admin Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Postanowiłem utworzyć wątek, w którym wszystkich chętnych proszę o wpisywanie swojej pierwszej ryby złowionej w 2006r. Jaka to ryba, na co złowiona, w jakich okolicznościach, łowisko, na jaki zestaw ... zdjęcie bardzo mile widziane. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do zabawyRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Piękna ryba. Gratulacje dla modela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 shad Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Piekne zdjecie...ma w sobie cos basnioweg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 25 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Tomek, ja tą miejscówkę znam Piękna para. Gratulacje dla Pana Adama! Wytrawny z niego wędkarz i wytrwały model! Piękna ryba. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Rzeczywiscie jak ogladam te zdiecia to jakbym czytal wedkarskie basnie Tolkiena , maja basniowy klimat . Tomek byc dobry fotograf , Adam pieknie lowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 25 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Jurku, w regulaminie tego forum było napisane, że nie wolno używać obraźliwych słów ale ja sobie na to pozwolę ... Tomek cholernie dobrze fotografować ... ale wnioski już wyciągnąłem. W tym roku zamiast tylko myśleć o kolejnym rzucie jak coś złowię to postaram się to porządnie uwiecznić. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 To jest kurcze blade cholerny problem emocje i obawa o rybe powoduja szybkie zdiecia i te chwile sa juz nie do odzyskania , wiem cos o tym psia jego mac Na wyprawie potrzeba kucharza i fotografa !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomek_w Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Pstrążek Andrzeja... dzisiejszy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jarokowal Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Kurcze ale śliczny ... pstrąg Ech już chyba czas poszukać miejsca nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomi78 Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 O w morde ale piękny pstrągal Co mistrz to mistrz ,szczerze gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Ale Wam kurna chata zazdroszczę umiejętności i takiej wody. Ja dla przykładu dzisiaj byłem w poszukiwaniu pstrągów i tylko sobie do wody porzucałem. Ale bardzo się cieszę, bo poznałem ładny kawałek rzeczki i troszkę potrenowałem. Nadal czekam na swoją pierwszą w tym roku.Kiedy widzę Wasze zdjęcia to Wam niesamowicie zazdroszczę i aż mnie wyrywa Jednak proszę nie poprzestawać ... i umieszczać następne zdjęcia! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomek_w Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Remku mowisz i masz tez dzisiejszy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomek_w Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 i dopowiem jeszcze , ze wszystkie ryby zamieszczone dzis i wczoraj pochodza z trzech roznych rzek , u nas tez nie jest tak dobrze , kazda wyprawa to lacznie prawie 400km... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Tomku, przepiękne zdjęcie akcji. Ale czy zdjęcie Adasia nie pochodzi z Kwisy? Odnoszę takie wrażenie ... jeśli zgadłem to powiem Tobie dlaczego Wiem, wiem ... ja tak sobie myślę, że na Mazowszu z kropkowanymi stworami jest trudno ale ... póki nie zaczną się moje ulubione ryby (szczupaki) i mój tegoroczny cel (bolenie) trzeba jakoś przetrwać a ciągnie nad wodę niesamowicie. Generalnie to możecie co tydzień regularnie coś tutaj wrzucać ... będzie taki element oczekiwania. Wiesz ... wieczór niediela i wszyscy wchodzą zobaczyć coście połowili ... a to wszystko okraszone fantastycznymi zdjęciami! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomek_w Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 @Remku odpowiem , że masz racje , kolejne to Bóbr i Kaczawa... Jak pogoda dopisze to za tydzien ciąg dalszy nastapi My też czekamy na boleniki , wystarcza takie 90-tki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 No to oko mam dobre Tak jak pisałem ... chyba znam tą miejscówkę ... (zdjęcie naprowadzające z art Jaculka o Kwisie w ostatnim WŚ). Mogę się mylić ale tak mi jakoś się nałożyło jedno zdjęcie z drugim (chodzi o charakterystyczny budynek nad wodą). Mówisz 90 cm. Hmmm ... ja to mam jakieś zboczenia na punkcie 100 cm. Cały czas czekam aż w końcu ktoś umieści na forum zdjęcie sandacza 100cm. Tyle razy się przypominałem, że to już nudne. Jak otwieram gazety to pierwsze co robię to oglądam sandacze czy wreszcie zobaczę ... 100cm no i na razie czekam. O bolku to nie wspomnę ale jak ktoś ma takie zdjęcie to please proszę mnie uszczęśliwić PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 A jeśli o sandacza to znalazłem coś takiego:Weltrekord nach IGFA Norm 22,84 Pfund gefangen in Schweden am 12.6.1986 von Harry Lee Tennison Schweizer Rekord 23,8 Pfund 100cm gefangen 2001 im Bodensee von Paul Gubler, Ennetaach Ale wiem, że ludzie np. na takiej Odrze łowią sandaczyska i większe niz 100 cm . PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Smaczek Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Remku, doigrałeś się, masz 100 cm z Oderki, ale niestety nie był to taki grubasek jak powyżej. Ale w tym roku będzie 105 . Niestety ryba nie przetrzymała holu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Lipiński Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Właśnie zobaczyłem fotki z wczorajszego wspólnego pstrągowego wyjazdu z Tomkiem .Bardzo ładne.Tomek zawsze nosi ze sobą wielki plecak sprzętu. .I wkłada dużo serca w fotografowanie .Niepotrzebnie dźwigałem własny statyw .Oto 2 kolejne.Tym razem z mojego canonka.Pierwszy pstrążek 35cm wziął na mojego woblerka prowadzonego bardzo powoli wzdłuż burty tuż powyżej tego progu.Widziałem wyjście i atak Niezapomniane wrażenia. A co chwile przechodziły burze śnieżne.Super klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michumm Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Gratacje wielkie, drugie zdjecie naprawde poządna robota, troszke szkoda ze ostrosc poszła na spodnie. Dobrze jest focić kazy moment nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Ile miał ten pstrążek na zdjęciu wstawionym przez Tomka? Wygląda na całkiem sporego... A ten z drugi z Bobru?!? Miał więcej niż 45?!? Andrzej, czapka z głów i gratulacje. Piękne rybki. Był z wami Jacek? Czy znów zagryzał wargi czytając SMSy?!? YO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Lipiński Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Pstrążek miał 47cm.Jacek został poinformowany telefonicznie .Nie zacytuję odpowiedzi gdyż słowa te powszechnie uznawane są za niecenzuralne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomek_w Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Mateusz ja Ci odpowiem , Jacek mial piekne MMSy, powiem Ci tak w ten wekend padlo kilka rybek w tym dwie ponad 45cm... Pamietasz co Ci powiedzialem ? trzeba myslec jak pstrąg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 27 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Cóż, kolejne piękne zdjęcia i coraz większy apetyt na pstrąga (nie żebym chciał go zjeść ... oj nie). Nie rozumiem jednak jednego zdania i proszę o wyjaśnienie: Pamietasz co Ci powiedzialem ? trzeba myslec jak pstrąg... Tak poza tym ogromne gratulacje! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 27 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Smaczek, wielkie dzięki! Wreszcie się doczekałem!!! Piękny bysio. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomek_w Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 @Remek , Mateusz Ci najlepiej wyjaśni o co chodzi , niedawno mielismy przyjemnosc razem lowic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Postanowiłem utworzyć wątek, w którym wszystkich chętnych proszę o wpisywanie swojej pierwszej ryby złowionej w 2006r. Jaka to ryba, na co złowiona, w jakich okolicznościach, łowisko, na jaki zestaw ... zdjęcie bardzo mile widziane.
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do zabawy
Remek
Top użytkownicy dla tego pytania
76
48
47
31
Popularne dni
5 Kwi
37
20 Mar
30