Skocz do zawartości
  • 0

Pierwsza moja w 2006r

admin

Pytanie

Postanowiłem utworzyć wątek, w którym wszystkich chętnych proszę o wpisywanie swojej pierwszej ryby złowionej w 2006r. Jaka to ryba, na co złowiona, w jakich okolicznościach, łowisko, na jaki zestaw ... zdjęcie bardzo mile widziane.

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do zabawy

Remek

• Odpowiedzi 555
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Własnie wrocilem z Kwisy , niestety dzisiaj totalna klapa , bylem z Andrzejem i zlowilem tylko jednego 30 .

Pstrążek ze zdjecia mial 45cm, i pochodzi rowniez z Kwisy , wczoraj zlowilem 7 sztuk od 35-45 cm , mialem jednego wiekszego , ale okazał sie lepszy ode mnie , lowlem na paprochy w kolorze motoroil , liczylem na lipienie , niestety metna woda spowodowala , ze zupelnie nie chcialy wspolpracowac i czepialy sie tylko potokowce :mellow:

Jerry zdjecia robie CANON EOS10D...

A teraz dla kolegow mniej lowiacych , a wiecej sprzetujacych, lowilem na przynete z kopolimeru siarczku tytanu o dlugosci 4,5673cm w kolorze oleju z domieszka burgunda , haczyk ostrzony ultralaserowo z mikrogrotami z kazdej strony, wedzisko to oplot mieśniowy z potrojnym grafitem przeplatanym tytanem zbrojone przez chinskich zbrojmistrzow ktorzy kiedys robili miecze samurajskie , a teraz robia wedziska z kilku tysiecy warstw , kolowrotek high-end z 20 lozyskami z wibratorem , w obudowie z kosmicznego magnezu, zylki nie moge wam zdradzic bo na razie to tajemnica NASA. .... jesli wiecie co chce powiedziec ... :mellow:

• 0

Jerry przepraszam, ja mam malo zdjec bo najczesciej jestem ich autorem , zabieram znajomych na rybki oni lowia a ja robie zdjecia , ale czesto konczy sie tak , ze jak sam nie zlowie to nie mam co fotografowac :mellow: , juz wiesz dlaczego sam nie prezentuje swoich rybek... po za tym kolega jest bardziej fotogeniczny :lol:

• 0

Piękne! Rapa ma urodę dolnośląską a ta Pani wielkopolską. Tak tylko sobie ... marudzę.

Ale ... piękne zdjęcie. I generalnie zastanawiam się ile jeszcze tomek wyciągniesz asów z rękawa. Zdjęcie robione teleobiektywem?

Ale marudzę idę spać :D Rane ale piękne!

Pozdrawiam

Remek