziecie mieć taaakie oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Postanowiłem utworzyć wątek, w którym wszystkich chętnych proszę o wpisywanie swojej pierwszej ryby złowionej w 2006r. Jaka to ryba, na co złowiona, w jakich okolicznościach, łowisko, na jaki zestaw ... zdjęcie bardzo mile widziane.Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do zabawyRemek Dobrze sie zaczelo, wiec niech tak idzie dalej, co? I nie rozgrzebujmy juz tematu Dla pierwszej osoby która przywróci wątek na właściwe tory publikując zdjęcie (spełniające wymagania remka) swojej pierwszej ryby złowionej w 2006r funduję nagrodę w postaci przynęty-imitacji żabki produkcji Bobra ! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 @friko sprawie ci ta przyjemnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomek_w Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Zmieniamy watek ....Może nie pierwszy , ale jeden z pierwszych w tym roku ... rybke prezentuje kolega... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomek_w Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Friko adres na który wysłac nagrode podam Ci na priv;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michumm Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 @Tommi gdzie ten lipień był złowiony, całe zdjecie jest zajefajne, razem z tym Panem, super klimat tworzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Ojej, dzieki za wspolprace no i teraz mam problem komu wyslac nagrode he he - @pitt & @Tomek_W -ustalicie to miedzy soba ? boberek czeka na adres do wysyłki to taka plywajaca imitacja zabki w bardzo naturalistycznych kolorach, wykonana chyba z drewna lipowego - zdaje sie ze cos takiego stosuje sie wiosna salmonidy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomek_w Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Pitt! oszukujesz podkładasz fotki do starych wypowiedzi!!! I żaba odpłynęła .... :):):):) Michał rybke złowiłem w Kwisie ... ta miała tylko 37cm , ale miałem juz takie pod 40cm , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michumm Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Ta muchówka, to jest klejonka tonkinowa? Mam podobną w domu, tak mi sie wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Dobra, dobra - dostaniecie cos obaj w nagrade za wspolprace @Tomek_W - podaj mi na priv adres, przesle Ci zabke !@Pitt - musze sie z Toba na priv umowic co do nagrody! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 nic nie oszukuje, tylko obrazek przez software przepuszczalem, bo tak jakos mu sie nozka wygla, zabke mozesz sobie zatrzymac, ja nie wstawialem tej foty dla woblera, tylko dla ... friko, ty wiesz co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 1 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 @tomku, fantastyczne zdjęcie! Ale kolorki ... o rany. Wygląda jak z Alaski Traper, który wyciągnął już 1kg złota poszedł odpoczywać łowiąc lipienie. Pięknie i klimatyczne! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Ja wiem @pitt, i doceniam. Zabke opisalem Ci na priv, wiec jak sie nada nie ma problemu. Chlopaki z Jerka to rozprowadzaja, jutro moge nabyc druga jesli reflektujesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 1 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Panowie ponieważ część wypowiedzi nie dotyczyło zadanego tematu (a wiadomo jak to było w szkole jak ktoś mówił nie na temat) postanowiłem kontrowersyjne dyskusje dotyczące C&R przenieść do osobnego wątku. Jednczenie zachęcam do kontynuacji tego wspaniałego i jak to niektórzy mówią ciepłego tematu. Życzę dalszej przyjemności w publikacji swoich pierwszych ryb roku 2006. Nie mogę się doczekać swojej pierwszej PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jaculek Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 @FrikoJa się tak nie bawię Dlaczego organizujesz tak fajne konkursy, gdy nie ma mnie przy komputerze? A nagroda rzeczywiście kapitalna Ps. Przed następnym konkursem daj mi znać na priv @Tomek WTy to się umiesz wkręcić Ledwo się zalogował, a już przynęty wygrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 He he musi byc jakas premia dla tych co na forum No dobra, nastepne konkursy beda z wyprzedzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LASSOjbait Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Zmieniamy watek ....Może nie pierwszy , ale jeden z pierwszych w tym roku ... rybke prezentuje kolega... Najwspanialsze zdjęcie WĘDKARZA jakie w życiu widziałem. Tylko mój kumpel Remik wychodzi-(łby) lepiej -(gdybym nosił aparat). Z tym chłopem to ja na ryby chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Bez dwoch zdan piekne zdiecie...musza poezja , chce sie zyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomek_w Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Ciesze sie , że wam sie podobało zdjęcie ... Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 @Tomek, zdjęcie rewelacja. Taki alaskański klimacik znad Kwisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Tak patrze, patrze... i nachodzi mnie chec na fajeczke - strasznie relaksacyjny klimacior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 97 cm i 18 lb (kolegi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Postanowiłem utworzyć wątek, w którym wszystkich chętnych proszę o wpisywanie swojej pierwszej ryby złowionej w 2006r. Jaka to ryba, na co złowiona, w jakich okolicznościach, łowisko, na jaki zestaw ... zdjęcie bardzo mile widziane.
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do zabawy
Remek
Top użytkownicy dla tego pytania
76
48
47
31
Popularne dni
5 Kwi
37
20 Mar
30